La llet és un aliment nutritiu que tots bevem amb freqüència. Tal com diu l'anunci: "Una tassa de llet al dia fa que els xinesos siguin forts", les persones que beuen llet regularment poden reposar el calci i les proteïnes per al cos a temps, cosa que pot fer que el cos sigui més fort i augmentar la resistència del cos a les malalties. Ara el temps s'està fent més fred, beure llet freda causarà molèsties estomacals, per tant, es pot escalfar la llet? La llet, una de les begudes naturals més antigues, com el seu nom indica, s'extreu de les vaques femelles. A diferents països, la llet es divideix en diferents graus Actualment, les més habituals són la llet sencera, la llet baixa en greix i la llet desnatada. Hi ha força additius a la llet al mercat, com ara la llet baixa en greixos, alta en calci, que posa èmfasi en l'addició de calci. Es pot escalfar la llet pura? D'acord. Com més temps s'escalfa la llet i com més alta és la temperatura, més greu és la pèrdua de nutrients, principalment vitamines, entre les quals es perd més la vitamina C, seguida de la lactosa. Llavors, com escalfar la llet correctament, de fet, utilitzar el mètode d'escalfament al bany maria és el més adequat. Beveu una tassa de llet (uns 250 ml) i escalfeu-la en una estufa de gas, normalment a 70 °C durant 3 minuts o 60 °C durant 6 minuts. A continuació, utilitzeu el microones durant aproximadament 1 minut. Però tingueu en compte que l'escalfament al microones donarà lloc a temperatures desiguals, així que remeneu-lo abans de beure per evitar escaldats. Recordatori amable: els experts assenyalen que si podeu evitar escalfar la llet abans de beure-la, procureu no escalfar-la, per tal de preservar el valor nutricional de la llet. Especialment per als nens, la nutrició completa de la llet és més propici per al creixement i desenvolupament. La llet pura que es ven als centres comercials o supermercats és generalment més higiènica i no cal escalfar-la abans de beure-la. La llet es pot escalfar si és llet ensacada, la podem posar en remull directament en aigua calenta i beure-la directament si és llet fresca, cal bullir-la durant un minut. Tanmateix, no escalfeu la llet envasada directament al microones amb la bossa dins, ja que això pot provocar perill. |
<<: Com s'han d'emmagatzemar els nabius?
>>: Què he de fer si la meva cara es crema i es descam?
Molta gent encara ha de recordar la Síndrome Resp...
L'hèrnia discal lumbar és un problema comú pe...
Quina és la pàgina web de l'Escola Nacional Su...
La síndrome de Williams és una malaltia no heredi...
Què és el lloc web de la Universitat de Basilea? L...
Les dents són una part indispensable del nostre c...
Crec que molts dels meus amics prefereixen beure ...
Quina és la pàgina web del Consolat General del Ja...
La importància de la columna lumbar per al cos hu...
A la nostra vida diària, el que més escoltem és p...
Moltes persones tindran els ossos de peix enganxa...
La caiguda del cabell és un fenomen freqüent en e...
El netejador facial és un tipus de producte de ne...
Què és el lloc web de la Universitat d'Udine? ...
Quina és la web de l'Escola Nacional Superior ...