Potser moltes de les nostres famílies guisen el pollastre durant les festes, però moltes persones guisen el pollastre amb aigua calenta, cosa que pot provocar la pèrdua de nutrients a la seva superfície. 1. L'aigua freda és bona. El millor és fer servir aigua freda per fer la sopa. Com que normalment hi ha una mica de carn als ossos, si aboqueu aigua calenta o bullint a l'olla al principi, la superfície de la carn s'exposarà sobtadament a una temperatura elevada i la capa externa de proteïnes es solidificarà immediatament, cosa que farà que les capes interiors i exteriors de proteïnes es dissolguin completament a la sopa. ció. A més, no afegiu sal massa aviat quan feu la sopa. La sal pot provocar que l'aigua de la carn s'esgoti ràpidament i també accelerarà la coagulació de les proteïnes, afectant el sabor de la sopa. No s'aconsella afegir salsa de soja massa aviat, i no afegir massa altres condiments, com la ceba, el gingebre i el vi, en cas contrari afectarà el sabor de la mateixa sopa. 2. Ingredients: 1 broiler, 8 grams de sal, 5 grams de MSG, 10 grams de ceba verda, 10 grams de gingebre, 15 grams de condiment i 3 grams d'oli de sèsam. Mètode de preparació: 1. Tallar el pollastre i treure els òrgans interns, tenint cura de treure els pulmons enganxats a l'estèrnum. Posar-lo en aigua neta per esbandir la sang, i utilitzar la base d'un ganivet per tallar el pollastre a trossos de la mida d'un ou. Talleu la ceba verda a daus i el gingebre a daus. 2 Posar el wok al foc, bullir una olla amb aigua, posar els trossos de pollastre, esperar que la superfície es redueixi, treure, rentar amb aigua freda i eliminar la brutícia de la superfície. 3 Posar el wok al foc, afegir aigua, posar-hi ceba verda, gingebre, condiment, sal i MSG, posar els trossos de pollastre i cuinar a foc lent després de bullir. Cuini uns 25-35 minuts fins que la carn estigui tendra i llesta per menjar. Proveu d'utilitzar una mica d'aigua freda per guisar el pollastre. Tot i que l'aigua freda pot augmentar el temps de guisat del pollastre, ens ajudarà a garantir que no es perdin els nutrients, i també pot millorar el nostre gust i delicioses. |
<<: Com identificar el blat de moro modificat genèticament
>>: Com evitar que la roba s'emmolli
El mal son realment es pot millorar mitjançant al...
Una vegada que hi ha un problema amb les dents, a...
Hi ha tres tipus de refredats: vent-fred, vent-ca...
El te amb llet és una de les begudes preferides d...
Hi ha d'haver molta gent que no sap la cola d...
Què és el lloc web de Total? Total és una companyi...
El mareig és un símptoma comú en pacients amb mia...
Només amb dents sanes i nutritives podem mastegar...
En general, el vinagre blanc pot netejar la roba,...
Hi ha un vell refrany xinès que diu que una perso...
1. Bavejar mentre dorms no és només maco Et fa ve...
Ja siguin homes o dones, tots són addictes al tab...
Per a algunes persones propenses a l'anèmia, ...
El bicarbonat de sodi, conegut comunament com a i...
A moltes persones els agrada menjar llavors de me...