S'ha demostrat en medicina clínica que molts tipus de te poden nodrir l'estómac i fins i tot ajudar a alleujar alguns símptomes de problemes estomacals, de manera que podeu provar d'utilitzar aquest mètode per afavorir la funció estomacal normal. És que la majoria de la gent no en sap gaire cosa, així que avui en parlaré amb detall, amb l'esperança d'aportar una ajuda efectiva a tothom. 1. Te de pela verda Gynostemma pentaphyllum. Ingredients: 10 grams de pela verda i 6 grams de Gynostemma pentaphyllum. Preparació: Trieu les impureses de la pela verda i Gynostemma pentaphyllum per separat, renteu-les, assequeu-les al sol o al forn, tritureu-les en pols gruixut, poseu-les en una bossa de paper de filtre, segellar-la amb un cordó, posar-la en una tassa, preparar-la amb aigua bullint, tapar-la i coure a foc lent abans de beure-la durant 15 minuts. Eficàcia: afavoreix la circulació del qi i alleuja el dolor, nodreix la melsa i l'estómac, desintoxica i resisteix el mal. Adequat per a pacients amb mal d'estómac tipus estancament de qi. 2. Cyperus rotundus i te de gingebre. Ingredients: 200 grams de Cyperus rotundus processat, 100 grams d'Alpinia officinalis i la quantitat adequada de sucre moreno. Preparació: trieu el Cyperus rotundus i l'Alpinia galanga per separat, renteu-los, assequeu-los al sol o al forn, tritureu-los en pols gruixut, poseu-los en bosses de paper de cotó a una velocitat de 10 grams cadascuna, tanqueu la bossa, pengeu una corda, embotellar-la, protegir-la de la humitat i reservar-la. Eficàcia: Regula el qi i alleuja el dolor, escalfa el mig i dissipa el fred. És adequat per a pacients amb mal d'estómac causat per estancament de qi, deficiència de melsa i estómac fred. 3. Te que regula el Qi amb gust de carn. Ingredients: 3 grams de mongetes de carn, 5 grams d'arrel de costus i 5 dàtils vermells. Preparació: Tritureu la nou moscada, l'arrel de costus i els dàtils vermells per separat, o talleu la nou moscada i l'arrel de costus a trossos petits, i piqueu els dàtils vermells i traieu el cor. Col·loqueu els 3 ingredients anteriors en una tassa gran, prepareu-los amb aigua acabada de bullir, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent durant 15 minuts, i després podreu beure. Eficàcia: escalfament del mig, afavorint la circulació del qi i alleujant el dolor. És adequat per a la neurosi gastrointestinal causada per l'estancament del fred i l'estancament del qi al cremador mitjà, amb símptomes que inclouen distensió abdominal i dolor, pèrdua de gana i inflor després de menjar. Fins ara, l'editor ha introduït diversos tipus de tes que poden ajudar a nodrir l'estómac, i també ha explicat els mètodes específics d'elaboració de cervesa, perquè tothom en pugui beure més a la vida diària. A més, l'editor recomana que s'ha de tenir cura de no beure sempre te fort, i sobretot de no beure molt abans d'anar a dormir, per tal d'evitar efectes adversos. |
<<: Quins són els millors aliments per nodrir l'estómac?
>>: Com nodrir correctament l'estómac?
La perforació crònica de la membrana timpànica és...
La pell és una part molt important del cos humà i...
A causa de la influència de diferents motius, el ...
Com tots sabem, l'insomni pot causar molts da...
Si les ungles estan danyades, primer hauríeu d...
L'esòfag és la part del cos per la qual trave...
Les persones solen tenir els seus propis hàbits d...
El somriure és l'expressió més atractiva del ...
Actualment, el nombre d'hospitals que tracten...
Quin és el lloc web de Jiujiu Bottle? Chuchu és un...
Quin és el lloc web de SMC Corporation? SMC Corpor...
Els estudis han trobat que molts pacients que pat...
Si el bebè té sovint deficiència de calci, tindrà...
El primer que han de prestar atenció als pacients...
La jaca és molt deliciosa, però la goma de jaca é...