La jaca és molt deliciosa, però la goma de jaca és molt difícil de rentar-la si accidentalment la poses al teu cos, és realment problemàtica quan peles la jaca, el millor és aplicar-la a les mans i als ganivets, encara que el moc s'enganxi a les mans, a més, és més fàcil de netejar-la amb el xiclet de jaca. Mètode 1: abans de pelar la jaca, recobrir bé les mans i el ganivet amb oli de cuina perquè el moc no s'enganxi a les mans. Si les mans encara són enganxoses, podeu fer servir paper o drap mullats amb oli per netejar-les lentament. Finalment, podeu fregar-lo amb uns grans de sal i esbandir-lo amb aigua neta. Mètode 2: si teniu les mans enganxades amb el suc enganxós de la jaca, també podeu fregar la mucositat de les mans amb una bossa de plàstic per eliminar ràpidament la mucositat i després rentar-les. Mètode 3: si creieu que és molest i un malbaratament netejar el moc després de processar la jaca. La manera més directa és posar-se guants de plàstic abans de pelar la jaca perquè les mans no s'enganxin amb moc. Com triar la jaca El primer pas és observar el color. La jaca a l'època madura és generalment de color daurat. Si la jaca no està completament madura, pot tenir una mica de color verd. El segon pas és observar la pell. La pell de la jaca d'alta qualitat està intacta, amb moltes "ungles" o "espines" afilades, que també és la característica especial de la pell de la jaca. Hi ha algunes petites taques negres a la pell, cosa que és normal i un fenomen normal per a la jaca madura. El tercer pas és mirar la mida. La mida que estem mirant en aquest moment fa referència a la mida de les "ungles" de l'epidermis. Les "ungles" de la pell de la jaca que encara es troba en l'etapa de creixement i desenvolupament seran més agudes perquè es troba en estat de creixement. Quan la jaca sigui madura, les "ungles" de la seva pell seran més discretes, conservadores i més suaus, però les puntes de les "ungles" generalment semblaran una mica arrugades. Això és molt important. |
<<: Quant de temps es pot conservar la jaca?
>>: La diferència entre durian i jaca
Què és Myanmar Airways? Myanma Airways és una comp...
Avui en dia, la decoració d'interiors també é...
El nadó és el centre de la família, el tresor del...
Què és la Universitat de Sassari? La Universitat d...
El cor és l'òrgan més crític del cos humà i t...
La papaia té un sabor dolç i cruixent. Es pot fer...
Cadascú té diferents cèl·lules, que es divideixen...
Els ronyons de tots són molt importants, perquè n...
Les vieires són una espècie de marisc amb un valo...
La malaltia cardíaca hipertensiva és, per descomp...
Avui en dia, moltes persones prefereixen ser alte...
Moltes persones coneixen la marca de crema de man...
Vols predir quant de temps pots viure Molta gent ...
Els metges de salut diuen que la subsanitat rep r...
Crec que tothom pot haver trobat casos d'into...