Amb el desenvolupament continu de la societat, les pressions laborals i vitals de les persones augmenten constantment, juntament amb la inducció de diversos mals hàbits de vida, cada cop més persones manquen de nutrició de proteïnes. Els pèptids proteics tenen múltiples funcions, com ara la regulació immune, els efectes antibacterians i antimicrobians i la millora del sistema immunitari. Els pèptids proteics poden reomplir millor els diferents components necessaris en el cos. 1. Introducció als pèptids proteics L'alta pressió de la vida, l'alta intensitat laboral, les llargues hores de treball i el ritme ràpid, juntament amb l'estil de vida poc saludable (fumar, beure, jugar a cartes, vida nocturna i moltes opcions sexuals) fan que el cos humà consumeixi el doble d'energia que en el passat. Per tant, tot i que els recursos materials són extremadament abundants, la gent encara manca de nutrició proteica. La deficiència nutricional de proteïnes a la qual es refereixen els experts no és la manca d'aliments proteics, sinó la manca de nutrients proteics de molècules petites, és a dir, pèptids petits, que no requereixen digestió i s'absorbeixen directament, s'absorbeixen activament i no carreguen la funció gastrointestinal. 2. Efectes dels pèptids proteics 1. Funció immunomoduladora El 2013, científics nord-americans van verificar les substàncies biològicament actives en extractes de cartílag de tauró que poden mediar la resposta de citocines dels leucòcits humans. Quan l'extracte i la proteasa van actuar conjuntament, la capacitat de provocar una resposta de citocines es va reduir en un 80%, la qual cosa demostra que el seu ingredient actiu pot ser una substància proteica. El tipus de molècula d'ingredient actiu es va identificar a l'experiment i es va demostrar que era una glicoproteïna de molècula petita, segons l'anàlisi, aquesta molècula és una molècula de col·lagen de tipus II derivada dels taurons. 2. Efecte antibacterià Científics espanyols van utilitzar el mètode de difusió de rodanxes per determinar l'efecte antibacterià dels hidrolitzats de col·lagen de tonyina i calamar contra bacteris Gram-positius, bacteris Gram-negatius i bacteris de deteriorament dels peixos, i van trobar que tenen efectes antibacterians sobre determinats grups bacterians específics. 3. Antimicrobià, millora la immunitat Els pèptids actius de molècules petites com els pèptids antimicrobians, els interferons, les interleucines i les biodefensines poden activar i regular la resposta immune del cos, augmentar significativament la proliferació de limfòcits de sang perifèrica humana i, per tant, tenir un paper antimicrobià. Altres estudis han demostrat que certs oligopèptids i polipèptids poden millorar la vitalitat de les cèl·lules hepàtiques, ajustar eficaçment les funcions dels subconjunts de cèl·lules T de limfòcits, millorar la immunitat humoral i la immunitat cel·lular, millorar fonamentalment la immunitat humana i són preparats efectius per al tractament i prevenció de diverses malalties hepàtiques. La proteïna és un component important de totes les cèl·lules i teixits del cos humà. Tots els components importants del cos requereixen la participació de proteïnes. En termes generals, les proteïnes representen al voltant del 18% de la massa total del cos humà, i el més important és que està relacionada amb els fenòmens de la vida. La proteïna és la base material de la vida, una macromolècula orgànica, la matèria orgànica bàsica que constitueix les cèl·lules i el principal portador de les activitats vitals. No hi ha vida sense proteïnes. En el passat, els científics creien que el cos humà absorbeix proteïnes principalment en forma d'aminoàcids. Investigacions científiques recents han trobat que el cos humà absorbeix proteïnes principalment en forma de petits pèptids. Els pèptids petits s'absorbeixen i utilitzen més fàcilment i ràpidament pel cos humà que els aminoàcids. La taxa d'absorció de pèptids petits en el cos humà és un 26% més alta que la dels aminoàcids. Després de ser absorbits pel cos humà, els petits pèptids són utilitzats directament per les cèl·lules humanes, la sang i els teixits. Després de ser absorbits pel cos humà, els aminoàcids han de ser sintetitzats en petits pèptids pel fetge abans que puguin ser utilitzats per les cèl·lules humanes i els teixits sanguinis. |
<<: Com triar la genollera de menisc?
>>: Quins són els símptomes d'un infart cerebral agut?
Què és el lloc web d'Air Malta? Air Malta és l...
El iogurt és un producte de bellesa comú. Molta g...
La llet és molt comuna i hi ha molts tipus de lle...
Sovint diem que hem d'enfrontar-nos a tot amb...
Diversos mètodes diferents de remull dels peus us...
Què és el lloc web del restaurant Owl? Hooters és ...
Avui en dia, molts amics masculins tenen probleme...
No hi ha molèsties físiques, sinó només sang a l&...
Tot i que els plàtans no es poden menjar amb l...
El gingebre pot afavorir la circulació de la sang...
Consell bàsic: la proporció d'or de 0,618 ha ...
Què és Brooks Brothers? Brooks Brothers és una ant...
Què és el lloc web de lloguer de cotxes de Foley H...
Moltes persones no mengen a la nit per feina, aix...
En els darrers anys, la pell sembla ser especialm...