Les mongetes negres són estimades pel públic en general per la seva riquesa nutricional. Hi ha moltes maneres de menjar fesols negres, fregits amb altres aliments o cuinats. Avui presentarem primer com fregir les mongetes negres fins que estiguin cruixents. Les mongetes negres fregides en sec no només poden reduir la pressió arterial, sinó que també tenen un bon gust. [ Com fer mongetes negres cruixents ] 1. Materials 300 g de mongetes negres, 1500 g de sal gruixuda 2. Pràctica 1. Primer trieu els grans trencats o incomplets de les mongetes negres. 2. Remullar les mongetes negres en aigua durant 1-2 dies fins que estiguin completament remullades. 3. Escorreu la humitat de la superfície de les mongetes negres. 4. Poseu la sal gruixuda a la paella i fregiu-la fins que estigui calenta. 5. Afegiu mongetes negres. 6. Feu servir una espàtula per sofregir contínuament fins que el so de les mongetes negres es debiliti gradualment. 7. Podeu fer servir les mans per obrir la pell de la mongeta negra, tastar el granet i apagar el foc quan estigui cruixent. 8. Utilitzeu un colador o un colador de sal gruixuda per tamisar les mongetes negres i deixar-les refredar abans de menjar-les. *El contingut de proteïnes, greixos i colesterol vegetal en les mongetes negres [Proteïna] El contingut de proteïnes dels fesols negres és tan alt com el 36%-40%, que equival al doble de la carn, el triple dels ous i 12 vegades el de la llet El contingut d'àcids grassos saturats arriba al 80% i la seva taxa d'absorció supera el 95%. A més de satisfer les necessitats de greix del cos, també té l'efecte de reduir el colesterol en sang. Els fesols negres bàsicament no contenen colesterol, només esterols vegetals, que no són absorbits i utilitzats pel cos humà. Poden inhibir l'absorció de colesterol del cos i reduir el contingut de colesterol a la sang. Per tant, menjar mongetes negres amb regularitat pot suavitzar els vasos sanguinis, hidratar la pell i retardar l'envelliment. És especialment beneficiós per a pacients amb hipertensió arterial, malalties del cor, etc. *Contingut d'oligoelements en mongetes negres Les mongetes negres fregides cruixents tenen un alt valor nutricional. Els fesols negres són rics en oligoelements com ara zinc, coure, magnesi, molibdè, seleni, fluor, etc., que són molt importants per retardar l'envelliment humà i reduir la viscositat de la sang. El contingut de fibra bruta dels fesols negres arriba al 4%. Menjar fesols negres regularment pot proporcionar fibra crua als aliments, afavorir la digestió i prevenir el restrenyiment. Els fesols negres són rics en nutrients i són més populars entre el públic quan es fregeixen fins que queden cruixents. Cada 100 grams conté 36,1 grams de proteïna, 15,9 grams de greix, 10,2 grams de fibra dietètica, 23,3 grams d'hidrats de carboni, 224 mil·ligrams de calci, 243 mil·ligrams de magnesi, 1377 mil·ligrams de potassi i 500 mil·ligrams de vitamina B, B1 i B2 essencials, vitamina B1 i 500 mil·ligrams de vitamina B elements com el ferro, manganès, zinc, coure, molibdè, seleni, etc. Les mongetes negres són el producte per a la salut més nutritiu entre les plantes. |
<<: Quins són els mètodes per refrigerar crancs?
>>: Com menjar mongetes negres per tenir els cabells negres
Quan arriben les vacances, alguns amics es reunei...
Moltes vegades, ens trobarem uns petits cops a la...
En el transcurs de la vida humana, aproximadament...
El tumor és una malaltia comuna entre la gent mod...
A molta gent els agrada jugar als escacs. No impo...
Quina és la web de Melos? Minox és el fabricant de...
Sempre ens agrada fer broma que una determinada e...
Moltes persones tenen cicatrius d'acne, que q...
La qualitat mental de cadascú és diferent, així q...
Quin és el lloc web de Magnitogorsk Iron and Steel...
Tot i que el verí de la serp pot posar en perill ...
La medicina és molt comuna, i els diferents medic...
Els peus de porc amb gingebre i vinagre és una de...
Moltes persones sempre troben que tenen grans al ...
El te de bardana té un bon efecte en l'expuls...