El cranc és un ingredient molt popular en el nostre dia a dia, sobretot en alguns grans banquets o parades de berenar, on el cranc és un dels plats imprescindibles. Tot i que els crancs són molt deliciosos, han de passar per uns passos complicats de processament abans de cuinar-los. Per exemple, netejar els crancs és una tasca molt laboriosa. Hi ha molta brutícia als buits de la closca del cranc i cal netejar-lo abans que es pugui menjar de manera saludable. Vegem com netejar els crancs. 1. Primer aboqueu una petita quantitat de vi blanc a la galleda on es col·loquen els crancs per eliminar l'olor de peix. 2. Quan els crancs estiguin una mica inconscients, colpejar-los amb força, preferiblement amb el dors d'una espàtula, fins que quedin inconscients. 3. Aquest és el millor moment per agafar ràpidament l'esquena del cranc amb les mans i aixecar-lo a un nivell amb la barbeta. 4. Prepara mitja palangana d'aigua neta i un raspall de dents vell 5. Col·loqueu els crancs per netejar-los. No us preocupeu perquè els crancs corren, ja que es submergiran a l'aigua. Alguns crancs s'esgotaran, només cal agafar-los o portar-los a l'aigua i al cap d'un temps estaran tranquils. Remullar durant uns deu minuts i després rentar. 6. Agafa el cranc pels seus costats i utilitza un raspall de dents per netejar-li l'esquena, la panxa i la boca. 7. A continuació, netegeu els costats del cranc i la base dels seus peus i urpes Quan us raspalleu, no heu de pensar en raspallar un cranc, sinó que penseu a raspallar un parell de sabates de cuir, deixant de banda tots els racons. 8. Aquest és el pas més crític. No siguis tímid. Agafeu les urpes (utilitzeu el mànec d'un raspall de dents per aixecar l'articulació de les urpes des de baix cap amunt, i utilitzeu el polze i l'índex del dispositiu de captura de crancs per agafar les urpes cap amunt al llarg de la base de les pinces. Per a alguns crancs ferotges, podeu prémer les urpes o colpejar-les unes quantes vegades, primer, obre l'excrement de l'abdomen fins a l'exterior). 9. Netegeu la brutícia de la coberta de la panxa del cranc i les pinces del cranc Ara es neteja. 10. Després de comprovar que no hi ha llim, llenceu-lo a una altra galleda. 11. Poseu els crancs nets en una olla amb mitja olla d'aigua neta (si no hi afegiu aigua, els crancs correran). Després de rentar-los tots, ompliu l'olla amb aigua neta i deixeu-ho en remull durant uns deu minuts abans d'esbandir l'aigua bruta. |
>>: Es poden menjar patates i moniatos junts?
L'hipotiroïdisme és en realitat una disminuci...
Lada Automobile_Què és el lloc web de Lada? Lada é...
A la vida real, moltes persones són propenses a l...
Què és la fotografia Light Journey? Journey of Lig...
Les pastilles de Gastrodia elata tenen un valor n...
A causa de les restriccions ambientals, les paner...
Per als amics masculins, fer vi amb corn de cérvo...
Què és Steinway? STEINWAY & SONS és una marca ...
Avui dia, moltes fruites i verdures són ruixades ...
Tenir una pell llisa i suau és el somni de moltes...
En la vida diària, moltes persones són propenses ...
En realitat, els vòmits en tossir són molt freqüe...
Fa una calor abrasadora i ha arribat l'estiu ...
Com a producte sanitari, l'oli de peix de mar...
Si el nivell de sucre en sang sovint és més alt q...