El pebre de Sichuan en pols és una espècia feta amb grans de pebre de Sichuan. Aquesta espècia s'utilitza sovint en els nostres plats. L'ús correcte de pebre de Sichuan en pols pot fer que els nostres plats tinguin un gust més deliciós, però si fem servir quantitats excessives, el pebre de Sichuan en pols és molt fàcil de posar-lo a l'olla calor. Què és, doncs, el pebre de Sichuan en pols? El pebre de Sichuan en pols és una espècia d'ús comú, que s'utilitza en molts llocs. També es pot utilitzar per extreure oli i el rendiment d'oli pot arribar a més del 25%. Aquesta espècia té un ventall molt ampli d'usos i es pot utilitzar juntament amb altres condiments. Pebre en pols- Efectes dietètics Zanthoxylum bungeanum és de naturalesa picant i calenta, i entra als meridians de la melsa i l'estómac; Té els efectes d'escalfar el mig i dissipar el fred, eliminar la humitat i alleujar el dolor, matar insectes i desintoxicar, i alleujar la picor i l'olor de peix; S'utilitza principalment per tractar vòmits, vent-fred-humitat, mal de queixal i altres símptomes. Pebre de Sichuan en pols - Anàlisi nutricional 1. El pebre de Sichuan té una olor fragant, que pot eliminar l'olor de peix de diverses carns, canviar el gust, promoure la secreció de saliva i augmentar la gana; 2. La investigació mèdica ha trobat que el pebre pot dilatar els vasos sanguinis, disminuint així la pressió arterial; 3. Prendre aigua de pebre pot expulsar paràsits. Pebre de Sichuan en pols - Informació addicional 1. El consum excessiu pot consumir fàcilment aigua intestinal i provocar restrenyiment; 2. El pebre de Sichuan amb llavors petites i closques de color violeta clar és el millor; 3. Quan el pebre de Sichuan es mulli, es formarà una pel·lícula blanca i el gust canviarà. Guardeu-lo en un lloc sec i eviteu la humitat; 4. La temperatura de l'oli no ha de ser massa alta en fregir oli de pebre. Altres relacionats Zanthoxylum bungeanum es va registrar per primera vegada al Llibre de les cançons. En l'antiguitat, els grans de pebre es barrejaven sovint amb vi, que s'anomenava vi de pebre. "Qimin Yaoshu" ho va esmentar moltes vegades per condimentar. Li Shizhen de la dinastia Ming va assenyalar clarament les característiques de "el seu sabor és picant i adormit" al "Compendi de matèria mèdica". Aquest tipus de gust picant s'ha convertit en una característica important de la cuina de Sichuan i és molt utilitzat pels xefs. Aquest és el final de l'explicació sobre què és el pebre en pols Com a espècie que s'utilitza sovint a la nostra cuina, el pebre en pols ha estat reconegut per molta gent. No obstant això, no podem consumir massa d'aquesta espècia, ja que pot provocar restrenyiment, per la qual cosa l'hem d'utilitzar amb precaució. |
<<: Es pot emmagatzemar la coliflor a la nevera?
>>: Es poden menjar cacauets després de germinar?
1. La teva expressió facial reflecteix les teves ...
De fet, les paelles són força habituals a la nost...
Moltes persones poden haver experimentat símptome...
Què és el lloc web de la Universitat de Montevallo...
Què és Uncrate? Uncrate és una destinació de compr...
A moltes persones els agrada beure sopa de meló i...
Tenir febre és un fenomen comú Una vegada que una...
Atès que la majoria de la gent a la vida real est...
Tots sabem que els escalfadors d'aigua són un...
En cas d'intoxicació, cal prestar atenció al ...
Molts amics se'ls depilen els cabells, però d...
L'augment dels talons alts ha donat a les don...
Per descomptat, quan apareixen els símptomes de l...
Si sou miopes, cal que porteu ulleres, perquè la ...
Quina és la pàgina web del Conservatori Superior d...