Les persones amb calor interna poden menjar raïm?

Les persones amb calor interna poden menjar raïm?

Moltes persones són molt aficionades al raïm, com una espècie de fruita, de sabor dolç i agre, poden ajudar a beneficiar el yin del fetge, recuperar el qi i la sang, i enfortir els ossos i els músculs.

1. Pel que fa a la qüestió de si menjar raïm us causarà mal de coll, l'editor està aquí per dir-vos que menjar raïm no us causarà mal de coll. Així que pots menjar-lo amb confiança. Segons la medicina tradicional xinesa, el raïm és de naturalesa suau, de sabor agredolç i pot beneficiar el yin hepàtic, reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa, eliminar la inquietud i calmar la set, etc. després de menjar. La medicina moderna també ha demostrat que els polifenols continguts en el raïm són eliminadors de radicals lliures naturals amb una activitat antioxidant molt forta. Poden ajustar eficaçment la funció de les cèl·lules del fetge i resistir o reduir el dany dels radicals lliures al cos humà.

2. A més, el raïm té efectes antiinflamatoris i es pot combinar amb proteïnes de bacteris i virus, fent-los perdre la capacitat de causar malalties. La investigació estrangera també mostra que les fulles de raïm fresques, el raïm i el raïm sec tenen la capacitat de resistir els virus. Per tant, tot el cos del raïm és un tresor no només té moltes funcions i efectes, sinó que fins i tot les seves fulles i tiges tenen molts efectes medicinals.

3. Els raïms són rics en sucre de raïm i múltiples vitamines, que tenen efectes molt evidents en la protecció del fetge, la reducció de l'ascite i l'edema de les extremitats inferiors. També poden augmentar eficaçment l'albúmina plasmàtica i reduir les transaminases. Els àcids orgànics, el sucre de raïm, els aminoàcids i les vitamines que conté el raïm tenen un efecte estimulant sobre els nervis cerebrals, i tenen un molt bon efecte en la millora dels símptomes de neurastènia i fatiga associats a l'hepatitis. L'àcid de fruita que conté el raïm també pot ajudar a la digestió, augmentar la gana i prevenir l'aparició de fetge gras post-hepatitis. El raïm és ric en ferro i, per tant, és una de les fonts importants de suplementació de ferro per als pacients amb deficiència de ferro.

<<:  Quina és la causa del dolor al maluc dret?

>>:  Què són la hipertensió pulmonar i la hipertensió arterial pulmonar?

Recomanar articles

Quins són els efectes secundaris del formaldehid?

El formaldehid és una substància perjudicial que ...

Els avantatges de portar fusta d'agar

Crec que tothom ha d'estar molt familiaritzat...

Es pot utilitzar la vitamina E a la cara?

Sovint escoltem que la vitamina C i la vitamina E...

Quines vitamines poden curar les úlceres orals ràpidament?

Les úlceres orals no són més que la manca de cert...

Com es completa el desenvolupament dels ossos dels dits?

Les mans són un òrgan indispensable per als human...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

Les taques d'oli a la roba són una preocupaci...

Quins són els símptomes de la tuberculosi?

Des del punt de vista clínic, hi ha moltes causes...

Què menjar és bo per als ulls i pot millorar la vista

Els ulls són les nostres finestres per descobrir ...

S'ha de "cobrir" o "dispersar" quan tens febre?

La sudoració és només una manera de refredar-se e...

El mango és alt en sucre?

El que és segur és que els mangos tenen un contin...

La taquicàrdia sinusal és una malaltia?

Els estudis han trobat que la taquicàrdia sinusal...