Molta gent té l'hàbit de beure te Dahongpao és buscat i estimat per la gent pels seus efectes especials, com ara prevenir el càncer, reduir els lípids a la sang i anti-envelliment. Però molta gent no sap com elaborar correctament Dahongpao. Dahongpao és molt resistent a la cervesa i encara tindrà una fragància persistent després de fer cervesa moltes vegades. Quan es fa cervesa Da Hong Pao, cal seguir un conjunt de principis per tastar realment el sabor del te zen del te de roca superior. Com elaborar cervesa Da Hong Pao Quan tasteu Dahongpao, primer heu de veure si el color de l'aigua és clar i brillant. De fet, no només Dahongpao, sinó que qualsevol bon te hauria de tenir una sopa de te clara i brillant. El color de Dahongpao ha de ser de color ambre o vermell vi segons el grau de cocció i les característiques de la varietat. La sopa de te ha de tenir tres capes diferents, i la que té un "cercle daurat" a la superfície és la millor, que ha de ser pura i sense impureses i una fragància subtil és millor que s'apreciï l'aigua i s'apreciï lentament. Segona cervesa de Dahongpao: centreu-vos en el sabor de Dahongpao, ja sigui suau, si hi ha una amargor menys evident o altres sabors, i si sembla que queda alguna cosa a la boca després d'empassar la sopa de te i se sent més pesada que abans. Tres cerveses de Dahongpao : s'ha de posar l'èmfasi en la rima de Dahongpao, si la sopa de te Dahongpao se sent fresca i refrescant a la boca, té una fragància natural de roca i floral, se sent lubricada i refrescant a la gola i té una sensació de lliscar per la gola abans que el Dahongpao no sigui molt especial els "ossos rocosos" rima a la gola i la fragància a la part inferior de la tassa és, com a molt, el te semi-roca o Dahongpao amb prou rima rocosa és el millor te de roca. Després de tres infusions (olorar l'aroma al fons de la tassa després de beure tota l'aigua de la tassa), tastar el te Dahongpao és una inducció espiritual i un gaudi cultural d'alt nivell. La quantitat de te Da Hong Pao que s'ha d'afegir depèn de la mida del recipient (olla o tassa coberta). En general, ha de ser de dos terços del recipient. La quantitat d'aigua per fer cervesa Da Hong Pao: depèn de la quantitat de te Da Hong Pao posada. Generalment, un gram de fulles de te requereix 20-25 ml d'aigua. Temperatura de l'aigua per a l'elaboració de Dahongpao: Dahongpao és un te oolong semi-fermentat i s'ha de preparar amb aigua a un punt d'ebullició de més de 98 graus centígrads, especialment si la temperatura de l'aigua és massa baixa, no només afectarà la concentració i l'aroma del te Dahongpao, sinó que també farà que el Dahongpao no tingui una velocitat normal de beure te, es recomana escalfar l'aigua cada tres begudes. El temps de remull de Dahongpao és de 15 segons per primera vegada, 30 segons per segona vegada i 1 minut per tercera vegada, es pot elaborar més de vuit vegades, amb un regust notable, i es torna més dolç i clar amb cada remulla. El principi per ajustar el temps de remull de Dahongpao és que el color de la sopa d'1 a 6 remulls és bàsicament el mateix. Mètode d'elaboració de Dahongpao: quan aboqueu aigua, heu de parar atenció a penjar l'olla alta i abocar-la, l'aigua ha de ser lleugerament més alta que la superfície del recipient, després rasqueu l'escuma a la superfície de l'olla o tassa utilitzada per elaborar Dahongpao, tapeu-la amb una tapa neta i aboqueu-la a les tasses per reduir l'aroma del te Dahongpao. |
<<: Com preparar la pols de kudzu en una pasta
>>: Què fer si el suc de verdures degota a la roba
Molts treballadors d'oficina i estudiants exp...
De fet, la malaltia és causada en gran part per a...
Les dents són una part del nostre cos a la qual m...
Beure te Houttuynia cordata no té cap funció de p...
Hi ha una dita que diu que es pot jutjar la condi...
Sempre porto roba interior quan dormo. És correct...
El raïm pot causar al·lèrgies. Això sona màgic, o...
Què és TroChoiViet? TroChoiViet és un popular lloc...
Molts amics masculins no saben com vestir-se a la...
L'activitat sexual a llarg termini i freqüent...
Quin és el lloc web de Hannover Re? Hannover Re és...
Els amics amb les plantes esquerdades haurien de ...
Els primers símptomes dels tumors pulmonars poden...
La causa de l'escoliosi congènita encara no e...
La boca seca i el gust amarg a la boca són manife...