Les persones amb calor interna poden menjar raïm?

Les persones amb calor interna poden menjar raïm?

Moltes persones són molt aficionades al raïm, com una espècie de fruita, de sabor dolç i agre, poden ajudar a beneficiar el yin del fetge, recuperar el qi i la sang, i enfortir els ossos i els músculs.

1. Pel que fa a la qüestió de si menjar raïm us causarà mal de coll, l'editor està aquí per dir-vos que menjar raïm no us causarà mal de coll. Així que pots menjar-lo amb confiança. Segons la medicina tradicional xinesa, el raïm és de naturalesa suau, de sabor agredolç i pot beneficiar el yin hepàtic, reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa, eliminar la inquietud i calmar la set, etc. després de menjar. La medicina moderna també ha demostrat que els polifenols continguts en el raïm són eliminadors de radicals lliures naturals amb una activitat antioxidant molt forta. Poden ajustar eficaçment la funció de les cèl·lules del fetge i resistir o reduir el dany dels radicals lliures al cos humà.

2. A més, el raïm té efectes antiinflamatoris i es pot combinar amb proteïnes de bacteris i virus, fent-los perdre la capacitat de causar malalties. La investigació estrangera també mostra que les fulles de raïm fresques, el raïm i el raïm sec tenen la capacitat de resistir els virus. Per tant, tot el cos del raïm és un tresor no només té moltes funcions i efectes, sinó que fins i tot les seves fulles i tiges tenen molts efectes medicinals.

3. Els raïms són rics en sucre de raïm i múltiples vitamines, que tenen efectes molt evidents en la protecció del fetge, la reducció de l'ascite i l'edema de les extremitats inferiors. També poden augmentar eficaçment l'albúmina plasmàtica i reduir les transaminases. Els àcids orgànics, el sucre de raïm, els aminoàcids i les vitamines que conté el raïm tenen un efecte estimulant sobre els nervis cerebrals, i tenen un molt bon efecte en la millora dels símptomes de neurastènia i fatiga associats a l'hepatitis. L'àcid de fruita que conté el raïm també pot ajudar a la digestió, augmentar la gana i prevenir l'aparició de fetge gras post-hepatitis. El raïm és ric en ferro i, per tant, és una de les fonts importants de suplementació de ferro per als pacients amb deficiència de ferro.

<<:  Quina és la causa del dolor al maluc dret?

>>:  Què són la hipertensió pulmonar i la hipertensió arterial pulmonar?

Recomanar articles

Quins són els fruits que nodreixen els ronyons?

La salut dels ronyons és una preocupació per a mo...

Quins són els efectes i les funcions del coixí de femta de cuc de seda

El coixí de feces de cucs de seda és un coixí med...

Quins són els símptomes de la malaltia cardíaca neurològica?

Els símptomes de la cardiopatia neurològica també...

Cinc consells: digues adéu a la claustrofòbia!

Recordes l'Andy a la popular sèrie de televis...

Què tal Kelly Brook? Revisions de Kelly Brook i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Kelly Brook? Kelly Brook (n...

El kiwi és fred?

A molta gent els agrada menjar kiwi. Aquesta frui...

Com preparar el te Liubao?

El te Liubao en si és un te relativament comú, pe...

Quina pasta de dents és millor per a les dents grogues?

Els amics amb dents grogues definitivament no vol...

Quin mal fa el mercuri al cos?

Com tots sabem, el mercuri és un element de metal...

Es pot treure el talp del llavi?

Normalment tenim lunars a diverses parts del nost...

Encara puc menjar durian si és tou i podrit?

A tothom li encanta menjar durian, tot i que no f...