He d'utilitzar aigua calenta o freda per guisar el pollastre?

He d'utilitzar aigua calenta o freda per guisar el pollastre?

Potser moltes de les nostres famílies guisen el pollastre durant les festes, però moltes persones guisen el pollastre amb aigua calenta, cosa que pot provocar la pèrdua de nutrients a la seva superfície.

1. L'aigua freda és bona.

El millor és fer servir aigua freda per fer la sopa. Com que normalment hi ha una mica de carn als ossos, si aboqueu aigua calenta o bullint a l'olla al principi, la superfície de la carn s'exposarà sobtadament a una temperatura elevada i la capa externa de proteïnes es solidificarà immediatament, cosa que farà que les capes interiors i exteriors de proteïnes es dissolguin completament a la sopa. ció. A més, no afegiu sal massa aviat quan feu la sopa. La sal pot provocar que l'aigua de la carn s'esgoti ràpidament i també accelerarà la coagulació de les proteïnes, afectant el sabor de la sopa. No s'aconsella afegir salsa de soja massa aviat, i no afegir massa altres condiments, com la ceba, el gingebre i el vi, en cas contrari afectarà el sabor de la mateixa sopa.

2. Ingredients: 1 broiler, 8 grams de sal, 5 grams de MSG, 10 grams de ceba verda, 10 grams de gingebre, 15 grams de condiment i 3 grams d'oli de sèsam.

Mètode de preparació:

1. Tallar el pollastre i treure els òrgans interns, tenint cura de treure els pulmons enganxats a l'estèrnum. Posar-lo en aigua neta per esbandir la sang, i utilitzar la base d'un ganivet per tallar el pollastre a trossos de la mida d'un ou. Talleu la ceba verda a daus i el gingebre a daus.

2 Posar el wok al foc, bullir una olla amb aigua, posar els trossos de pollastre, esperar que la superfície es redueixi, treure, rentar amb aigua freda i eliminar la brutícia de la superfície.

3 Posar el wok al foc, afegir aigua, posar-hi ceba verda, gingebre, condiment, sal i MSG, posar els trossos de pollastre i cuinar a foc lent després de bullir. Cuini uns 25-35 minuts fins que la carn estigui tendra i llesta per menjar.

Proveu d'utilitzar una mica d'aigua freda per guisar el pollastre. Tot i que l'aigua freda pot augmentar el temps de guisat del pollastre, ens ajudarà a garantir que no es perdin els nutrients, i també pot millorar el nostre gust i delicioses.

<<:  Com identificar el blat de moro modificat genèticament

>>:  Com evitar que la roba s'emmolli

Recomanar articles

Quina és la manera més eficaç de reduir l'àcid úric?

Ara moltes persones tenen símptomes d'àcid úr...

Es poden tractar els peus plans?

A la vida, les persones amb peus plans són realme...

Beure te de crisantem pot ajudar a perdre pes?

El crisantem és una flor famosa al meu país. És f...

Què és la disfunció autònoma

Quan es tracta del trastorn del sistema nerviós a...

Quines són les conseqüències de la falta de son?

El somni no és una qüestió trivial. Si no dormim ...

És eficaç l'acupuntura per tractar l'espatlla congelada?

La teràpia amb ganivet d'acupuntura és el mèt...

Quan és el millor moment per córrer?

Sabem que per als treballadors d'oficina, div...

Què causa les hemorroides?

Es pot dir que les hemorroides són un problema pe...

Què tal The Australian? La revisió australiana i la informació del lloc web

Què és l'australià? The Australian és un dels ...

Les persones amb tos poden menjar niu d'ocell?

La tos és una cosa molt incòmoda, així que, per d...

Què tal MODELS.com? Comentaris i informació del lloc web de MODELS.com

Què és MODELS.com? MODELS.com és una famosa comuni...

Beure te Houttuynia cordata pot ajudar a perdre pes?

Beure te Houttuynia cordata no té cap funció de p...

Què tal Enny Monaco? Revisió i informació del lloc web d'Enny Monaco

Què és Enny Monaco? Enny Monaco és una botiga de r...