Els crancs són deliciosos però difícils de manejar perquè estan coberts de closques dures, cosa que fa que siguin molt molestos per cuinar, especialment el pas de neteja de la neteja de crancs vius també té certs riscos perquè les grans urpes del cranc poden pessigar fàcilment els dits de la gent, i la ferida pot afrontar fàcilment el risc d'infecció, etc. Fem una ullada a com netejar crancs vius. 1. Prepareu una conca de plàstic i un raspall de dents vell, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i vi blanc i aboqueu els crancs a la conca. Deixeu el cranc en remull amb aigua durant 5-10 minuts per donar-li un bany complet. Els residus del cos es poden excretar mitjançant l'estimulació de l'alcohol, i els crancs també es poden beure amb vi blanc. Consells: el vi no només pot eliminar l'olor a peix dels crancs, sinó que també pot fer que els crancs deixin de lluitar, facilitant la manipulació més tard. Per descomptat, si no tens vi blanc a casa, pots fer servir aigua tèbia a 45 graus per escaldar-lo. 2. Utilitzeu el dit polze i índex de la mà esquerra per agafar els dos costats de la closca del cranc i donar-li la volta de manera que la panxa del cranc estigui cap a vosaltres. Utilitzeu la mà dreta per raspallar les 8 potes del cranc per treure el fang i la sorra. Consells: assegureu-vos de subjectar-vos fermament amb el polze esquerre i el dit índex per evitar que el cranc lluiti i s'escapi. 3. Després de raspallar les cuixes, utilitzeu un raspall de dents per raspallar els dos costats de la closca del cranc i les dues urpes del cranc, especialment les pinces del cranc, perquè hi ha molts pèls a les urpes del cranc, que són fàcils d'amagar la brutícia. 4. A continuació ve el pas més difícil. Utilitzeu el dit polze, índex i anul·lar de la mà esquerra per agafar les urpes del cranc i donar-les la volta. Utilitzeu el dit polze i índex de la mà dreta per obrir el melic del cranc i extreure el botó. Consells: per fer un bon ús de la màgia dels tres dits de la mà esquerra, no has de tenir por de ser atrapat pel cranc. Un cop agafeu les urpes del cranc, heu de fer servir la força i no deixar que el cranc es desllingui, en cas contrari hi ha la possibilitat de ser subjectat. 5. Després, aprofita el moment en què el melic del cranc encara no està enganxat a la panxa del cranc. Utilitzeu un raspall de dents per netejar ràpidament el fang i la sorra a l'espai entre el ventre del cranc i el melic del cranc. Finalment, col·loqueu els crancs rentats en una pica neta, esbandiu-los amb aigua corrent i després poseu-los a l'olla per cuinar. |
<<: La cocció de moniatos requereix una bona temperatura i temps del forn
La malaltia cardíaca reumàtica mostrarà molts sím...
Quan arriba l'hivern, molts amics de les regi...
Quina és la web de l'Inter de Milà? El Footbal...
A l'estiu, gairebé totes les llars tenen aigu...
Si la fissura anal ha arribat a l'estadi quat...
Si cauen les ungles dels peus a causa de l'on...
Sovint mirem alguns drames de televisió antics. Q...
Què és Franklin Resources? Franklin Resources (NYS...
La pèrdua de pes és un tema comú entre les dones,...
Quina és la pàgina web de l'Escola d'Admin...
Avui en dia, amb el ràpid desenvolupament de la v...
El cabell humà es pot trasplantar Moltes persones...
Moltes persones pensen que la malaltia es curarà ...
Què és la Universitat de Gävle? La Universitat de ...
Quan els ancians envelleixen, sovint pateixen alg...