Quan moltes persones a casa estan manipulant cogombres de mar, sempre escolten que els cogombres de mar no es poden tocar amb el petroli. De fet, la raó per la qual els cogombres de mar no es poden tocar amb l'oli és que l'aigua destruirà els nutrients dels cogombres de mar , fent que els cogombres de mar ja no siguin mastegables, així que tothom ha de parar atenció a això en temps normals. Quan remulleu cogombres de mar, no afegiu oli, en cas contrari, els cogombres de mar es fondran. Tractament de remull de cogombre de mar Remull : Remullar el cogombre de mar en aigua bullint durant 12 hores, canviant l'aigua dues vegades al mig, després que s'estovi, talleu l'abdomen, traieu els òrgans interns i les restes i renteu-lo. Nota: 1. El recipient que s'utilitza per remullar els cogombres de mar no pot ser de ferro o coure. Quan el cogombre de mar és 50% tou, podeu tallar-lo i treure els òrgans interns i les restes. Si espereu fins que el cogombre de mar estigui completament inflat abans de treure els òrgans interns, serà fàcil trencar el cogombre de mar. Esbandida : esbandiu els cogombres de mar en remull diverses vegades amb aigua neta, remulleu-los amb aigua neta i reserveu-los. Aneu amb compte de no afegir oli quan remulleu cogombres de mar, en cas contrari es fondran fàcilment. emmagatzematge Els cogombres de mar secs es col·loquen millor en una caixa de fusta tancada per evitar la humitat. Cogombre de mar saltejat amb cebolleta 2 trossos de cogombre de mar mullat amb aigua, 1 cebolleta, 10 grams cadascuna de gingebre a rodanxes, all picat i ceba blanca, 5 grams cadascuna de sal i salsa d'ostres, 6 grams de pols de pollastre, 3 grams de sucre, 10 mil·lilitres de vi de cuina, 5 mil·lilitres d'aigua de cocció i una mica d'oli de cocció fosc cadascun Comença a fer 1. Rentar i tallar les cebes verdes a trossos de 3 cm de llarg i reservar. 2. Rentar el cogombre de mar, tallar-lo per la meitat, tallar-lo a trossos i després tallar-lo a trossos petits. 3. Escalfeu oli en una paella, aboqueu-hi la ceba verda, sofregiu-ho a foc fort fins que estigui fragant, afegiu-hi les rodanxes de gingebre, l'all picat i la ceba verda, i sofregiu-ho de manera uniforme. 4. Aboqueu-hi el cogombre de mar, aboqueu-hi el vi de la cocció, remeneu-ho bé, poseu-ho a foc lent, afegiu-hi sal, pols de pollastre, sucre, aboqueu-hi la salsa de soja fosca, afegiu-hi una mica d'aigua, barregeu-ho bé i bulliu-ho. 5. Afegiu-hi la salsa d'ostres, barregeu-ho bé i deixeu que absorbeixi el sabor. Poseu-hi una mica d'aigua, remeneu-hi bé, remeneu bé fins que la sopa es redueixi. |
>>: Com emmagatzemar el cogombre de mar sec després del remull
També anomenem aconit "fupian" o "...
Quan les nenes arriben a la pubertat, diversos òr...
Moltes persones pateixen dolor intermitent del cu...
El valor nutricional dels cogombres de mar és evi...
Quin és el lloc web de Guanshui Metal? Sekisui Kin...
L'arribada de Cold Dew marca la transició del...
La infecció per Candida sempre ha estat una malal...
Parlant d'infart de miocardi, crec que tothom...
El cavall de mar és un animal petit relativament ...
Quan s'assabenten que tenen gonorrea, moltes ...
Els lunars en molts llocs de la nostra cara tenen...
A l’estiu calent, tothom li agrada portar roba bl...
Com diu el refrany, "Nou de cada deu persone...
Com que l'aparició de la faringitis hipertròf...
Quan pateixen problemes de tos i asma, els pacien...