Crec que tothom ha d’haver sentit a parlar de soja no transgènica i de soja transgènica. la teva vida. La soja no transgènica es produeix mitjançant canvis genètics que es seleccionen mitjançant la supervivència del més apte de la natura. Això elimina el dany potencial que els aliments modificats genèticament poden causar al cos humà. Consum a llarg termini, segur i fiable. El 2013, la indústria de la soja no transgènica de Heilongjiang va trobar una crisi. Segons els experts rellevants, si no es prenen mesures de rescat, la soja no transgènica de la Xina podria desaparèixer en pocs anys. La soja modificada genèticament es refereix a la soja que té gens que presenten trets excel·lents en determinades espècies i que es transfereixen als genomes d'animals, plantes i microorganismes que poden satisfer les necessitats de supervivència humana, de manera que l'espècie pugui mostrar els trets excel·lents que ells mateixos manquen. Durant el procés de transferència de gens, a causa de mutacions genètiques imprevistes, molts factors poden transformar-se en proteïnes tòxiques que són perjudicials per al cos humà. Per tant, això implica la qüestió de seguretat dels transgènics. L'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació, l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics han afirmat que els aliments modificats genèticament poden suposar riscos per al medi ambient i la salut, i que el trasplantament artificial de gens estrangers pot causar "conseqüències no desitjades" en els organismes. A causa de la importació massiva de soja estrangera i altres motius, la indústria de la soja de la Xina s'enfronta a una greu crisi i el 90% de les empreses de processament de soja no transgènics a la província de Heilongjiang han aturat la producció a causa de les pèrdues. Segons els experts, si no es prenen mesures de rescat, la soja no transgènica de la Xina pot desaparèixer en pocs anys. Si la Xina depèn completament de les importacions de soja, l'impacte en els preus dels gra, del petroli, dels pinsos i dels productes agrícoles i secundaris serà incommensurable. A mesura que els agricultors abandonen la plantació de soja, la indústria de la soja no transgènica de la província de Heilongjiang s'enfronta a una crisi sense precedents. Segons les estadístiques de l'Associació de soja de Heilongjiang, hi ha 88 empreses de processament d'oli a la província amb una capacitat de processament diària de més de 200 tones i una capacitat de processament anual d'uns 14,5 milions de tones "fallida col·lectiva". A l'article anterior, vam introduir què són la soja no transgènica. Sabem que la soja no transgènica és molt segura i saludable, de manera que podem menjar més soja no transgènica a la nostra vida diària. Espero que la informació anterior us sigui útil. |
<<: Com identificar l'arròs no transgènic
>>: No talleu la pell al voltant de les ungles.
Parlant de natació, crec que tothom sap que la na...
Què és la Biblioteca Reial dels Països Baixos? La ...
Què és el Japan Tomato Bank? Tomato Bank (株式会社トマト銀...
L'adolescència és l'etapa més important p...
Si hi ha sagnat a l'ombligo, generalment és p...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Econom...
Quina és la web de Metro Group? Metro AG (sovint a...
Quan les persones solen estar cegues o cansades, ...
Què és el lloc web de San Jose Earthquakes? Els Sa...
Què és el lloc web de la Universitat Sunmoon? Sunm...
Com tallar les ungles encarnades? Aquest és també...
Per descomptat, si la febre viral requereix una i...
La mel és un aliment saludable que s'utilitza...
Quan tenim un refredat o febre, els metges solen ...
Les màscares facials fetes amb pols de perles pod...