He d'utilitzar aigua calenta o freda per guisar el pollastre?

He d'utilitzar aigua calenta o freda per guisar el pollastre?

Potser moltes de les nostres famílies guisen el pollastre durant les festes, però moltes persones guisen el pollastre amb aigua calenta, cosa que pot provocar la pèrdua de nutrients a la seva superfície.

1. L'aigua freda és bona.

El millor és fer servir aigua freda per fer la sopa. Com que normalment hi ha una mica de carn als ossos, si aboqueu aigua calenta o bullint a l'olla al principi, la superfície de la carn s'exposarà sobtadament a una temperatura elevada i la capa externa de proteïnes es solidificarà immediatament, cosa que farà que les capes interiors i exteriors de proteïnes es dissolguin completament a la sopa. ció. A més, no afegiu sal massa aviat quan feu la sopa. La sal pot provocar que l'aigua de la carn s'esgoti ràpidament i també accelerarà la coagulació de les proteïnes, afectant el sabor de la sopa. No s'aconsella afegir salsa de soja massa aviat, i no afegir massa altres condiments, com la ceba, el gingebre i el vi, en cas contrari afectarà el sabor de la mateixa sopa.

2. Ingredients: 1 broiler, 8 grams de sal, 5 grams de MSG, 10 grams de ceba verda, 10 grams de gingebre, 15 grams de condiment i 3 grams d'oli de sèsam.

Mètode de preparació:

1. Tallar el pollastre i treure els òrgans interns, tenint cura de treure els pulmons enganxats a l'estèrnum. Posar-lo en aigua neta per esbandir la sang, i utilitzar la base d'un ganivet per tallar el pollastre a trossos de la mida d'un ou. Talleu la ceba verda a daus i el gingebre a daus.

2 Posar el wok al foc, bullir una olla amb aigua, posar els trossos de pollastre, esperar que la superfície es redueixi, treure, rentar amb aigua freda i eliminar la brutícia de la superfície.

3 Posar el wok al foc, afegir aigua, posar-hi ceba verda, gingebre, condiment, sal i MSG, posar els trossos de pollastre i cuinar a foc lent després de bullir. Cuini uns 25-35 minuts fins que la carn estigui tendra i llesta per menjar.

Proveu d'utilitzar una mica d'aigua freda per guisar el pollastre. Tot i que l'aigua freda pot augmentar el temps de guisat del pollastre, ens ajudarà a garantir que no es perdin els nutrients, i també pot millorar el nostre gust i delicioses.

<<:  Com identificar el blat de moro modificat genèticament

>>:  Com evitar que la roba s'emmolli

Recomanar articles

Què tal Solaseed Air? Revisions i informació del lloc web de Solaseed Air

Què és Solaseed Air? Solaseed Air (Solaseed Air; j...

Quins són els símptomes del dolor reumàtic?

Moltes persones no saben què significa el terme &...

Com rentar les taques de tinta a la roba

Normalment tothom porta roba neta, però moltes ve...

Quina és la millor manera d'alleujar la fatiga laboral?

Els treballadors de coll blanc a les ciutats treb...

Què causa les femtes doloroses amb sang en els nadons?

Moltes mares joves no saben com tenir cura dels s...

Com netejar les taques d'oli a les jaquetes

Quan les nostres jaquetes estan tacades d'oli...

Què causa la tos i els vòmits?

La tos i els vòmits també són símptomes habituals...

Què causa la creatinina alta?

Què causa la creatinina alta? Si trobeu que el vo...

Passos de funcionament del kit de punció venosa profunda

La venopunció és un mètode de tractament d'ús...

Què tal els Texas Rangers? Ressenyes de Texas Rangers i informació del lloc web

Què és el lloc web dels Texas Rangers? Els Texas R...

Què causa la fatiga ocular i com alleujar-la

Moltes persones han experimentat els ulls cansats...

Com fer una deliciosa gelatina, hauríeu de saber-ho aviat

Hi ha moltes maneres de menjar gelatina. Les més ...