L'oli de fetge de bacallà, com el seu nom indica, és greix de peix. De fet, l'oli de fetge de bacallà s'ha de considerar un tònic. És ric en proteïnes i també pot complementar el calci. La majoria de les vegades, l'oli de fetge de bacallà és un medicament tònic perquè els nadons complementin el calci i ajudin al seu creixement i desenvolupament, però de fet, els adults també poden consumir oli de fetge de bacallà! Quins són, doncs, els beneficis de l'oli de fetge de bacallà per a les dones? A continuació, l'editor resumeix alguns dels beneficis de menjar oli de fetge de bacallà per a amigues, donem-hi una ullada! 1. L'oli de fetge de bacallà és efectivament una medicina antiga registrada a la Farmacopea xinesa, però a la majoria de països i regions també s'utilitza com a suplement alimentari o dietètic. Per exemple, la base de dades de nutrició d'aliments del Departament d'Agricultura dels EUA inclou l'oli de fetge de bacallà i el classifica com a oli de peix (oli de peix, fetge de bacallà). Al nostre país, l'oli de fetge de bacallà està inclòs a la "Farmacopea de la República Popular de la Xina" i no té hàbits de consum tradicionals, segons la "Resposta de l'Oficina General de la Comissió Nacional de Salut i Planificació Familiar sobre Temes relacionats amb l'oli de fetge de bacallà", no és un aliment habitual. 2. L'oli de fetge de bacallà és un oli gras extret dels fetges de peixos marins no tòxics com els taurons Després d'eliminar una mica de greix sòlid a uns 0 °C, la concentració s'ajusta amb oli vegetal comestible refinat, oli de fetge de bacallà d'alta concentració o vitamina A i vitamina D3, i després s'afegeix una quantitat adequada d'estabilitzador. El contingut de vitamina A per 1 g ha de ser del 90,0% ~ 120,% de la quantitat etiquetada, el contingut de vitamina D ha de ser del 85,0% de la quantitat etiquetada. 3. Hi ha diversos tipus d'oli de fetge de bacallà El que és bo per a la vista és l'oli de fetge de bacallà Els principals nutrients de l'oli de fetge de bacallà són la vitamina A i la vitamina D. El procés de desodorització avançat elimina l'olor. 4. La majoria de les dones solen tenir els cossos freds i les mans i els peus freds a l'hivern: "L'oli de peix pot fer que la sang sigui menys viscosa i afavoreix la circulació sanguínia. Com que els capil·lars es poden estendre a les extremitats del cos, l'oli de peix té l'efecte de millorar les mans i els peus freds". Aquest mecanisme està relacionat amb les plaquetes i els glòbuls vermells de la sang. Els àcids grassos omega-3 que entren al cos humà poden formar membranes cel·lulars. Quan augmenten els àcids grassos omega-3 a la membrana cel·lular plaquetària, la coagulació de les plaquetes s'inhibeix l'augment d'àcids grassos a la membrana dels glòbuls vermells. "De fet, el diàmetre de la punta del capil·lar és més petit que el dels glòbuls vermells, per la qual cosa és difícil que passin els glòbuls vermells. Però després de tornar-se tous, els glòbuls vermells es poden deformar i entrar als capil·lars, afavorint així la circulació sanguínia i millorant les mans i els peus freds". |
<<: Què he de prendre primer, calci o oli de fetge de bacallà?
>>: La forma correcta de prendre càpsules d'oli de fetge de bacallà
Les mossegades de mascotes sovint es produeixen e...
Les nàusees són un fenomen que moltes persones ha...
Què és el Journal of Biochemistry? The Journal of ...
Quan surt el sol a l'hivern, a la gent li agr...
Gairebé totes les dones embarassades han experime...
Un bocat de grans dents blanques sempre fa que la...
Ens rentem la cara cada dia, és una tasca de nete...
Si voleu perdre la panxa de manera efectiva, heu ...
Quin és el lloc web de la Universitat Ehime al Jap...
Quin és el lloc web de Hormel Foods Company? Horme...
Prendre el sol és una activitat important per afa...
La tensió muscular és un dany als músculs durant ...
Què és el lloc web de la Australian Special Broadc...
Quan arriba l'estiu, molts amics que necessit...
El gingebre és un aliment molt habitual en la nos...