Els crancs són deliciosos però difícils de manejar perquè estan coberts de closques dures, cosa que fa que siguin molt molestos per cuinar, especialment el pas de neteja de la neteja de crancs vius també té certs riscos perquè les grans urpes del cranc poden pessigar fàcilment els dits de la gent, i la ferida pot afrontar fàcilment el risc d'infecció, etc. Fem una ullada a com netejar crancs vius. 1. Prepareu una conca de plàstic i un raspall de dents vell, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i vi blanc i aboqueu els crancs a la conca. Deixeu el cranc en remull amb aigua durant 5-10 minuts per donar-li un bany complet. Els residus del cos es poden excretar mitjançant l'estimulació de l'alcohol, i els crancs també es poden beure amb vi blanc. Consells: el vi no només pot eliminar l'olor a peix dels crancs, sinó que també pot fer que els crancs deixin de lluitar, facilitant la manipulació més tard. Per descomptat, si no tens vi blanc a casa, pots fer servir aigua tèbia a 45 graus per escaldar-lo. 2. Utilitzeu el dit polze i índex de la mà esquerra per agafar els dos costats de la closca del cranc i donar-li la volta de manera que la panxa del cranc estigui cap a vosaltres. Utilitzeu la mà dreta per raspallar les 8 potes del cranc per treure el fang i la sorra. Consells: assegureu-vos de subjectar-vos fermament amb el polze esquerre i el dit índex per evitar que el cranc lluiti i s'escapi. 3. Després de raspallar les cuixes, utilitzeu un raspall de dents per raspallar els dos costats de la closca del cranc i les dues urpes del cranc, especialment les pinces del cranc, perquè hi ha molts pèls a les urpes del cranc, que són fàcils d'amagar la brutícia. 4. A continuació ve el pas més difícil. Utilitzeu el dit polze, índex i anul·lar de la mà esquerra per agafar les urpes del cranc i donar-les la volta. Utilitzeu el dit polze i índex de la mà dreta per obrir el melic del cranc i extreure el botó. Consells: per fer un bon ús de la màgia dels tres dits de la mà esquerra, no has de tenir por de ser atrapat pel cranc. Un cop agafeu les urpes del cranc, heu de fer servir la força i no deixar que el cranc es desllingui, en cas contrari hi ha la possibilitat de ser subjectat. 5. Després, aprofita el moment en què el melic del cranc encara no està enganxat a la panxa del cranc. Utilitzeu un raspall de dents per netejar ràpidament el fang i la sorra a l'espai entre el ventre del cranc i el melic del cranc. Finalment, col·loqueu els crancs rentats en una pica neta, esbandiu-los amb aigua corrent i després poseu-los a l'olla per cuinar. |
<<: La cocció de moniatos requereix una bona temperatura i temps del forn
Què és Manfred Insurance Group? Mapfre és el grup ...
Hi ha molts tipus de plantes de soja, i els fesol...
Per tenir la cara clara, moltes persones opten pe...
La luffa és una hortalissa comuna És una planta q...
Quin és el lloc web de la National Mining Developm...
Moltes persones poden haver experimentat símptome...
Què és Elite Rent-a-Car? Elite Rent-a-Car és una f...
El sucre en sang elevat és el símptoma més típic ...
Què és Easy Job Network? Simply Hired és un motor ...
Si els ulls estan lesionats, necessiten tractamen...
Si mirem bé les ungles, trobarem que sovint hi ha...
Quin és el lloc web de la Universitat de Central L...
Austriamicrosystems_Què és AMS? ams AG (abans Aust...
Com tractar les femtes verdes En primer lloc, cal...
Què és la marea? Tide és una marca de cura persona...