Per què em fa mal l'estómac quan menjo?

Per què em fa mal l'estómac quan menjo?

Avui en dia, moltes persones solen experimentar dolor d'estómac després de menjar, de fet, això es deu a la negligència a llarg termini en la dieta i al consum freqüent d'aliments grasos, que causarà danys a la mucosa gastrointestinal, com que l'estómac i els intestins no poden digerir els aliments amb normalitat, provocarà símptomes de dolor d'estómac. l'estómac i els intestins, reparar la mucosa gàstrica i alleujar el dolor gastrointestinal.

El dolor d'estómac després de menjar és causat per una malaltia estomacal. Es pot alleujar prestant atenció a l'ajust de la dieta.

1. Xiaomi

El mill conté molts tipus de proteïnes, incloent glutenina, glutenina, globulina, etc. La proteïna de llavors conté molt àcid glutàmic, prolina, alanina i metionina.

La medicina tradicional xinesa creu que el mill pot enfortir la melsa i l'estómac, reposar la deficiència, harmonitzar el mig i beneficiar els ronyons i eliminar la calor i desintoxicar. Tracta la deficiència de la melsa i l'estómac, la calor, les nàusees i els vòmits, la set i la diarrea. Millet conté una varietat de factors funcionals que són beneficiosos per al sexe i poden enfortir el yang, nodrir el yin i promoure l'eugenèsia.

2. Poria

Poria cocos és de naturalesa dolça, lleugera i neutra. Té els efectes d'enfortir la melsa i l'estómac, eliminar la humitat i afavorir la diüresi, i té efectes anti-envelliment. A més del pastís de cocos de Poria més habitual, també podeu triturar els cocos de Poria en pols i posar-los en farinetes, o barrejar-lo amb mel i untar-los sobre brioixeria i cuinar-los al vapor per al consum.

"Compendi de Materia Medica" registra que el cocos de Poria té una olor lleugera i penetrant, i la seva naturalesa és ascendir, produir fluids corporals, obrir els porus, nodrir la font d'aigua i baixar, i facilitar la micció. Per tant, Zhang Jiegu va dir que pertany a Yang, flota i s'eleva, referint-se a la seva naturalesa, i Dongin va dir que baixa, que baixa.

3. Llavors de lotus

Les llavors de lotus tenen una propietat medicinal suau i un sabor lleugerament dolç. La medicina tradicional xinesa creu que les llavors de lotus poden reposar el qi de la melsa i l'estómac, tenen un efecte antidiarreic i també tenen l'efecte de nodrir el cor i calmar els nervis. Cal tenir en compte que les llavors de lotus s'han de tallar abans de consumir-les.

La descripció de les llavors de lotus al Compendi de Materia Medica és "El lotus té un gust dolç, càlid i astringent, amb una aura refrescant i fragant i el gust de la collita, i és el fruit de la melsa. La terra és la mare de l'energia primordial, i quan l'energia mare és harmònica, es formen els fluids corporals, i l'esperit es genera de manera natural, per mantenir-se alerta i resistir el seu poder a la gent Beguda per tractar la disharmonia entre el cor i el ronyó, i la leucorrea causada per l'excés de treball i les pastilles de Ruilian per nodrir el cor i els ronyons i millorar l'essència i la sang, que segueixen aquest principi".

4. Fruita Gorgona

La fruita de la gorgona, també coneguda com a arròs amb cap de pollastre, és de naturalesa suau i de sabor dolç i astringent. És un dels millors aliments per nodrir la melsa i l'estómac. El seu efecte és similar al de les llavors de lotus. Si teniu diarrea a causa de la melsa i l'estómac febles, la fruita Gorgona pot ajudar a aturar la diarrea. Com que les castanyes d'aigua són dures, s'han de bullir durant molt de temps o es poden triturar en pols i afegir-les a les farinetes.

El "Compendi de Matèria Mèdica" recull que "la fruita de la gorgona nodreix la melsa pel seu gust dolç; la fruita de la gorgona enforteix el ronyó pel seu gust astringent. Com que el seu sabor dolç nodreix la melsa, pot eliminar la humitat i curar la diarrea i els dolors abdominals; perquè el seu gust astringent, pot retenir i reforçar la respiració nocturna , i la incontinència urinària La seva funció és semblant a la del ñame, però el yin del ñame és originalment més gran que el de la fruita de la Gorgona, i l'astringència de la fruita de la Gorgona és fins i tot més gran que la del ñame i també pot nodrir el yin del pulmó, mentre que la fruita de la Gorgona només nodreix la melsa i el ronyó.

<<:  Per què em fa mal l'estómac quan menjo menjar picant?

>>:  Com beure te de fruita monjo per al mal de coll?

Recomanar articles

Quins aliments poden produir gas fàcilment?

En general, quan menges massa, definitivament et ...

Quines són algunes verdures que es poden menjar crues o cuites?

En la nostra dieta diària, hem de prestar atenció...

Com prendre Fritillaria cirrhosa per tractar l'asma de manera més eficaç

L'asma sempre ha preocupat a moltes persones,...

Com tractar eficaçment la calcificació de la pròstata

La calcificació de la pròstata és la cicatriu que...

Quines mesures d'emergència s'han de prendre per als esquinços de turmell?

Els problemes articulars sempre han estat una cos...

Quins són els símptomes de la intoxicació per diclorvos?

El diclorvos és un pesticida organofosforat que s...

Com utilitzar l'oli essencial de gerani per reduir el greix facial

Crec que l'oli essencial de gerani és relativ...

Consells per prevenir malalties a la primavera

Com tots sabem, la primavera és una temporada amb...

L'espondilosi cervical pot causar dolor muscular del braç?

L'espondilosi cervical no és estranya per a m...

Què és la micció freqüent asimptomàtica?

La micció freqüent és un símptoma habitual a la v...

Per què pica la pell seca a l'hivern?

Quan arribin la tardor i l'hivern, molts amic...