Per a les persones amb mala funció estomacal, un cop es produeixi un atac, les molèsties seran insuportables, per la qual cosa cal millorar la seva alimentació. Entre els molts aliments que escalfen i nodreixen l'estómac, el te es pot considerar un dels efectes més evidents, doncs, en general, quins tipus de te poden escalfar l'estómac? Permeteu-me que us ho expliqui a continuació. 1. Wolfberry, dàtils vermells i te de gingebre. Els dàtils vermells contenen proteïnes i vitamines, que poden nodrir l'estómac i protegir el fetge, a més de millorar la vista, les baies de llop també tenen l'efecte de reduir la pressió arterial. Bullir aquests tres ingredients a l'aigua i beure'ls pot millorar la immunitat i escalfar l'estómac i reposar el qi. 20 baies de llop, 6 dàtils vermells i 3 rodanxes de gingebre. Poseu les baies en remull en aigua tèbia durant 2-3 minuts. Poseu els dàtils vermells en una olla neta i sense oli, afegiu-hi 800 ml d'aigua, deixeu-ho bullir, afegiu-hi rodanxes de gingebre, feu-ho a foc lent i deixeu-ho coure a foc lent durant 5 minuts. 2. Té de fajol. El blat sarraí conté una gran quantitat de nutrients com la rutina, la cel·lulosa, el seleni i les vitamines, que són adequats per prevenir i tractar la hiperlipèmia, la hipertensió i la diabetis. 1 qian de blat sarraí i 5 qian d'astràgal. Poseu blat sarraí i astràgal en 600 ml d'aigua calenta, tapeu la tassa i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts, filtreu el residu i agafeu-ne el suc. 3. Te de quatre senyors. El te Sijunzi conté ginsenòsids, sucres, aminoàcids, etc. Té un bon efecte regulador sobre el sistema nerviós central i el sistema cardiovascular, pot ajudar a la digestió i millorar la deficiència de qi de la melsa i l'estómac. Aquesta recepta s'utilitza principalment per tractar els símptomes de la debilitat general causada per la melsa i l'estómac febles, especialment pot escalfar i nodrir l'estómac. 10 grams de Codonopsis pilosula, 10 grams de Poria cocos, 10 grams d'Atractylodes macrocephala i 10 grams de regalèssia. Poseu tots els ingredients en una olla, afegiu-hi 800 ml d'aigua, deixeu-ho bullir, deixeu-ho coure 5 minuts, apagueu el foc i beveu-ho ben calent. No beu més de 800 ml al dia. En aquest article s'introdueixen tres tipus de tes que tenen l'efecte d'escalfar l'estómac, i també s'explica detalladament els efectes i els mètodes d'elaboració de cadascú, perquè puguis preparar tu mateix els ingredients i preparar-ne alguns per beure. Tanmateix, hi ha una cosa que vull recordar a tothom: el millor és no beure te fort, en cas contrari pot tenir efectes adversos. |
<<: Quina és la millor manera de reparar les cremades solars a la cara?
>>: Què he de fer si l'arròs es crema?
La pèrdua de cabell a la part superior del cap d&...
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciències ...
Molta gent ha estat buscant maneres d'elimina...
De la mateixa manera que les escombraries domèsti...
Moltes persones poden haver experimentat un còlon...
No sé si heu sentit parlar de l'oli de clau C...
Una pregunta que els pacients amb hepatitis solen...
En les malalties cardiovasculars, el subministram...
La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor n...
Quan es parla del préssec de cinc dits, molta gen...
És important entendre la causa de la colangitis e...
Molta gent es renta el cabell amb aigua freda al ...
La febre és un problema molt perjudicial per a la...
El peròxid d'hidrogen és una matèria primera ...
L'esofagitis fúngica és causada per la infecc...