Crec que tothom ha d'haver menjat cogombres de mar en el passat. Quan els cogombres de mar no estan cuinats, sembla que conté un ric col·lagen, però també té un valor terapèutic i nutritiu complet per al cos humà s'emmagatzemen les ombres que s'acaben de remullar per evitar que es facin floridura? Com remullar el cogombre de mar sec Mètodes/Pasos Rentar el cogombre de mar amb aigua per eliminar la sal de la superfície. Agafeu un recipient net i sense oli, ompliu-lo amb una quantitat adequada d'aigua pura, poseu el cogombre de mar al recipient i poseu-lo a la nevera durant 24-48 hores, canviant l'aigua cada 8 hores fins que quedi suau. Després de remullar, talleu el cogombre de mar al llarg de la línia mitjana de l'abdomen des de la cua fins al cap, traieu els tendons interiors i la boca de sorra i netegeu les impureses del ventre del cogombre de mar. Hi ha diversos tendons a la cavitat interna del cogombre de mar. Es pot menjar sense treure'l, però afectarà el creixement del cogombre de mar, per tant. Només talleu unes quantes peces per dins. Com es mostra a la imatge, es porta una bossa de plàstic a la mà per evitar que el cogombre de mar s'enganxi amb l'oli. Ompliu una olla neta i sense oli amb aigua pura i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després feu-ho a foc lent durant 20 minuts, apagueu el foc i espereu que es refredi de manera natural. Deixeu el cogombre de mar dur a l'olla, substituïu-lo per aigua freda purificada i deixeu-lo coure fins que estigui completament suavitzat. Ompliu un recipient net i sense oli amb aigua fresca i purificada, poseu-hi el cogombre de mar cuit i tanqueu-lo. A continuació, poseu-lo a la nevera i deixeu-lo en remull durant 48-72 hores més, canviant l'aigua un cop al dia, i ja està llest per menjar. Com conservar el cogombre de mar després que estigui en remull Cubs de gel : Col·loqueu els cogombres de mar en remull en glaçons (gels sobre escuma de plàstic), canvieu els glaçons un cop al dia i es poden conservar més d'un mes. Un altre mètode és utilitzar la sopa superior: posar 500 grams de sopa superior, 5 grams de sal, 5 grams d'essència de pollastre i 150 grams de gelatina en pols (que pot tenir un paper coagulant) i portar a ebullició la sopa superior solidificada. Emboliqueu la sopa superior amb un paper de plàstic i guardeu-la a la nevera. L'efecte és molt bo i es pot emmagatzemar durant 1-2 mesos. Com triar el cogombre de mar Molts venedors sense escrúpols afegeixen molt sucre, gelatina i fins i tot alum durant el processament dels cogombres de mar processats d'aquesta manera són anormalment gruixuts i tenen un color negre brillant, que és molt enganyós per als consumidors. La qualitat dels cogombres de mar varia molt, així que com triar bons cogombres de mar és crucial. Depèn de l'aspecte del cogombre de mar En general, els bons cogombres de mar tenen la pell clara i el color natural, es divideixen principalment en negre, marró, gris, etc. És a dir, definitivament no és tot blanc en pols Les marques més importants a la Xina són Beijing Tong Ren Tang i Fulinmen. Si és un regal de negocis, Beijing Tong Ren Tang és l'opció més adequada, ja que l'embalatge és bonic i elegant. Si és per a ús domèstic, tria Fulinmen, que és el més assequible, autèntic i de bona qualitat. Els cogombres de mar s'han d'assecar. Els cogombres de mar que no s'assequen són propensos a deteriorar-se i, com que contenen molta aigua, el preu és molt més elevat. |
<<: Per què els cogombres de mar no poden estar exposats al petroli?
>>: Com conservar els crancs si no els podeu acabar?
Què és Achmea? Achmea Holding NV és una de les com...
Els problemes de salut són coses que la gent pass...
La pulpitis s'ha de diagnosticar i tractar rà...
Com et sents quan trobes taques d'oli a la te...
Els processadors d'aliments i els espremedors...
Tot i que l'esmalt d'ungles pot fer que l...
Com diu el refrany, la roba fa l'home, i les ...
Quan es tracta de la malaltia de la hipertriglice...
No és una cosa bona per a les persones quan l'...
De fet, moltes persones no fan molta atenció ni e...
De fet, la gent d'avui en dia està molt ocupa...
En general, si apareixen butllofes als peus i piq...
Les úlceres varicoses a les extremitats inferiors...
La colecistitis és una malaltia amb una taxa d...
El valor nutricional dels llagostins és molt alt ...