En la vida actual, el nivell de vida de la gent ha millorat, de manera que ja no s'han de quedar sense carn durant tot l'any com abans. Ara el porc és un aliment imprescindible a gairebé totes les taules. De fet, la carn de porc també s'anomena carn de porc, que és la carn dels porcs domèstics, com que les fibres de la carn de porc són molt suaus, tenen proteïnes i hidrats de carboni relativament alts, i conté greix, avui us explicaré una manera habitual de cuinar la carn de porc, que és de cinc espècies. Mètode de preparació 1. Seleccioneu els ingredients i talleu-los a trossos: Trieu carn magra fresca de porc i talleu-la a daus de 500 g. 2. Bullir i tallar: Posar la carn de porc en una olla amb aigua blanca i cuinar-la fins que estigui cuita a tres dècimes, rentar la sang i les impureses, i després tallar-la a rodanxes de 4 cm de llarg, 3 cm d'ample i 0,5 cm de gruix. 3. Cuinar i guisar: Poseu les llesques de porc i els condiments en una olla bullint i deixeu-ho coure durant 1 hora, girant l'olla cada 15 minuts. 4. Escorreu i refredeu bé: Traieu les llesques de porc cuites, escorreu la sopa i refredeu-ho bé per obtenir el producte acabat. Mètode 2: 1. Renteu la carn i talleu-la a rodanxes una mica més gruixudes i més grans que les habituals rodanxes de carn fregida; 2. Barreja la pols de cinc espècies, el sucre, el licor fort, la salsa de soja i la sal; 3. Posar la carn en aigua freda, escórrer la sang, treure les llesques de carn i posar-les al condiment. Afegiu dues cullerades de brou i barregeu bé; 4. Marinar durant 24 hores; 5. Poseu les rodanxes de carn, el gingebre i les cebes verdes a l'arròs i tapeu l'arròs; 6. Premeu el botó "Cuinar"; 7. Salta al botó "Mantenir calent", la carn està gairebé feta i no hi ha suc a sota; 8. Obriu la tapa de l'olla d'arròs i continueu prement el botó "cuina" per permetre que la humitat de la carn s'evapori al cap d'una estona, salteu al botó "mantenir calent" i, a continuació, continueu prement el botó "cuina" després que es refredi durant una estona i repetiu-ho unes tres vegades. Recordeu remenar-lo diverses vegades durant el procés per garantir un escalfament uniforme. 9. La carn acaba de sortir de l'olla i encara està una mica mullada. Només cal deixar-la descoberta fins l'endemà. Carn de porc (magra): La carn de porc és rica en proteïnes d'alta qualitat i àcids grassos essencials, i aporta hemoglobina (ferro orgànic) i cisteïna que afavoreix l'absorció de ferro, que pot millorar l'anèmia ferropènica. Pot ser consumit amb moderació per la població en general. Finalment, us explico com triar la carn de porc En general, podeu jutjar la qualitat de la carn en funció del seu aspecte, olor, etc. Si la carn de porc és d'alta qualitat, el seu greix serà relativament blanc i dur, i farà una olor fragant. També hi ha una capa de membrana a l'exterior, relativament seca Com que la carn és molt ajustada, és molt elàstica, així que la pots provar amb les mans a l'hora de comprar-la. |
<<: Com fer un filet de vedella sofregit amb pebrot verd
>>: Es pot curar el vessament pleural?
L'estiu s'acosta per poder portar la seva...
El color normal de les ungles és similar al color...
Tots sabem que fumar no només perjudica el nostre...
Quin és el lloc web de la National Transportation ...
Què és NTV? NTV és el primer canal de notícies de ...
El matrimoni és un pas necessari en el creixement...
A l'estiu i a la tardor, les persones són més...
El dolor de les genives és molt comú i està relac...
El nitrat de cel·lulosa és un polímer blanc, en r...
Quins aliments poden ajudar a combatre la fatiga?...
Què és el lloc web d'Unicharm Group? Unicharm ...
El sabó és una de les necessitats quotidianes hab...
La tardor és un bon moment per prendre menjar tòn...
Disfressar-se és una cosa que agrada i que li apa...