Quant de temps es pot conservar la jaca?

Quant de temps es pot conservar la jaca?

A molta gent li agrada menjar jaca, que té un sabor molt deliciós i té un alt valor nutricional. No obstant això, la jaca és una fruita que no és fàcil de conservar suau, només es pot conservar durant dos dies com a màxim. Per descomptat, si fa fred, el temps de conservació serà més llarg.

Quant de temps es pot conservar la jaca?

Depèn de la maduració del fruit, si està madur i la pell és suau, es pot conservar com a màxim dos dies. Si la fruita acaba de collir i fa un so, es pot conservar durant quatre dies.

Ara que fa fred, podeu posar-lo en una caixa de conservació ben tancada i s'hauria de poder emmagatzemar uns dies. Per exemple, la caixa d'emmagatzematge de la sivella és molt pràctica. Alternativament, podeu empaquetar-lo en una cistella folrada amb fulles de plàtan, fulles de bambú o paper triturat. Emmagatzemar en un lloc fresc i ventilat a una temperatura d'11-13°C i una humitat del 85-95%, i es pot conservar més d'un mes, però, si compreu jaca tallada, heu de reduir el temps d'emmagatzematge per evitar que broti el nucli. (Encara que brotin, encara són comestibles).

Quan és el millor moment per menjar jaca?

1. Per jutjar si està madur, primer comproveu si el seu color és groc, després toqueu-lo per veure si és suau i després oloreu-lo per veure si té fragància.

2. Quan estigui cuit, el podeu tallar i menjar-lo El millor és tallar-lo una mica perquè el suc queda enganxós. Després de tallar, els pètals grocs de dins són la carn i es poden menjar directament.

Com emmagatzemar la jaca després de pelar-la

1. Posa la jaca pelada a la nevera.

2. Poseu-lo a la nevera amb la pell posada i tapeu-lo amb un paper de plàstic El millor és menjar-lo en 5 dies si no el podeu acabar, el millor és llençar-lo perquè fermentarà.

3. Si el clima és fresc al voltant dels 10 graus centígrads, també el pots guardar en un lloc ventilat, però s'ha de menjar el més aviat possible.

Valor nutricional de la jaca

1. El contingut d'aigua de la jaca fresca és relativament alt, al voltant del 85%. Els seus ingredients inclouen hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines A, B1, B2, C, proteases, calci, fòsfor, ferro, àcids orgànics, niacina, etc., especialment la vitamina C, que té el contingut més alt.

2. La jaca conté una substància anomenada "bromelina", que pot descompondre les proteïnes.

3. A més de menjar-lo fresc, també pots fer vi de jaca i conserves de pinya. El nucli de fruita dins del pa de carn és ric en midó i té un gust fragant quan es cuina, una mica semblant a les castanyes.

<<:  Quin és l'ús de la cendra de la bobina de mosquit

>>:  Com rentar la goma de jaca

Recomanar articles

El paper del vinagre

Quina és la funció de l'essència de vinagre, ...

Com utilitzar el sèrum

Amics que es maquillen rarament, quan aconsegueix...

Què causa el mal de queixal?

Hi ha molts tipus de mal de queixal Alguns d'...

Caspa? Desfer-se'n!

Avui en dia, moltes persones joves i de mitjana e...

Com utilitzar eficaçment la crema per als ulls d'alvocat

De fet, a més de ser ric en valor nutricional, l&...

Com fer vi d'arròs i ous per augmentar la producció de llet?

El vi d'arròs és una beguda alcohòlica a peti...

Desodorització de sabates esportives

Les sabates esportives sovint les portem. Hi ha m...

Com entrenar la clavícula?

La clavícula sexy sempre ha estat el que moltes d...

Mètode de neteja de l'escala de l'intercanviador de calor

Crec que cada llar té un escalfador d'aigua s...

El coriandre ajuda a reduir la producció de llet o augmenta la lactància?

El coriandre és una verdura molt familiar en la n...

Com menjar millor llavors de coix?

Es pot dir que les llàgrimes de Job són un bon aj...

Què és el tractament del canal radicular?

El tractament del conducte radicular s'utilit...

Què causa els punts negres a la cara?

Els punts negres a la cara són una font d'ang...