A la vida diària, sovint oblidem coses. Per exemple, quan estem cuinant arròs o bullint aigua al foc, ho oblidem quan estem mirant la televisió o fent altres coses. Llavors l'arròs es tornarà suau. Quan l'arròs es crema, tindrà una forta olor de cremat i l'arròs serà gairebé no comestible. Tanmateix, si l'arròs es crema, en realitat es pot posar remei perquè no es malgasti. 1. Si l'arròs es crema accidentalment, no el remeneu col·loqueu l'arròs en un lloc humit durant deu minuts i l'olor fumat desapareixerà. 2. Introduïu una ceba de 2 polzades de llarg a l'olla d'arròs, tapeu l'olla i al cap d'una estona, el fum desapareixerà. 3. Alguns medicaments també poden produir altres efectes després de ser decocats en una pasta. Per exemple, Schizonepeta és un fàrmac antipirètic, però després de ser decotat en una pasta, es converteix en carbó vegetal de Schizonepeta, que perd el seu efecte antipirètic i, en canvi, produeix efectes antipirètics. l'efecte contrari. El problema més comú a l'hora de cuinar és que l'olla es crema en cuinar farinetes, que sol ser causada per un escalfament desigual al fons de l'olla. En cuinar farinetes, cal remenar-ho de tant en tant perquè els grans i l'aigua de l'olla s'escalfin uniformement i l'olla no s'enganxi fàcilment. A l'hora de sofregir, poseu les verdures en una paella calenta amb oli fred per evitar que la paella s'enganxi. Si l'olla està realment cremada, el fons cremat s'ha de netejar a temps, en cas contrari, el menjar cremat s'acumularà més i més gruixut, cosa que farà que la cocció no només requereixi molt de temps, sinó també difícil de controlar la calor. Alguns ingredients comuns de cuina poden netejar el fons d'una olla cremada. Aboqueu vinagre a l'olla, afegiu-hi una mica d'aigua freda i deixeu-ho bullir durant 3-5 minuts, i el fons cremat de l'olla es pot netejar fàcilment. Per treure les parts ennegris de l'exterior de l'olla, només cal que trobeu una olla més gran a casa, ompliu-la d'aigua i aboqueu-hi dues cullerades de vinagre, bulliu-la uns 5 minuts, després netegeu-la suaument amb un drap, i l'olla quedarà tan brillant com nova. Ara que ja sabeu com evitar les olles enganxoses a l'hora de cuinar, a més d'utilitzar vinagre, també podeu utilitzar pell d'arç, llimona o poma per netejar el fons de l'olla per aconseguir el mateix efecte. L'article anterior presenta algunes solucions al problema de l'arròs cremat Si teniu el problema de l'arròs cremat a casa, podeu seguir els mètodes que s'introdueixen a l'article per tractar-lo. A més, a l'hora de cuinar arròs, podeu triar estris de cuina com ara olles d'arròs elèctriques o olles a pressió. |
<<: Quin te és millor per escalfar l'estómac?
>>: Com s'han d'emmagatzemar els nabius?
Què és La Mer? LA MER és la crema facial més cara ...
Tothom sap que alguns aliments poden ajudar a des...
La urticària és una malaltia comuna de la pell. É...
Molta gent diu que el gingebre és un producte que...
De fet, els adolescents també són molt propensos ...
Quin és el lloc web de l'Oficina Nacional de T...
"A causa de la creixent ingesta de dietes al...
Les dones embarassades són un grup especial a les...
Hi ha molts tipus de dent de lleó, i tota la plan...
Tots sé que els problemes dentals són una cosa mo...
Una bona salut normal depèn de molts suplements n...
No importa en quina època, la malaltia que pateix...
L'estructura corporal de les persones és molt...
Hi ha moltes coses a la vida que necessiten la no...
Què és ImageShack? ImageShack és un àlbum de fotos...