Quanta aigua s'ha d'utilitzar per elaborar Da Hong Pao?

Quanta aigua s'ha d'utilitzar per elaborar Da Hong Pao?

Molta gent té l'hàbit de beure te Dahongpao és buscat i estimat per la gent pels seus efectes especials, com ara prevenir el càncer, reduir els lípids a la sang i anti-envelliment. Però molta gent no sap com elaborar correctament Dahongpao. Dahongpao és molt resistent a la cervesa i encara tindrà una fragància persistent després de fer cervesa moltes vegades. Quan es fa cervesa Da Hong Pao, cal seguir un conjunt de principis per tastar realment el sabor del te zen del te de roca superior.

Com elaborar cervesa Da Hong Pao

Quan tasteu Dahongpao, primer heu de veure si el color de l'aigua és clar i brillant. De fet, no només Dahongpao, sinó que qualsevol bon te hauria de tenir una sopa de te clara i brillant. El color de Dahongpao ha de ser de color ambre o vermell vi segons el grau de cocció i les característiques de la varietat. La sopa de te ha de tenir tres capes diferents, i la que té un "cercle daurat" a la superfície és la millor, que ha de ser pura i sense impureses i una fragància subtil és millor que s'apreciï l'aigua i s'apreciï lentament. Segona cervesa de Dahongpao: centreu-vos en el sabor de Dahongpao, ja sigui suau, si hi ha una amargor menys evident o altres sabors, i si sembla que queda alguna cosa a la boca després d'empassar la sopa de te i se sent més pesada que abans.

Tres cerveses de Dahongpao : s'ha de posar l'èmfasi en la rima de Dahongpao, si la sopa de te Dahongpao se sent fresca i refrescant a la boca, té una fragància natural de roca i floral, se sent lubricada i refrescant a la gola i té una sensació de lliscar per la gola abans que el Dahongpao no sigui molt especial els "ossos rocosos" rima a la gola i la fragància a la part inferior de la tassa és, com a molt, el te semi-roca o Dahongpao amb prou rima rocosa és el millor te de roca. Després de tres infusions (olorar l'aroma al fons de la tassa després de beure tota l'aigua de la tassa), tastar el te Dahongpao és una inducció espiritual i un gaudi cultural d'alt nivell.

La quantitat de te Da Hong Pao que s'ha d'afegir depèn de la mida del recipient (olla o tassa coberta). En general, ha de ser de dos terços del recipient. La quantitat d'aigua per fer cervesa Da Hong Pao: depèn de la quantitat de te Da Hong Pao posada. Generalment, un gram de fulles de te requereix 20-25 ml d'aigua. Temperatura de l'aigua per a l'elaboració de Dahongpao: Dahongpao és un te oolong semi-fermentat i s'ha de preparar amb aigua a un punt d'ebullició de més de 98 graus centígrads, especialment si la temperatura de l'aigua és massa baixa, no només afectarà la concentració i l'aroma del te Dahongpao, sinó que també farà que el Dahongpao no tingui una velocitat normal de beure te, es recomana escalfar l'aigua cada tres begudes. El temps de remull de Dahongpao és de 15 segons per primera vegada, 30 segons per segona vegada i 1 minut per tercera vegada, es pot elaborar més de vuit vegades, amb un regust notable, i es torna més dolç i clar amb cada remulla. El principi per ajustar el temps de remull de Dahongpao és que el color de la sopa d'1 a 6 remulls és bàsicament el mateix. Mètode d'elaboració de Dahongpao: quan aboqueu aigua, heu de parar atenció a penjar l'olla alta i abocar-la, l'aigua ha de ser lleugerament més alta que la superfície del recipient, després rasqueu l'escuma a la superfície de l'olla o tassa utilitzada per elaborar Dahongpao, tapeu-la amb una tapa neta i aboqueu-la a les tasses per reduir l'aroma del te Dahongpao.

<<:  Com preparar la pols de kudzu en una pasta

>>:  Què fer si el suc de verdures degota a la roba

Recomanar articles

Netejador de vapor

A mesura que el nostre nivell de vida millora i m...

Està bé menjar fruita després d'un àpat?

Avui dia, a moltes dones que estimen la bellesa e...

El sèsam negre pot nodrir el cervell, millorar la intel·ligència i perdre pes

El sèsam negre és un aliment preferit per a molts...

Què causa el dolor entre les costelles?

Molts pacients experimenten dolor entre les coste...

Com tractar el mal son?

El problema del son pot semblar petit, però la fa...

Com triar una paella?

Cuinar amb paella està molt relacionat amb les no...

Què causa la ciàtica lumbar?

La ciàtica lumbar també és un símptoma clínic com...

Quin és el tractament de la pericarditis?

La pericarditis és una malaltia comuna a la vida ...

Què tal Milat i el banc? Revisions de Milat i bancs i informació del lloc web

Què és el lloc web de Milat and Bank? Mizrahi Tefa...

Com millorar el metabolisme corporal?

Sempre hi ha noies al meu voltant que mai poden g...

Quan els caquis són no comestibles?

En la societat actual, les necessitats de la gent...

Problemes de salut des de la llengua

Quan els professionals de la medicina xinesa trac...

Per què caminem primer quan caminem?

A totes les nenes els agrada perdre pes i saben q...