Amb el desenvolupament de la nostra economia, la nostra qualitat de vida és molt més alta que abans, però també hem desenvolupat moltes malalties modernes, i la nostra funció gastrointestinal no és tan bona com abans. De fet, un dels factors que condueixen a l'augment del nombre d'aquests pacients és l'aparició de frigorífics. Molts aliments no es poden mantenir a la nevera durant molt de temps. Com més fresques siguin les verdures, les fruites i la carn, millor no només es perdran nutrients, sinó que, per exemple, la coliflor no es pot mantenir durant molt de temps. Com cuinar la carn de coliflor 1. Talleu el pit de pollastre a rodanxes de 4-5 cm i deixeu-ho marinar amb la marinada d'Orleans durant 1 hora. 2. Renteu la coliflor i poseu-la en un recipient espolvorear amb sal, oli d'oliva, pols de cinc espècies i pebre blanc. 3. Un cop marinada la coliflor, agafeu una safata de forn, la cobriu amb paper d'alumini i col·loqueu la coliflor ordenadament a la safata. Coure al forn a 180 graus durant 25 minuts (preescalfeu durant 15 minuts) 4. Quan hagi passat el temps, traieu la safata del forn. La coliflor està cuita al 70% i la superfície ha començat a cremar-se (aquest grau és just.) 5. Col·loqueu els pits de pollastre marinats al damunt de cada coliflor, poseu-los ordenats a la safata del forn i poseu-los al forn durant 15 minuts més. Es pot emmagatzemar la coliflor a la nevera? La coliflor no es pot emmagatzemar a la nevera. Valor nutricional de la coliflor Segons la investigació de nutricionistes nord-americans, la coliflor conté una varietat de derivats d'indol, que poden reduir els nivells d'estrògens al cos humà i prevenir l'aparició de càncer de mama. A més, els estudis han demostrat que un enzim extret de la coliflor pot prevenir el càncer. A més, la coliflor també conté ditiotió, que pot reduir l'enzim que forma melanina i prevenir la formació de taques de pigmentació de la pell. El consum regular pot suavitzar la gana i tenir un bon efecte blanquejador de la pell. Com que la coliflor conté més d'un 90% d'aigua i és baixa en calories (entre 23 i 32 kcal per tassa), pot omplir l'estómac sense engreixar per a les persones que volen perdre pes. Més amunt vam introduir que el desenvolupament econòmic ha millorat la nostra qualitat de vida, però també ha portat algunes malalties L'aparició de neveres amenaça seriosament la nostra salut, perquè moltes de les nostres coses no es poden emmagatzemar a la nevera, per exemple, encara que la coliflor és molt nutritiva, perdrà nutrients. |
<<: Consells de protecció auditiva
>>: Què és el pebre de Sichuan en pols?
Què és la gestió de residus? Waste Management (WM)...
El trastorn d'estrès postraumàtic també s'...
Què és el lloc web de Richard Miller? Richard Mill...
De vegades, la nostra pell es tornarà inexplicabl...
Què és Science Daily? ScienceDaily és un dels lloc...
Hi ha moltes coses a les quals les amigues han de...
1. Evitar la contaminació creuada durant la bugad...
La vitamina E és un aliment saludable que la gent...
Quin és el lloc web de l'Acadèmia de Belles Ar...
Els moniatos i els plàtans semblen dos aliments e...
Com beure aigua després de l'exercici també é...
La teanina és un aminoàcid lliure exclusiu del te...
La cintura dels homes està cansada cada dia per e...
Moltes persones tenen una boqueta al mig de les u...
Què és la Unió Matemàtica Internacional? La Intern...