Potser moltes de les nostres famílies guisen el pollastre durant les festes, però moltes persones guisen el pollastre amb aigua calenta, cosa que pot provocar la pèrdua de nutrients a la seva superfície. 1. L'aigua freda és bona. El millor és fer servir aigua freda per fer la sopa. Com que normalment hi ha una mica de carn als ossos, si aboqueu aigua calenta o bullint a l'olla al principi, la superfície de la carn s'exposarà sobtadament a una temperatura elevada i la capa externa de proteïnes es solidificarà immediatament, cosa que farà que les capes interiors i exteriors de proteïnes es dissolguin completament a la sopa. ció. A més, no afegiu sal massa aviat quan feu la sopa. La sal pot provocar que l'aigua de la carn s'esgoti ràpidament i també accelerarà la coagulació de les proteïnes, afectant el sabor de la sopa. No s'aconsella afegir salsa de soja massa aviat, i no afegir massa altres condiments, com la ceba, el gingebre i el vi, en cas contrari afectarà el sabor de la mateixa sopa. 2. Ingredients: 1 broiler, 8 grams de sal, 5 grams de MSG, 10 grams de ceba verda, 10 grams de gingebre, 15 grams de condiment i 3 grams d'oli de sèsam. Mètode de preparació: 1. Tallar el pollastre i treure els òrgans interns, tenint cura de treure els pulmons enganxats a l'estèrnum. Posar-lo en aigua neta per esbandir la sang, i utilitzar la base d'un ganivet per tallar el pollastre a trossos de la mida d'un ou. Talleu la ceba verda a daus i el gingebre a daus. 2 Posar el wok al foc, bullir una olla amb aigua, posar els trossos de pollastre, esperar que la superfície es redueixi, treure, rentar amb aigua freda i eliminar la brutícia de la superfície. 3 Posar el wok al foc, afegir aigua, posar-hi ceba verda, gingebre, condiment, sal i MSG, posar els trossos de pollastre i cuinar a foc lent després de bullir. Cuini uns 25-35 minuts fins que la carn estigui tendra i llesta per menjar. Proveu d'utilitzar una mica d'aigua freda per guisar el pollastre. Tot i que l'aigua freda pot augmentar el temps de guisat del pollastre, ens ajudarà a garantir que no es perdin els nutrients, i també pot millorar el nostre gust i delicioses. |
<<: Com identificar el blat de moro modificat genèticament
>>: Com evitar que la roba s'emmolli
Ara moltes persones tenen símptomes d'àcid úr...
El càncer de còlon és un tumor maligne relativame...
A la vida, les persones amb peus plans són realme...
El crisantem és una flor famosa al meu país. És f...
Quan es tracta del trastorn del sistema nerviós a...
El somni no és una qüestió trivial. Si no dormim ...
La teràpia amb ganivet d'acupuntura és el mèt...
Sabem que per als treballadors d'oficina, div...
Es pot dir que les hemorroides són un problema pe...
Què és l'australià? The Australian és un dels ...
La tos és una cosa molt incòmoda, així que, per d...
Què és MODELS.com? MODELS.com és una famosa comuni...
Beure te Houttuynia cordata no té cap funció de p...
Què és Enny Monaco? Enny Monaco és una botiga de r...
Què és el lloc web de Semik Power Company? CEMIG é...