El pollastre i el peix són en realitat ingredients molt comuns a les nostres vides, i mengem aquest tipus d'aliments amb freqüència. Les calories del pollastre i del peix en realitat no són molt altes, però són riques en proteïnes, per la qual cosa són més aptes per a les persones que fan exercici o mantenen la seva figura Hi ha molts tipus de peixos, de manera que els nutrients i les calories que contenen també són diferents. Peix 1. Ric en proteïnes completes. El peix conté molta proteïna, com ara la corvina groga conté un 17,6%, la cua de pèl conté un 18,1%, la carpa platejada conté un 18,6%, la carpa un 17,3% i la carpa crucian un 13%. La proteïna que conté el peix és proteïna completa, i la quantitat i la proporció d'aminoàcids essencials continguts en la proteïna són les més adequades per a les necessitats humanes i són fàcilment digerides i absorbides pel cos humà. 2. El contingut de greix és baix i majoritàriament àcids grassos insaturats. El contingut de greix dels peixos és generalment baix, la majoria dels quals només són de l'1% al 4%, com ara la corvina groga conté un 0,8%, la cua de pèl conté un 3,8%, la verat conté un 4%, la carpa platejada conté un 4,3%, la carpa conté un 5%, la carpa crucian conté un 1,1%, la carpa cap gros (el peix de cap grossa) només conté el 0.9%. El greix del peix es compon principalment d'àcids grassos insaturats, que tenen cadenes de carboni més llargues i tenen l'efecte de reduir el colesterol. 3. Alt contingut en sals inorgàniques i vitamines. Tant els peixos marins com els d'aigua dolça són rics en sofre, així com en sals inorgàniques com el fòsfor, el calci i el ferro. El peix també conté una gran quantitat de vitamina A, vitamina D, vitamina B1 i niacina. Aquests són els nutrients que necessita el cos humà. A més, les fibres musculars del peix són relativament curtes, l'estructura del teixit proteic és fluix i el contingut d'aigua és relativament alt, per tant, la carn és relativament tendra en comparació amb la carn d'aus i bestiar, té un gust més suau i és més fàcil de digerir. Per tant, es pot observar que el peix té els avantatges d'una gran quantitat de proteïnes, baix contingut en greixos, ric en vitamines i minerals, bon gust, i fàcil digestió i absorció. carn de porc La carn de porc és rica en vitamina B1. Menjar carn de porc pot omplir la manca de vitamina B1 del cos i fer-lo fort. Però el problema més gran és que menjar massa porc et donarà ganes de menjar-ne més, per la qual cosa la ingesta de porc ha de ser moderada. A més, la carn de porc és alta en greixos i colesterol. El pollastre és tendre i deliciós i és adequat per a una varietat de mètodes de cocció. El pollastre és ric en nutrients i té un efecte nutritiu i que millora la salut. Pel que fa al valor nutricional, en comparació amb la carn de porc, el pollastre té una major qualitat de proteïnes i un menor contingut de greix. A més, la proteïna del pollastre és rica en tots els aminoàcids essencials i el seu contingut és molt similar a l'espectre d'aminoàcids dels ous i la llet, per la qual cosa és una font de proteïnes d'alta qualitat. |
<<: Puc beure dent de lleó i sucre moreno junts?
>>: Quins són els símptomes de l'al·lèrgia a les gambes?
Què és Limango-Outlet? Limango-Outlet és una de le...
La salut de les plaquetes és una cosa que cadascú...
1. Cremades al paladar Per a les cremades al pala...
Els hemangiomes en nens són relativament freqüent...
El càncer de fetge és un dels tumors malignes com...
En circumstàncies normals, la gent rarament escup...
L'hemangioma és un tumor benigne que pot apar...
Com a esport per a la forma física i l'autoco...
Què és la Tokyo Designers Week? La Tokyo Designers...
No es pot ignorar la deficiència renal. Les perso...
Es pot dir que la malaltia de reflux esofàgic és ...
L'herpes simplex sovint envaeix la pell human...
És possible que molta gent no sap molt sobre els ...
Crec que tothom sap els punts negres, perquè toth...
El pa de carn és un tipus de pa que agrada menjar...