No sé quan es va fer popular beure suc verd japonès, de fet, es fa principalment amb te verd, fulles de demà, fulles joves d'ordi i diverses verdures verdes. És una beguda saludable que té un bon efecte d'eliminar la fatiga, perdre pes i embellir la pell, especialment per a persones de mitjana edat i gent gran, també pot reduir la pressió arterial i la sang. 1. Informació bàsica Els ingredients del suc verd no es limiten a les verdures de cultiu Pel que fa a les verdures silvestres, les verdures de muntanya, les fulles, etc., gairebé totes es poden convertir en sucs verds sempre que no siguin tòxics i continguin vitamines, minerals, clorofil·la, etc. Actualment, moltes empreses japoneses són populars per fer productes de suc verd amb col, te verd japonès, ashitaba, fulles joves d'ordi, fulles joves de blat, fulles de morera i diverses verdures verdes, i aquests productes també brillen en la indústria d'aliments saludables. 2. Efectes específics : Eliminar la fatiga, perdre pes, embellir la pell, eliminar eficaçment les taques facials, l'acne i altres problemes; 3. Ingredients superiors El suc verd cru és ric en proteïnes, vitamines, minerals i enzims, tots indispensables per al cos humà. Les verdures que han rebut més atenció recentment, com les pastanagues i els tomàquets, només contenen una gran quantitat d'un sol nutrient: carotè, mentre que el suc verd cru conté una varietat de nutrients que poden complementar uniformement els nutrients essencials diaris del cos. 4. Minerals Menja aliments més processats com menjar ràpid, hamburgueses, etc. Aquests aliments perden molts minerals durant el procés de fabricació. Menja rarament verdures verdes i grogues riques en minerals. L'ús de grans quantitats de fertilitzants químics provoca el deteriorament del sòl i la desintegració de minerals i oligoelements. El suc verd cru no només conté calci, magnesi, potassi i sodi, que són essencials per a la vida, sinó que també conté una varietat d'oligoelements. 5. Vitamines Les vitamines del suc verd cru són òbviament més riques que les d'altres verdures. En general, quan les verdures es cuinen i es processen, els nutrients de les verdures es perdran i la quantitat de nutrients que consumeix el cos humà també es reduirà relativament. A més, el valor nutricional de les hortalisses també varia amb les estacions. Per exemple, el contingut de vitamina C dels espinacs a l'estiu és 2/3 menys que a l'hivern, i el contingut de carotè també és 1/3 inferior, però, les matèries primeres per al suc verd cru estan fetes a partir de verdures amb el valor nutritiu més alt a l'hivern. |
<<: Quina és la causa del so bombolleig als pulmons?
>>: Quins són els beneficis de beure escorça de morera remullada amb aigua?
La fruita és un aliment que a moltes noies amants...
És possible que molta gent no conegui l'amule...
Hi ha molts motius que fan que el cos estigui mol...
Rentar-se la cara és una cosa que fem cada dia. M...
Els trastorns endocrins són dolents per a la salu...
L'àloe vera és estimat per la gent moderna, a...
Algunes persones els encanta menjar carn, però te...
Alguna vegada has tingut aquesta experiència: vas...
Els mosquits són criatures molt molestes que piqu...
Les cebolletes són molt habituals a la nostra vid...
Què és el Palmer College of Quiropractic? La Palme...
Potser algunes persones no coneixen l'esport ...
Què és el lloc web de Zimbabwe Herald? The Herald ...
La constitució de deficiència de Yang també és un...
Tot i que l'hemorràgia dental és un fenomen c...