Quan moltes persones a casa estan manipulant cogombres de mar, sempre escolten que els cogombres de mar no es poden tocar amb el petroli. De fet, la raó per la qual els cogombres de mar no es poden tocar amb l'oli és que l'aigua destruirà els nutrients dels cogombres de mar , fent que els cogombres de mar ja no siguin mastegables, així que tothom ha de parar atenció a això en temps normals. Quan remulleu cogombres de mar, no afegiu oli, en cas contrari, els cogombres de mar es fondran. Tractament de remull de cogombre de mar Remull : Remullar el cogombre de mar en aigua bullint durant 12 hores, canviant l'aigua dues vegades al mig, després que s'estovi, talleu l'abdomen, traieu els òrgans interns i les restes i renteu-lo. Nota: 1. El recipient que s'utilitza per remullar els cogombres de mar no pot ser de ferro o coure. Quan el cogombre de mar és 50% tou, podeu tallar-lo i treure els òrgans interns i les restes. Si espereu fins que el cogombre de mar estigui completament inflat abans de treure els òrgans interns, serà fàcil trencar el cogombre de mar. Esbandida : esbandiu els cogombres de mar en remull diverses vegades amb aigua neta, remulleu-los amb aigua neta i reserveu-los. Aneu amb compte de no afegir oli quan remulleu cogombres de mar, en cas contrari es fondran fàcilment. emmagatzematge Els cogombres de mar secs es col·loquen millor en una caixa de fusta tancada per evitar la humitat. Cogombre de mar saltejat amb cebolleta 2 trossos de cogombre de mar mullat amb aigua, 1 cebolleta, 10 grams cadascuna de gingebre a rodanxes, all picat i ceba blanca, 5 grams cadascuna de sal i salsa d'ostres, 6 grams de pols de pollastre, 3 grams de sucre, 10 mil·lilitres de vi de cuina, 5 mil·lilitres d'aigua de cocció i una mica d'oli de cocció fosc cadascun Comença a fer 1. Rentar i tallar les cebes verdes a trossos de 3 cm de llarg i reservar. 2. Rentar el cogombre de mar, tallar-lo per la meitat, tallar-lo a trossos i després tallar-lo a trossos petits. 3. Escalfeu oli en una paella, aboqueu-hi la ceba verda, sofregiu-ho a foc fort fins que estigui fragant, afegiu-hi les rodanxes de gingebre, l'all picat i la ceba verda, i sofregiu-ho de manera uniforme. 4. Aboqueu-hi el cogombre de mar, aboqueu-hi el vi de la cocció, remeneu-ho bé, poseu-ho a foc lent, afegiu-hi sal, pols de pollastre, sucre, aboqueu-hi la salsa de soja fosca, afegiu-hi una mica d'aigua, barregeu-ho bé i bulliu-ho. 5. Afegiu-hi la salsa d'ostres, barregeu-ho bé i deixeu que absorbeixi el sabor. Poseu-hi una mica d'aigua, remeneu-hi bé, remeneu bé fins que la sopa es redueixi. |
>>: Com emmagatzemar el cogombre de mar sec després del remull
Què és Colorado School of Mines? Colorado School o...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a J...
Els cigarrets són els favorits dels homes. El fum...
L'antigen de superfície de l'hepatitis B ...
Quina és la web de Struggle in Italy? Striving in ...
Crec que qualsevol persona que hagi estudiat quím...
Les taques a la cara sempre han estat un problema...
El problema de l'alt nivell de sucre en la sa...
Totes les amigues esperen tenir els cabells negre...
Què és Rolls-Royce? Rolls-Royce Motor Cars Limited...
Què és Firefly Airlines? Firefly és una companyia ...
Em vaig despertar al matí embogit, sentint les ga...
La principal causa de la cirrosi biliar és l'...
Les càpsules fredes d'antílope són un medicam...
Les boles de naftalina no són estranyes a moltes ...