Els ous són un aliment habitual a la nostra vida. Són rics en nutrients i són bons per al cos humà. Els pacients amb alts lípids en sang poden menjar ous, però es recomana menjar-ne un al dia i no fregir-los, sofregir-los ni fregir-los. La raó per la qual la gent fa la pregunta "Poden les persones amb alts lípids en sang menjar ous?" La principal preocupació és que el colesterol és massa alt. Un adult normal necessita uns 300 mg de colesterol al dia, i els rovells d'ou contenen més colesterol, i cada rovell conté uns 210 mg de colesterol El colesterol que el cos humà necessita cada dia és sintetitzat pel fetge i s'obté dels aliments. Si el cos humà absorbeix més colesterol dels aliments, el colesterol sintetitzat pel fetge es reduirà relativament. Els analistes de nutrició creuen que els pacients amb hiperlipèmia poden menjar un ou cada dia. Els ous s'han de cuinar i no s'han de menjar crus. Es recomana cuinar-los al vapor o bullir, i procurar no menjar ous ferrats o remenats. 1. [Estimulació del cervell i millora de la intel·ligència]: La lecitina, els triglicèrids, el colesterol i el rovell del rovell d'ou tenen un gran efecte en el sistema nerviós i el desenvolupament del cos. Després que la lecitina sigui digerida pel cos humà, allibera colecistoquinina, que pot millorar la memòria en tots els grups d'edat. 2. [Protegeix el fetge]: la proteïna dels ous pot reparar el dany del teixit hepàtic. La lecitina del rovell d'ou pot afavorir la regeneració de les cèl·lules hepàtiques. També pot augmentar la quantitat de proteïnes plasmàtiques al cos humà i millorar les funcions metabòliques i immunitàries del cos. 3. [Prevenir i tractar l'arteriosclerosi]: els nutricionistes i els treballadors mèdics nord-americans van utilitzar ous per prevenir i tractar l'arteriosclerosi i van aconseguir resultats inesperadament sorprenents, van extreure lecitina d'ous, nous i fetges de porc, i en van donar entre 4 i 6 cullerades a pacients cardiovasculars. Al cap de 3 mesos, el colesterol sèric del pacient va baixar significativament, aconseguint resultats satisfactoris. 4. [Prevenir el càncer]: els ous contenen més vitamina B2, que pot descompondre i oxidar els carcinògens del cos humà. Els oligoelements dels ous, com el seleni i el zinc, també tenen efectes anticancerígens. A partir d'una anàlisi de les taxes de mortalitat per càncer humà a tot el món, es va trobar que la mortalitat per càncer era inversament proporcional a la ingesta de seleni. |
<<: Què causa els ulls ennuvolats?
>>: A què cal parar atenció quan pateix mal de cap vascular?
L'enfortiment de la melsa i l'eliminació ...
Normalment, el recobriment de la llengua és prim,...
Recentment, s'ha difós per Internet que raspa...
Moltes persones no fan atenció a la seva dieta i ...
Què és Ally Financial? Ally Financial és una empre...
El dolor toràcic és un símptoma clínic comú. Molt...
L'hepatitis B fa molta por per a les persones...
El vi negre és una beguda alcohòlica relativament...
Què és Jango Music Radio? Jango és una emissora de...
Quin és el lloc web de la Caixa d'Estalvis de ...
En el sistema digestiu humà, la melsa és un òrgan...
La síndrome de Sweet és una malaltia molt difícil...
Què hem de fer si les sabates ens pessiguen massa...
Què és el lloc web de Nikon? Nikon Corporation (no...
Cada vegada que hi ha un problema a la boca, menj...