A molta gent li agrada menjar jaca, que té un sabor molt deliciós i té un alt valor nutricional. No obstant això, la jaca és una fruita que no és fàcil de conservar suau, només es pot conservar durant dos dies com a màxim. Per descomptat, si fa fred, el temps de conservació serà més llarg. Quant de temps es pot conservar la jaca? Depèn de la maduració del fruit, si està madur i la pell és suau, es pot conservar com a màxim dos dies. Si la fruita acaba de collir i fa un so, es pot conservar durant quatre dies. Ara que fa fred, podeu posar-lo en una caixa de conservació ben tancada i s'hauria de poder emmagatzemar uns dies. Per exemple, la caixa d'emmagatzematge de la sivella és molt pràctica. Alternativament, podeu empaquetar-lo en una cistella folrada amb fulles de plàtan, fulles de bambú o paper triturat. Emmagatzemar en un lloc fresc i ventilat a una temperatura d'11-13°C i una humitat del 85-95%, i es pot conservar més d'un mes, però, si compreu jaca tallada, heu de reduir el temps d'emmagatzematge per evitar que broti el nucli. (Encara que brotin, encara són comestibles). Quan és el millor moment per menjar jaca? 1. Per jutjar si està madur, primer comproveu si el seu color és groc, després toqueu-lo per veure si és suau i després oloreu-lo per veure si té fragància. 2. Quan estigui cuit, el podeu tallar i menjar-lo El millor és tallar-lo una mica perquè el suc queda enganxós. Després de tallar, els pètals grocs de dins són la carn i es poden menjar directament. Com emmagatzemar la jaca després de pelar-la 1. Posa la jaca pelada a la nevera. 2. Poseu-lo a la nevera amb la pell posada i tapeu-lo amb un paper de plàstic El millor és menjar-lo en 5 dies si no el podeu acabar, el millor és llençar-lo perquè fermentarà. 3. Si el clima és fresc al voltant dels 10 graus centígrads, també el pots guardar en un lloc ventilat, però s'ha de menjar el més aviat possible. Valor nutricional de la jaca 1. El contingut d'aigua de la jaca fresca és relativament alt, al voltant del 85%. Els seus ingredients inclouen hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines A, B1, B2, C, proteases, calci, fòsfor, ferro, àcids orgànics, niacina, etc., especialment la vitamina C, que té el contingut més alt. 2. La jaca conté una substància anomenada "bromelina", que pot descompondre les proteïnes. 3. A més de menjar-lo fresc, també pots fer vi de jaca i conserves de pinya. El nucli de fruita dins del pa de carn és ric en midó i té un gust fragant quan es cuina, una mica semblant a les castanyes. |
<<: Quin és l'ús de la cendra de la bobina de mosquit
>>: Com rentar la goma de jaca
Quina és la funció de l'essència de vinagre, ...
En els últims anys, a mesura que la gent busca un...
Amics que es maquillen rarament, quan aconsegueix...
Hi ha molts tipus de mal de queixal Alguns d'...
Avui en dia, moltes persones joves i de mitjana e...
Què és el lloc web de la Universitat de Montevallo...
De fet, a més de ser ric en valor nutricional, l&...
El vi d'arròs és una beguda alcohòlica a peti...
Les sabates esportives sovint les portem. Hi ha m...
La clavícula sexy sempre ha estat el que moltes d...
Crec que cada llar té un escalfador d'aigua s...
El coriandre és una verdura molt familiar en la n...
Es pot dir que les llàgrimes de Job són un bon aj...
El tractament del conducte radicular s'utilit...
Els punts negres a la cara són una font d'ang...