El mango és una fruita tropical que estima a moltes persones, perquè el mango no només és dolç, sinó que també és nutritiu. No obstant això, moltes persones sovint es troben amb mànecs verds quan compren mànecs, especialment quan compren mànecs en línia. Els mangos verds són realment comestibles, però el gust no és molt bo. Podeu utilitzar alguns mètodes per madurar-los abans de menjar-los. Es pot menjar mangos verds després de tallar-los? Els mangos verds es poden menjar, però definitivament no són tan bons com els mangos madurs que no estiguin completament madurs, tindran un gust molt astringent sal sobre ells. Després de marinar uns 3 dies, el podeu menjar, i quedarà molt cruixent, si preferiu el menjar picant, també podeu afegir-hi xili en pols. Quins són els mètodes per madurar els mangos? 1. Si utilitzeu mànecs crus normals, només cal deixar-los de forma natural, sense ni tan sols exposar-los al sol, els mangos maduraran evidentment. 2. Poseu el mango cru en una bossa de paper, afegiu-hi dos plàtans o pomes madures i, a continuació, lligueu bé la bossa El mango cru estarà madur l'endemà perquè l'etilè alliberat per les fruites madures pot madurar les fruites crues. 3. Posar-lo en una galleda d'arròs i tapar-lo El mango estarà madur en uns dies. 4. Utilitzeu mangos verds per fer mangos en vinagre Per fer els mangos en vinagre, renteu-los, poseu-los en aigua bullida freda, afegiu-hi la quantitat adequada de vinagre blanc o d'arròs, sal o sucre, segellar-lo i ja ho podreu menjar al cap d'una setmana. També podeu rentar els mangos, tallar-los a trossos, espolvorear-los amb sal o sucre i deixar-los marinar 2 o 3 dies abans de menjar-los Si us agrada el menjar picant també podeu afegir-hi xili en pols. A més, tingueu en compte que quan el mango no estigui madur, de la tija de la fruita sortirà suc blanc, que pot ser la causa de les al·lèrgies. Menjar massa mangos pot causar al·lèrgies i, en casos greus, danyar els ronyons. No mengeu mango després d'un àpat complet. Els mangos no s'han de menjar amb aliments picants com l'all, en cas contrari pot provocar icterícia. Dues maneres de menjar mango 1. Beguda de mango Ingredients : 50 grams de mango, 20 grams de sucre roca. Mètode de preparació: Agafeu mango fresc, peleu la tija, talleu-lo amb la pell, afegiu-hi sucre de roca, bulliu-lo en aigua durant 20 minuts, filtreu el suc i beveu-lo com a te. 2. Suc de mango Ingredients : 500 grams de mango, quantitat adequada de mel. Forma d'elaboració: Rentar el mango i treure'n la carn. Poseu el suc en un espremedor, aboqueu-lo en una ampolla, afegiu-hi mel o sucre i beu-lo amb aigua bullint. |
<<: Es poden menjar mànecs amb línies negres? Tabús de menjar mango i mètodes de selecció
>>: Quina és una manera fàcil de tallar mango?
Un cabell bonic és un dels actius de la bellesa d...
La jaca seca és molt comuna, i hi ha moltes maner...
Què és Philip Morris International? Philip Morris ...
Recentment, molts pares han descobert que els cab...
Cada cop hi ha més amics masculins que no tenen p...
L'aparició de les canes s'ha convertit en...
Si vols viatjar amb la teva família, a on hauries...
Tot i que el restrenyiment no és una malaltia gre...
Què és el lloc web de roba de dona del districte 2...
Moltes dones es posaran un maquillatge delicat ab...
El refredat és una malaltia comuna que es produei...
Quan es tracta dels símptomes de l'al·lèrgia ...
Alguns pacients amb problemes estomacals presente...
El peu d'atleta que condueix al peeling és un...
L'herpes oral és bastant perjudicial per als ...