El mango és una fruita tropical que estima a moltes persones, perquè el mango no només és dolç, sinó que també és nutritiu. No obstant això, moltes persones sovint es troben amb mànecs verds quan compren mànecs, especialment quan compren mànecs en línia. Els mangos verds són realment comestibles, però el gust no és molt bo. Podeu utilitzar alguns mètodes per madurar-los abans de menjar-los. Es pot menjar mangos verds després de tallar-los? Els mangos verds es poden menjar, però definitivament no són tan bons com els mangos madurs que no estiguin completament madurs, tindran un gust molt astringent sal sobre ells. Després de marinar uns 3 dies, el podeu menjar, i quedarà molt cruixent, si preferiu el menjar picant, també podeu afegir-hi xili en pols. Quins són els mètodes per madurar els mangos? 1. Si utilitzeu mànecs crus normals, només cal deixar-los de forma natural, sense ni tan sols exposar-los al sol, els mangos maduraran evidentment. 2. Poseu el mango cru en una bossa de paper, afegiu-hi dos plàtans o pomes madures i, a continuació, lligueu bé la bossa El mango cru estarà madur l'endemà perquè l'etilè alliberat per les fruites madures pot madurar les fruites crues. 3. Posar-lo en una galleda d'arròs i tapar-lo El mango estarà madur en uns dies. 4. Utilitzeu mangos verds per fer mangos en vinagre Per fer els mangos en vinagre, renteu-los, poseu-los en aigua bullida freda, afegiu-hi la quantitat adequada de vinagre blanc o d'arròs, sal o sucre, segellar-lo i ja ho podreu menjar al cap d'una setmana. També podeu rentar els mangos, tallar-los a trossos, espolvorear-los amb sal o sucre i deixar-los marinar 2 o 3 dies abans de menjar-los Si us agrada el menjar picant també podeu afegir-hi xili en pols. A més, tingueu en compte que quan el mango no estigui madur, de la tija de la fruita sortirà suc blanc, que pot ser la causa de les al·lèrgies. Menjar massa mangos pot causar al·lèrgies i, en casos greus, danyar els ronyons. No mengeu mango després d'un àpat complet. Els mangos no s'han de menjar amb aliments picants com l'all, en cas contrari pot provocar icterícia. Dues maneres de menjar mango 1. Beguda de mango Ingredients : 50 grams de mango, 20 grams de sucre roca. Mètode de preparació: Agafeu mango fresc, peleu la tija, talleu-lo amb la pell, afegiu-hi sucre de roca, bulliu-lo en aigua durant 20 minuts, filtreu el suc i beveu-lo com a te. 2. Suc de mango Ingredients : 500 grams de mango, quantitat adequada de mel. Forma d'elaboració: Rentar el mango i treure'n la carn. Poseu el suc en un espremedor, aboqueu-lo en una ampolla, afegiu-hi mel o sucre i beu-lo amb aigua bullint. |
<<: Es poden menjar mànecs amb línies negres? Tabús de menjar mango i mètodes de selecció
>>: Quina és una manera fàcil de tallar mango?
Pauls Milk_Què és el lloc web de Pauls Milk? Pauls...
A la vida diària, moltes persones s'esquincen...
Quin és el lloc web de Vivien Leigh? Vivien Leigh ...
L'oli essencial de bergamota s'extreu de ...
Durant el període de creixement de les persones, ...
Quina és la web de CONMEBOL? La Confederació Sudam...
Què és el lloc web de l'Autoritat de Turisme d...
A moltes persones els agrada portar roba blanca i...
Els càlculs renals són una malaltia comuna que re...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia que és ...
L'eliminació de l'acne és un curs obligat...
Què és el lloc web de Germanwings? Germanwings Gmb...
Estem aquí en aquest món per experimentar tot tip...
Stradivarius_Què és el lloc web de Stradivarius? S...
Els crancs de flors i els crancs nadadors són mar...