La diferència entre croissants i croissants

La diferència entre croissants i croissants

A les nostres vides, el pa és l'aliment més habitual, així que no estem familiaritzats amb els croissants i els panets. A causa de les diferències de pronunciació, etc., hi ha una distinció, però a la Xina, el més comú és el croissant, però, els croissants i els croissants tenen formes molt semblants.

Croissant és la transliteració de la paraula francesa Croissant, que significa lluna creixent. Es tradueix com croissant, pa creixent i croissant. Com que els croissants solen tenir forma de banya, sovint es comparen amb els croissants. Hi ha un eslògan publicitari que diu "No tots els tes amb llet són Xiangpiaopiao", i de la mateixa manera, no tots els croissants són croissants. 1: La font 1 diu que el 1683, l'exèrcit turc va envair Viena i un forner va descobrir el seu pla d'invasió nocturna i va evitar que es produís la tragèdia de la guerra. Així, per commemorar aquest forner, els forners de tot Viena van fer el pa amb la forma de la lluna creixent a la bandera turca. Una altra història és que el propietari d'una cafeteria va crear croissants per acompanyar el cafè deixat pels turcs. Maria Antonieta, l'esposa vienesa de Lluís XVI, va introduir el croissant a França. El 1839, el Sr. August Zang va establir la primera fleca de croissants a França a París, introduint oficialment el croissant al públic francès com a berenar.

2. Els croissants solen fer-se en forma de banyes, però a París, França, els croissants llargs són més habituals. Sigui quina sigui la forma del croissant, el gust és el que el distingeix. Alguns pans durs sovint es fan en formes de banya. Els croissants es fan amb farina, mantega, sucre, ous i llevat. Hi ha qui se'l menja amb diverses melmelades. Els materials són senzills, però requereixen grans habilitats per fer-los. El croissant és cruixent per fora i suau per dins, amb una capa exterior daurada i cruixent i una textura suau per dins. Una mossegada està plena d'aroma cremós. Aquí us presentaré el seu mètode de producció.

pràctica:

1. Aboqueu aigua neta a la galleda de la màquina de pa, bateu els ous i peseu 150 grams. La proporció d'aigua a farina aquí és d'1:2.

2. Aboqueu-hi la farina, la llet en pols, la sal i el sucre, i poseu el llevat en pols i el llevat en un altre racó, lluny del sucre i la sal.

3. Inicieu el programa de pastat de la massa, pasteu la massa durant 15 minuts, després afegiu-hi la mantega suavitzada i inicieu un altre programa de pastat durant 15 minuts.

4. Deixeu que la massa pastada llueix entre 20 i 30 minuts.

5. Traieu la massa, dividiu-la en 6 parts, enrotlleu-la en forma de bola, després enrotlleu-la en forma de llàgrima, tapeu-la amb paper de plàstic i deixeu-la reposar 10 minuts perquè es relaxi.

6. Quan s'hagi relaxat, enrotlleu la massa formant un triangle llarg.

7. Fes un tall al mig de la part superior del triangle, d'uns 7 cm de llarg, i després separa el tall per ambdós costats per formar dos triangles.

8. Enrotlleu la massa de dalt a baix, deixant al descobert part dels triangles pels dos extrems, de manera que apareixerà la forma de banyes.

9. Posa tota la massa de pa preparada a la safata del forn i després posa-la al forn perquè fermenta a temperatura ambient durant 20 o 30 minuts.

10. Després que la massa de pa es faci una mica més gran, pinzeu-la amb líquid de rovell d'ou Per tal d'aconseguir un efecte daurat, aquí només s'utilitza rovell d'ou d'ou local, així que el color és especialment bonic.

11. Espolseu una mica de llavors de sèsam blanc a la superfície.

12. Preescalfeu el forn a 175 graus, col·loqueu el pa a la capa intermèdia inferior amb un plat i enforneu uns 20 minuts fins que la superfície del pa estigui daurada.

<<:  Les butllofes de les cremades deixaran cicatrius?

>>:  Quines són les funcions i els efectes de les banyes de bou

Recomanar articles

Què tal Tiffany? Comentaris de Tiffany i informació del lloc web

Què és el lloc web de Tiffany? Tiffany & Co. (...

Quins són els punts d'acupuntura per eliminar la flegma?

A mesura que la contaminació en la vida diària és...

Quina és la causa del sagnat del cuir cabellut?

El cap és la part més important del cos humà, i c...

Què he de fer si em fa mal l'estómac per la tos?

Quan tens un refredat, normalment tindreu un símp...

Què tal Dr. Pepper Group? Revisions del Dr. Pepper Group i informació del lloc web

Què és Dr. Pepper Group? Dr Pepper Snapple Group é...

Coses a saber durant la malaltia biliar

Els càlculs biliars són una malaltia comuna en l&...

Quina diferència hi ha entre ed i cricket?

És possible que moltes persones no estiguin famil...

Insomni en persones de mitjana edat i gent gran

Un terç de la vida d'una persona es passa dor...

Per què hi ha pols blanca a la suor de l'aixella?

L'estiu és una bona època per mostrar la teva...