El filet de vedella sofregit amb pebrots verds és un plat casolà molt senzill i fàcil, perquè el sabor del filet de vedella va molt bé amb els pebrots, si us agrada més picant, podeu fer servir els pebrots més picants. Però si no suportes el menjar picant, pots triar pebrots verds més suaus, també coneguts com a pebrots vegetals. De fet, el mètode de cocció és el mateix. La carn de vedella s'ha de marinar perquè quedi més tendra quan es fregui, però també podeu fer servir una mica de pols o bicarbonat de sodi. 1. Renteu la carn de vedella i talleu-la a rodanxes fines Marina-la amb la quantitat adequada de sal, salsa de soja lleugera, salsa de soja fosca, salsa d'ostres i oli de cacauet. 2. Renteu el pebrot verd i talleu-lo a rodanxes i talleu només la part blanca de la ceba verda en trossos d'uns 3 cm d'all i talleu el gingebre; 3. Escalfeu la paella a foc fort, aboqueu-hi una quantitat adequada d'oli, i quan estigui al 70% calent, afegiu-hi els pebrots, les rodanxes d'all i les rodanxes de gingebre i salteu-hi fins que estigui fragant, aboqueu-hi la vedella marinada i sofregiu-ho ràpidament fins que canviï de color, després retireu-la de la paella i reserveu-la. 4. Continueu afegint-hi una mica d'oli i aboqueu-hi el pebrot verd i sofregiu-ho unes quantes vegades fins que quedi una mica tova i seguiu sofregint ràpidament durant 1 minut aproximadament. Mètode 2: Pebre verd 1. Antipirètic i analgèsic: el pebre és picant i càlid, i pot baixar la temperatura corporal per la suor i alleujar el dolor muscular, per la qual cosa té un fort efecte antipirètic i analgèsic. 2. Prevenció del càncer: la capsaicina, l'ingredient actiu del pebre, és un antioxidant que pot bloquejar el metabolisme de les cèl·lules relacionades, acabant així el procés cancerós dels teixits cel·lulars i reduint la incidència de cèl·lules canceroses. 3. Augmenta la gana i ajuda a la digestió: el fort sabor picant del pebre pot estimular la secreció de saliva i suc gàstric, augmentar la gana, afavorir el peristaltisme intestinal i ajudar a la digestió. 4. Baixar greix i perdre pes: la capsaicina que conté els pebrots pot afavorir el metabolisme dels greixos, prevenir l'acumulació de greix al cos i ajudar a reduir el greix, perdre pes i prevenir malalties. Que la carn de porc és rica en proteïnes, la composició d'aminoàcids s'acosta més a les necessitats del cos humà, pot millorar la capacitat de resistent a les malalties del cos i el creixement i desenvolupament i cura posterior, malaltia després de la cirurgia en termes de suplement de pèrdua de sang, teixit reparador i altres aspectes adequats per a les persones. Després de llegir els passos anteriors, saps com fer un filet de vedella sofregit amb pebrots verds? Els pebrots i el filet de vedella són una combinació perfecta. La carn de vedella sol tenir una mica d'olor de peix, però serà molt millor amb els pebrots per eliminar l'olor de peix. I la carn de vedella pot fer que el xili sigui més saborós. En general, el pebrot és només un condiment, però en aquest plat el pebrot és el protagonista absolut. Els amics que ho han après poden provar-ho. |
<<: Què fer si els ganglis limfàtics darrere del coll fan mal
>>: Com fer que la carn de porc especiada sigui millor?
Sumar els peus amb vinagre i sal és un mètode d...
Què és Fun Brain? Funbrain és un lloc web educatiu...
Per a la gent del nord, els kiwis que solen compr...
Què és el lloc web de KBR? KBR, Inc. (abans Kellog...
Parlant d'Erguotou, tothom l'hauria de fa...
El defecte septal ventricular pot causar hiperten...
De fet, amics meus, potser no sabeu que els capil...
Moltes persones volen conèixer la mida normal de ...
Sabem que una vegada que estem malalts, sovint és...
Quin és el lloc web de Baseball Heroes? "TOUC...
La calor de l'intestí gros és un terme de la ...
L'hemorràgia gàstrica és una afecció relativa...
A causa del clima persistent de smog, les dones t...
Els humans som una criatura molt complexa, formad...
El massatge dels peus de la medicina xinesa pot b...