La pols de Kudzu és un nutrient extret de l'arrel Pueraria de la medicina tradicional xinesa. Té els efectes d'eliminar la calor i desintoxicar, afavorir el líquid i apagar la set, nodrir el ronyó i enfortir la melsa. És apte per a homes, dones, joves i grans. Tanmateix, si l'ordre d'elaboració de pols d'arrel de kudzu no és correcte, el gust serà terrible. La gent pot pensar que la pols d'arrel de kudzu és difícil de preparar, però la pols d'arrel de kudzu ben preparada té un gust molt dolç i refrescant. Permeteu-me presentar el mètode bàsic d'elaboració de la pols de kudzu Com preparar la pols de kudzu : La pols de kudzu s'ha de dissoldre primer amb una mica d'aigua freda, i després s'ha d'afegir aigua bullint mentre es remena per convertir-la en gelatina (Nota: l'aigua bullint s'ha de bullir amb carbó o gas liquat. No utilitzeu l'aigua bullint al dispensador d'aigua, ja que la temperatura de l'aigua no és prou alta per aconseguir l'efecte desitjat). Els passos bàsics són els següents : El primer pas és agafar 30 grams de pols d'arrel de kudzu salvatge i posar-lo en un bol. Al mateix temps, aboqueu-hi una quantitat igual d'uns 30 grams d'aigua tèbia. A continuació, utilitzeu una cullera per triturar la pols d'arrel de kudzu crua en blocs i remeneu-la uniformement. El segon pas és abocar-hi aigua bullint a 100 graus mentre es remena enèrgicament la pols de kudzu en el sentit de les agulles del rellotge amb una cullera. Només es poden abocar uns 150 grams d'aigua bullint. A continuació, remeneu la pols de kudzu salvatge gairebé cuita amb força i ràpidament. En aquest moment, podeu afegir sucre, llop i mel per menjar junts, que tindran un gust més deliciós. Notes per al tercer pas : 1. Quan diluïu amb aigua tèbia, assegureu-vos d'afegir una quantitat igual d'aigua tèbia a la pols de Pueraria que heu pres. Per exemple, si voleu preparar 100 grams de pols de Pueraria, heu d'abocar 100 grams d'aigua tèbia i aixafar i remenar la pols de Pueraria de manera uniforme. 2. Quan aboqueu aigua bullint per segona vegada, aboqueu només 5 vegades la quantitat d'aigua bullint que el kudzu en pols cuit Si aboqueu massa aigua bullint, la pols de kudzu estarà massa diluïda, no viscosa i el gust no serà bo. Si us plau, recordeu. A més, la pols de kudzu té l'efecte d'embellir, nodrir la pell i engrandir els pits. Pot regular l'endocri, nodrir la pell i resistir l'envelliment i hidratar la pell: mengeu-la un cop al dia o cada dos dies durant molt de temps. Com utilitzar per a la bellesa Bellesa: per a la proliferació d'acne a la cara, preneu dues cullerades de pols de kudzu cada dia, poseu-lo en un recipient, primer barregeu-lo amb una petita quantitat d'aigua fins que no quedin partícules, apliqueu una petita quantitat a la zona afectada de la cara i remeneu la resta amb aigua bullint en una pasta transparent per al seu consum. Com que la pols de kudzu nodreix el yin i regula el sistema endocrí, el millor moment per prendre-la és a la nit. Per descomptat, tenir gana es refereix a tenir gana En general, està bé menjar si no tens molta gana. Com que la pols de kudzu és dolça i fresca per naturalesa, menjar-la quan tinguis molta gana serà dolent per al teu estómac. |
<<: Com preparar la llet adulta en pols
>>: Quanta aigua s'ha d'utilitzar per elaborar Da Hong Pao?
Com puc deixar de beure Aquesta pregunta és molt ...
La cintura és una part relativament important per...
Es pot dir que no hi ha qüestions trivials en la ...
Tots sabem que tots els pares esperen donar a llu...
La mòlta òssia és un tipus de cirurgia estètica q...
Si sentiu un gust amarg a la boca, mal alè, sorol...
Les al·lèrgies a la pell són bastant freqüents en...
Ara hi ha més i més líquids orals, i cada tipus d...
Què és Arizona Chinese Network? Arizona Chinese Ne...
Hi ha més vent a la primavera, així que si algú t...
Fumar és perjudicial per a tots els òrgans del co...
Quan es tracta de dolor, el primer que em ve al c...
Els nivells de vida de les persones en la societa...
Els beneficis per a la salut del niu d'ocells...
L'arteritis de Takayasu és una malaltia arter...