Els ous bullits haurien de ser els preferits de moltes persones, però com bullir els ous perquè tinguin el millor gust Ara hi ha un nou terme: cuina d'ou, un producte de la nova generació? La gent sempre és tan intel·ligent i sempre pot inventar tantes coses per substituir les coses per si soles. No obstant això, aquests productes ens aporten molta comoditat, però saps com utilitzar la cuina d'ous? Antigament, la gent havia de cuinar i bullir els ous sols, però ara només cal preparar els ingredients, connectar el corrent i esperar uns minuts. Estalvia molt més temps que el mètode primitiu anterior, i és igual de bo pel que fa a color, aroma i gust. A continuació, us presentaré la caldera d'ou. Té forma d'ou, transparent a la part superior i caqui a la part inferior, i està fermament suportat per tres potes. Obriu la tapa i es divideix en tres capes. La placa inferior són unes petites parts elèctriques. Al mig hi ha una safata que pot contenir 6 ous. Amb aquest plat, podem cuinar ràpidament ous de diversos sabors Podem cuinar al vapor ous cuits, ous mig cuits, o ous ben fets Podem triar segons el nostre gust. Si traieu aquesta safata i poseu un plat específic al mig, els ous durs sortiran ràpidament. A continuació us indiquem com utilitzar-lo: 1. Segons el vostre gust, utilitzeu una tassa de mesura per afegir una quantitat adequada d'aigua, poseu-lo a la porta ous, col·loqueu l'ou amb fermesa a la porta ous i després tapeu-lo. 2. Enceneu l'alimentació i premeu el botó d'encesa. La llum indicadora d'engegada s'encén, indicant que la caldera d'ous ha començat a funcionar (si la llum indicadora d'alimentació està encès després d'encendre l'alimentació, vol dir que l'alimentació està encès i la caldera d'ous ha entrat directament a l'estat de funcionament sense prémer el botó d'encesa). 3. Després d'evaporar l'aigua de la caldera dels ous, s'apaga el producte i s'apaga el llum indicador, que indica que els ous estan cuits. Finalment, permeteu-me presentar-vos el manteniment i la neteja: 1. Després de l'ús, desconnecteu l'endoll de la presa de corrent a temps. , 2. Cada part es pot netejar amb detergent i esponja No utilitzeu filferro d'acer dur per netejar-la per evitar danyar la superfície. ?3. No submergiu mai tota la màquina en aigua per netejar la superfície exterior del producte només es pot netejar amb una tovallola humida i no s'ha d'esbandir amb aigua per evitar fuites i mal funcionament. ?4 Quan el producte no s'utilitzi durant molt de temps, netejar-lo, posar-lo en una caixa i col·locar-lo en un lloc ventilat i sec per evitar la humitat que pugui afectar-ne l'ús. Després de veure com s'utilitza la cuina d'ou, creus que és molt fàcil d'utilitzar, crec que ho pots aprendre ràpidament? Amb ell, ja no hauràs de passar per la molèstia de fer-ho tu mateix. Els productes de la nova era sempre estan tan avançats i sempre ens porten sorpreses. No oblidem donar les gràcies als altres mentre gaudim dels fruits del seu treball. |
>>: Valor normal d'hemoglobina
Les persones modernes ocupades no tenen exercici ...
Les llàgrimes són una reacció fisiològica normal....
La teràpia d'electroxocs és un mètode per tra...
Menjar ous té un efecte de promoció de la salut e...
L'èczema és una malaltia de la pell que no és...
L'hivern és aquí, i no hi ha res més feliç qu...
No és estrany que les persones tinguin símptomes ...
A moltes persones els agrada beure. Hi ha molts t...
La paraula pressió arterial no és estranya a la v...
Tots estem ocupats a la vida, i molts dels nostre...
Les varius també s'anomenen cames fregides Le...
La bufeta del nostre cos humà és on s'emmagat...
L'augment autòleg de la barbeta és una tècnic...
Les toxines fetals són una raó important per la q...
Les perles són un article que a moltes persones e...