El vi negre és un tipus de vi que agrada beure a molta gent. Aquest tipus de vi sembla molt temptador pel que fa a molta gent, però, encara que hi ha gent que beu amb freqüència, no en saben gaire, de fet, si trobes sediments en el vi negre, encara pots beure, ja que, en general, no s'ha deteriorat. motiu principal: Alguns amants del vi poden trobar sediments flotants al vi quan el tasten. Aquest fenomen sol donar-se en vins més vells o emmagatzemats durant molt de temps. Com que aquests sediments són generalment més nombrosos, de color més fosc i parcialment cristal·lins, molts consumidors creuen que això és un senyal que el vi ha anat malament. És normal que el vi negre envellit tingui sediment, que també és símbol del vi criat. Aquesta precipitació és generalment granular o rovellada, i es produeix principalment per la combinació de tanins i pigments durant el procés d'envelliment. No ens hem de preocupar que res passi malament. El sediment residual més comú a les ampolles de vi és el tàrtar, que és el resultat de la cristal·lització de l'àcid tartàric en el vi a temperatures més baixes. Aquest tipus de cristall precipitarà lentament quan la temperatura sigui baixa, però no es dissoldran a mesura que augmenta la temperatura, de manera que és fàcil de conservar i semblar més colorit sota un microscopi. Si hi ha sediments al vi nou, vol dir que el vi està malmès? No, en general, el vi nou té molt poc sediment, però hi ha excepcions puntuals! Durant el procés d'elaboració de la cervesa, els residus de pell i tija, portadors de pell, llevats morts o polpa poden formar sediments al vi, però aquest tipus de sediments sovint són filtrats pel celler abans de l'embotellat. Si hi ha massa sediment d'aquest tipus, el vi es veurà malament i afectarà les vendes. En termes generals, els cellers realitzaran la congelació a baixa temperatura per permetre que aquests àcids cristal·litzin primer i després els filtren alhora. No obstant això, alguns cellers només poden filtrar lleugerament o fins i tot no fer cap filtrat per mantenir el sabor original. A més, alguns cellers petits que es dirigeixen principalment al mercat nacional i no exporten sovint "obliden" de tant en tant aquesta qüestió. Una petita quantitat de sediment en el vi generalment no afecta el consum normal. Al contrari, això és precisament un signe de la maduresa del vi, perquè les substàncies inestables que afecten el gust del vi s'han separat del vi, fent que el vi sigui més pur, l'estructura del sabor del vi més estable i el gust més suau i suau. En els nous estàndards vinícoles del meu país, hi ha una regulació sobre la claredat del vi, i el vi que s'ha embotellat durant més d'un any pot tenir una petita quantitat de sediment. Per tant, si trobeu sediments al vostre vi, no us preocupeu. |
<<: La soldadura és perjudicial per al cos humà?
>>: Quins són els perills de l'aigua en gel?
En general, les ungles humanes no emmalalteixen p...
En la nostra vida diària, sovint hem d'experi...
A la vida, hi ha moltes persones que volen desint...
Un estudi va demostrar que jugar el joc durant tr...
A mesura que s'acosta l'hivern, el nord d...
Què és Lakeview Pictures? Lakeshore Entertainment ...
Tots hem renovat les nostres cases, i em pregunto...
Les noies, naturalment, estimen la bellesa, espec...
Què és Vancouver White Hat? El Vancouver Whitecaps...
Hi ha una certa diferència entre els ous fertilit...
En termes generals, la vacunació no afectarà els ...
Les amigues que estimen la bellesa han d'have...
Els símptomes més comuns del refredat d'estóm...
Com a malaltia comuna de la pell, l'herpes en...
Actualment, moltes persones realitzen un farcit d...