El nabiu és una fruita molt comuna S'assembla als nabius normals, però són més petits. Els nabius són rics en vitamines, especialment en vitamina C. Per descomptat, també contenen una gran quantitat de sucre Els nabius s'utilitzen sovint per fer pastissos o postres. Però els nabius són els mateixos que altres fruites i no es poden emmagatzemar durant molt de temps, doncs, com s'han d'emmagatzemar i menjar? 1. Afegiu directament aigua bullida freda per fer un purín per al consum, apte per a diabètics. 2. Nabius barrejats amb sucre Afegiu la quantitat adequada de sucre blanc als nabius, tritureu-los, barregeu-los bé i mengeu-los. Els nabius barrejats amb sucre són agredolços i també poden ajudar-vos a calmar-vos. 3. Afegiu iogurt (o mel, sucre, suc de taronja) i mengeu directament Preneu més de 20 nabius, afegiu 1 tassa de iogurt (o la quantitat adequada de mel, sucre, suc de taronja), deixeu-ho en remull durant 10 minuts i després podreu menjar. 4. Afegiu iogurt (o mel, sucre, suc de taronja) i bateu-ho en un purí per al consum Preneu 3-5 culleradetes de polpa de nabius, afegiu 1 tassa de iogurt (o la quantitat adequada de mel, sucre, suc de taronja), afegiu la quantitat adequada d'aigua bullida freda, utilitzeu una batedora per fer un purí i beveu 1 tassa al matí i al vespre. 5. Beguda casolana de nabius Agafeu una porció de nabius, emboliqueu-los amb una gasa neta i extreu el suc. Afegiu-hi 10 vegades la quantitat d'aigua i una quantitat adequada de sucre. Escalfeu-lo a la nevera i després beveu-lo, té un sabor dolç i és apetitós. 6. Gelat de nabius Poseu els nabius en un got ample, agafeu una caixa de gelat i aboqueu-lo a la tassa després que s'hagi fos naturalment en una pasta. Utilitzeu una cullera de gelat per barrejar-lo bé amb els nabius i ja està llest per menjar. El gelat de nabius és agredolç, refrescant i agradable, i pot alleujar la calor, embellir i agradable als ulls. 7. Melmelada de nabius casolana Prepareu 1,5 tasses de nabius, 1 tassa d'aigua, barrejada amb mitja tassa de sucre i 1 culleradeta de suc de llimona fresc. Aboqueu l'aigua amb sucre en un cassó petit i deixeu-ho coure fins que quedi una pasta. Afegiu-hi els nabius i el suc de llimona i deixeu-ho coure a foc lent fins que els nabius estiguin tous i s'hagin trencat. A continuació, aboqueu-lo a la batedora i barregeu-lo fins que es converteixi en un puré. La melmelada de nabius es pot untar sobre pa o panets al vapor, o barrejar-se amb nata. L'article anterior presenta moltes maneres de menjar i conservar els nabius Si es poden menjar en un curt període de temps, els nabius es poden col·locar a la nevera, però, si no es poden menjar en un curt període de temps, els nabius es poden convertir en melmelada de nabius, que poden durar més temps. Els nabius també es poden maridar amb pa, iogurt, gelat, pastís, etc. Pots triar segons els teus gustos i aficions. |
<<: Què he de fer si l'arròs es crema?
>>: Es pot escalfar la llet directament?
Quins secrets pot revelar l'alçada d'una ...
Ara moltes persones tenen símptomes d'àcid úr...
L'asma bronquial és relativament freqüent a l...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a B...
Què és la Confederació Sindical Internacional? La ...
Algunes persones sovint pateixen d'insomni i ...
Balmain_Què és el lloc web de Balmain? Balmain és ...
La poligalacturonasa s'extreu del suc digesti...
L'alopècia areata també es coneix com a alopè...
Hi ha molts símptomes d'hipocalcèmia, que es ...
L'artritis reumatoide té un gran impacte en l...
Quan es sotmeten a determinats tractaments quirúr...
Ha arribat l'"aigua de pluja" en el...
Hi ha molts tipus de edredons, també necessiteu u...
Els ulls són les finestres de l'ànima. Tenir ...