El mango és una fruita tropical rica en diverses vitamines que necessita el cos humà. Té moltes funcions com promoure la salivació i saciar la set, eliminar la flema i alleujar la tos. Tot i que els mangos són deliciosos i nutritius, no és fàcil tallar-los perquè són relativament tous i tenen un nucli gran a l'interior. Tanmateix, sempre que dominis alguns mètodes, encara pots tallar el mango fàcilment. Aquí teniu una manera fàcil de tallar mango. 1. Introducció al Mango El mango, també conegut com a mango, fruita ferotge, fruita Wang, Mi Wangzi i Mangguo, és una fruita tropical famosa i es coneix com el "rei de les fruites tropicals". el meu país és un dels principals productors de mango, amb mangos distribuïts a Fujian, Taiwan, Guangdong, Hainan, Guangxi, Yunnan i altres llocs, i disponibles al mercat al voltant del maig de cada any. El mango té bon color, fragància i sabor. És ric en sucre, proteïnes, vitamina C, vitamina A, carotè, fibra dietètica, proteïnes, calci, potassi, magnesi, ferro, fòsfor, seleni, etc., tots nutrients essencials per al cos humà. Cada 100 g de polpa de mango conté 897 mg de carotè, i el seu contingut en vitamina A arriba al 3,8%. El mango té els efectes d'afavorir la salivació i saciar la set, alleujar la calor i afavorir la micció, beneficiar l'estómac i aturar els vòmits, eliminar la flegma i alleujar la tos. 2. La manera correcta de tallar mango 1. Rentar els mangos. Agafeu el mango a les mans i poseu-lo sota aigua freda corrent, rentant-lo mentre el fregueu suaument amb les mans. També podeu utilitzar una fregadora neta de fruites i verdures per fregar la superfície del mango. Si no teniu previst menjar-vos la pell, no cal que fregueu els mangos d'aquesta manera. 2. Posa el mango a la taula de tallar. Utilitzeu la mà no dominant per col·locar el mango en posició vertical a la taula de tallar. Això us permetrà tallar la carn des de la part superior del mango cap avall. Agafeu el ganivet amb la vora dentada amb la mà dominant. 3. Utilitzeu un ganivet de serra per tallar el mango en tres trossos. Hi ha un nucli pla al centre del mango i no el podeu tallar. El mateix mango té una forma ovalada. Quan talleu un mango, talleu dues meitats horitzontalment al llarg del nucli central. Les dues meitats que obteniu són la carn dels dos costats del nucli, cadascuna de 2 cm de gruix. El pètal restant és el tercer pètal amb el nucli. 4. Punxeu la carn del mango. Utilitzeu un ganivet per marcar línies verticals i horitzontals a la carn del mango. Les ratllades tenen una amplada d'aproximadament ½ polzada. A més, vés amb compte de no tallar la pell del mango a l'hora de tallar la carn. 5. Premeu els dits contra la pela i empeny la carn cap amunt per treure la carn. En aquest punt, els trossos de mango tallats sobresurtiran cap a fora i semblaran l'esquena d'un eriçó. Per tant, aquest mètode també s'anomena "mètode de l'eriçó". En aquest punt, podeu eliminar fàcilment la major part de la polpa de mango. 6. Utilitzeu un petit ganivet per tallar el mango a trossos. En aquest punt, podeu utilitzar un ganivet per treure la carn del mango i gaudir-ne. Tingueu en compte que la pell del mango és molt prima, així que aneu amb compte de no tallar-ne la pell, que pot tallar-vos les mans. De vegades, si el mango està massa madur, podeu treure els trossos de mango amb les mans. Algunes persones prefereixen menjar la carn de mango en trossos directament de la pell. 7. Utilitzeu un petit ganivet per tallar la carn per la vora del nucli. Col·loqueu la meitat amb el nucli pla sobre una taula de tallar i utilitzeu un ganivet per tallar la carn per les vores. En general, és difícil determinar la ubicació exacta de la fossa, però normalment és la part del mango que és difícil de tallar. El nucli també té forma ovalada. 8. Traieu la pela de la carn restant. Utilitzeu els dits per treure suaument la pela de les rodanxes de mango amb la fossa. La pela és molt fina i es pot treure fàcilment. 3. Notes Les parts més gruixudes del mango a banda i banda també s'anomenen "galetes" del mango. Quan talleu un mango, assegureu-vos de mantenir la carn de les "galetes" el més intacta possible, ja que aquesta és la part comestible. |
<<: Es pot menjar un mango verd després de tallar-lo? Com madurar els mangos?
Com tots sabem, el teules es transmet fàcilment q...
Els humans necessitem un entorn específic per sob...
Moltes persones sovint pateixen de quists renals ...
L'actitud oberta de la gent en la vida modern...
La rinitis és una malaltia molt incòmoda Quan es ...
Què és Cornell College? El Cornell College és una ...
Quan estem adormits, de tant en tant sentim que l...
"La llum del sol és un tresor i gaudir-ne és...
Les amigues esperen que les seves cares siguin bl...
Què és el lloc web del diari d'avui? El diari ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Bedfordsh...
L'hèrnia és una malaltia comuna en l'actu...
Potser molts de nosaltres no entenem del tot els ...
Els quists de les cordes vocals no són estranys. ...
Tothom hauria d'haver experimentat mal d'...