Quan es mengen moniatos al forn per primera vegada, poca gent pot dominar el temps del forn, sobretot ara que moltes persones sempre fan servir els forns i el microones a casa una ullada a com fer-los al forn més deliciosos. Patates dolces al forn de 8 minuts - versió de microones Material matèria primera : 4 moniatos (també anomenats ñames) i 4 fulls de paper de cuina. pràctica 1. Després de rentar els moniatos, no escorreu l'aigua, sinó emboliqueu-los ben fort amb una capa de paper de cuina. 2. Poseu els moniatos embolicats al microones i poseu-los al forn a foc fort durant 4 minuts. 3. Gireu el moniato a l'altre costat i continueu coure a foc fort durant 4 minuts. Consells : 1. El temps de cocció s'ha d'augmentar o disminuir segons la mida del moniato. 2. No emboliqueu els moniatos directament amb diaris per coure, per evitar que el plom del diari penetri en els moniatos i afecti la salut del consum. Podeu utilitzar tovalloles de paper de cuina o tovalloles de paper normals (haureu d'embolicar-les en diverses capes). Patates dolces al forn petit Material Un moniato gran Una mica de sucre granulat Una culleradeta d'oli d'amanida Unes llavors de sèsam blanc pràctica Després de pelar els moniatos, talleu-los a tires llargues. Si el vostre fill és més petit, podeu tallar-lo una mica més prim que jo. Després de tallar, aboqueu tots els moniatos a l'olla. Aquest oli d'amanida no només evita que els moniatos s'enganxin al plat, sinó que també evita que quedin massa secs, però no n'aboqueu massa, només n'he abocat uns 10 cc, cosa que va donar un aspecte brillant a tots els moniatos! Aleshores, si us agrada el menjar dolç, si us plau, afegiu una mica de sucre, depèn del vostre gust ~ Però si voleu un gust salat, si us plau, ometeu aquest pas i, a continuació, espolseu una mica de pebre a l'últim pas, serà deliciós! Després d'espolsar el sucre per sobre, agiteu tota l'olla amunt i avall per deixar que els moniatos s'endinsin a l'olla. D'aquesta manera, l'oli de l'amanida i el sucre quedaran units a la superfície dels moniatos. Si us plau, configureu la temperatura a 150 graus per a un forn normal, o 200 graus per a un forn gran, que es cuinarà més ràpid. Com més fines i petites són les rodanxes, més fàcil és de cuinar, però, personalment crec que té més gust quan és més gruixuda. Al cap d'uns 20 minuts, el sabor del moniato sortirà lentament! Sí, submergeix una mica d'oli d'amanida i moniato, es veu molt clar!! Afegint una mica d'oli d'amanida, el gust del menjar a la brasa és diferent!! Super fàcil! Patates al forn a la cuina elèctrica Material Tires de moniato pràctica Col·loqueu paper d'alumini o paper de forn a la part inferior de l'olla d'arròs per evitar que el suc surti durant el procés de cocció, cosa que dificultarà la neteja de l'olla d'arròs. Afegiu una petita quantitat d'aigua a la tassa d'arròs a l'olla d'arròs, premeu l'interruptor i espereu mitja hora fins que aparegui el moniato i tindreu moniatos deliciosos (podeu punxar-lo amb escuradents, si no està cuit, torneu a prémer l'interruptor, no cal afegir aigua) |
<<: Es poden menjar moniatos i plàtans junts?
Quin és el lloc web del Consolat General del Canad...
Quan es tracta de la malaltia de Lyme, tothom pot...
La cirurgia del forat macular és una manera de tr...
Què és The Verge? The Verge és un lloc web de tecn...
Les persones de mitjana edat i ancians són propen...
A la tardor, a causa del clima sec, molts amics e...
Avui en dia, les dones estan més preocupades per ...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal de B...
Quan el clima és humit, trobarem fàcilment que le...
Molta gent es renta el cabell amb aigua freda al ...
Quina és la web del Club de Futbol Ajaccio? L'...
L'oli d'àcid linoleic conjugat és un nutr...
Les fractures de compressió lumbars es divideixen...
Toxoplasma gondii és un paràsit que viu a l'i...
Les dents soltes són un problema comú per a molte...