Amb el desenvolupament de la nostra economia, la nostra qualitat de vida és molt més alta que abans, però també hem desenvolupat moltes malalties modernes, i la nostra funció gastrointestinal no és tan bona com abans. De fet, un dels factors que condueixen a l'augment del nombre d'aquests pacients és l'aparició de frigorífics. Molts aliments no es poden mantenir a la nevera durant molt de temps. Com més fresques siguin les verdures, les fruites i la carn, millor no només es perdran nutrients, sinó que, per exemple, la coliflor no es pot mantenir durant molt de temps. Com cuinar la carn de coliflor 1. Talleu el pit de pollastre a rodanxes de 4-5 cm i deixeu-ho marinar amb la marinada d'Orleans durant 1 hora. 2. Renteu la coliflor i poseu-la en un recipient espolvorear amb sal, oli d'oliva, pols de cinc espècies i pebre blanc. 3. Un cop marinada la coliflor, agafeu una safata de forn, la cobriu amb paper d'alumini i col·loqueu la coliflor ordenadament a la safata. Coure al forn a 180 graus durant 25 minuts (preescalfeu durant 15 minuts) 4. Quan hagi passat el temps, traieu la safata del forn. La coliflor està cuita al 70% i la superfície ha començat a cremar-se (aquest grau és just.) 5. Col·loqueu els pits de pollastre marinats al damunt de cada coliflor, poseu-los ordenats a la safata del forn i poseu-los al forn durant 15 minuts més. Es pot emmagatzemar la coliflor a la nevera? La coliflor no es pot emmagatzemar a la nevera. Valor nutricional de la coliflor Segons la investigació de nutricionistes nord-americans, la coliflor conté una varietat de derivats d'indol, que poden reduir els nivells d'estrògens al cos humà i prevenir l'aparició de càncer de mama. A més, els estudis han demostrat que un enzim extret de la coliflor pot prevenir el càncer. A més, la coliflor també conté ditiotió, que pot reduir l'enzim que forma melanina i prevenir la formació de taques de pigmentació de la pell. El consum regular pot suavitzar la gana i tenir un bon efecte blanquejador de la pell. Com que la coliflor conté més d'un 90% d'aigua i és baixa en calories (entre 23 i 32 kcal per tassa), pot omplir l'estómac sense engreixar per a les persones que volen perdre pes. Més amunt vam introduir que el desenvolupament econòmic ha millorat la nostra qualitat de vida, però també ha portat algunes malalties L'aparició de neveres amenaça seriosament la nostra salut, perquè moltes de les nostres coses no es poden emmagatzemar a la nevera, per exemple, encara que la coliflor és molt nutritiva, perdrà nutrients. |
<<: Consells de protecció auditiva
>>: Què és el pebre de Sichuan en pols?
El prolapse uterí significa que la pròpia funció ...
Parlant de quimioteràpia, crec que tothom la cone...
Abans de banyar-se, cal saber quins són els tabús...
Quin és el lloc web del Gojik Football Club? Konin...
La gent fa servir la sal per cuinar, no només es ...
Tot i que la proteïna és una substància molt impo...
Els dits dels peus es troben a l'extrem davan...
Què és Freeplus? Freeplus és una famosa marca cosm...
L'aigua salada és un producte per a la cura d...
La caiguda de la mandíbula és un terme comú utili...
Hi ha moltes raons per al dolor de cames, com l...
En general, quan es produeix una trombocitopènia,...
Cadascú té la seva pròpia experiència en l'el...
Quin és el lloc web de Korea Railroad Corporation?...
Abans havia sentit que el nadó d'algú tenia m...