Potser moltes de les nostres famílies guisen el pollastre durant les festes, però moltes persones guisen el pollastre amb aigua calenta, cosa que pot provocar la pèrdua de nutrients a la seva superfície. 1. L'aigua freda és bona. El millor és fer servir aigua freda per fer la sopa. Com que normalment hi ha una mica de carn als ossos, si aboqueu aigua calenta o bullint a l'olla al principi, la superfície de la carn s'exposarà sobtadament a una temperatura elevada i la capa externa de proteïnes es solidificarà immediatament, cosa que farà que les capes interiors i exteriors de proteïnes es dissolguin completament a la sopa. ció. A més, no afegiu sal massa aviat quan feu la sopa. La sal pot provocar que l'aigua de la carn s'esgoti ràpidament i també accelerarà la coagulació de les proteïnes, afectant el sabor de la sopa. No s'aconsella afegir salsa de soja massa aviat, i no afegir massa altres condiments, com la ceba, el gingebre i el vi, en cas contrari afectarà el sabor de la mateixa sopa. 2. Ingredients: 1 broiler, 8 grams de sal, 5 grams de MSG, 10 grams de ceba verda, 10 grams de gingebre, 15 grams de condiment i 3 grams d'oli de sèsam. Mètode de preparació: 1. Tallar el pollastre i treure els òrgans interns, tenint cura de treure els pulmons enganxats a l'estèrnum. Posar-lo en aigua neta per esbandir la sang, i utilitzar la base d'un ganivet per tallar el pollastre a trossos de la mida d'un ou. Talleu la ceba verda a daus i el gingebre a daus. 2 Posar el wok al foc, bullir una olla amb aigua, posar els trossos de pollastre, esperar que la superfície es redueixi, treure, rentar amb aigua freda i eliminar la brutícia de la superfície. 3 Posar el wok al foc, afegir aigua, posar-hi ceba verda, gingebre, condiment, sal i MSG, posar els trossos de pollastre i cuinar a foc lent després de bullir. Cuini uns 25-35 minuts fins que la carn estigui tendra i llesta per menjar. Proveu d'utilitzar una mica d'aigua freda per guisar el pollastre. Tot i que l'aigua freda pot augmentar el temps de guisat del pollastre, ens ajudarà a garantir que no es perdin els nutrients, i també pot millorar el nostre gust i delicioses. |
<<: Com identificar el blat de moro modificat genèticament
>>: Com evitar que la roba s'emmolli
Si els ulls s'utilitzen durant molt de temps ...
El cor és l'òrgan més important del cos humà....
Moltes persones a la vida han patit els símptomes...
El ritme de vida s'ha accelerat avui dia Molt...
El cap és la ubicació del sistema de comandament ...
La malaltia cardíaca hipertensiva és, per descomp...
Hi ha molts efectes perjudicials de quedar-se des...
La pintura és bastant comuna en la nostra vida di...
Quan ens comuniquem amb els altres en la nostra v...
Els pacients amb malaltia hepàtica alcohòlica han...
Crec que algunes persones poden no estar familiar...
Què és World News? World Journal (anteriorment con...
Un pacient va caure en un dia de pluja i com que ...
Hi ha una dita en l'antiga teoria del Feng Sh...
1. Augmenta l'exposició a la llum solar La ll...