El croaker groc és un ingredient habitual a la vida diària Té un alt valor nutritiu i a molta gent li agrada menjar-lo. Però la corvina groga és un peix marí? La majoria de la gent no entén gaire aquest problema. De fet, els peixos d'aigües profundes es refereixen als peixos que viuen per sota dels nivells d'aigua de 2.000, de manera que el croaker groc és un peix d'aigües profundes. 1. La corvina groga és un peix marí? Què és el peix d'aigües profundes, de fet, els peixos d'aigües profundes es refereixen generalment als peixos que viuen per sota dels nivells d'aigua de 2000, i la corvina groga és realment un peix d'aigües profundes. Alguns venedors sense escrúpols tenyeixen corvina groga i la fan passar per corvina groga. El colorant utilitzat per acolorir és sovint un colorant químic, com l'or de jade, que és perjudicial per a la salut després del consum humà. 2. Valor nutricional de la corvina groga El croaker groc conté proteïnes, greixos, vitamines B1, B2, niacina, calci, fòsfor, ferro, potassi, iode i altres ingredients. La seva proteïna hidrolitzada conté més aminoàcids, com ara lisina, leucina, tirosina, alanina, arginina, àcid glutàmic i altres 17 aminoàcids. La corvina groga té efectes antibacterians i pot mantenir-se fresca més temps que altres peixos. Alguns pescadors van enganxar carn de corvina groga crua a la paret juntament amb altres peixos i van trobar que l'altre carn de peix es va podrir primer, mentre que la corvina groga es va mantenir relativament fresca. El croaker groc no només té una carn gruixuda, tendra i deliciosa, sinó que també és fàcil de digerir i absorbir. Les seves fauces, la carn i la vesícula biliar també es poden utilitzar per tractar malalties. El "Compendi de Materia Medica" registra que la corvina groga és de gust dolç, de naturalesa suau i té els efectes de millorar la vista, calmar els nervis, estimular el qi, enfortir la melsa i estimular la gana. La investigació nutricional moderna també ha descobert que el croaker groc té un alt contingut en proteïnes i és ric en greixos, calci, fòsfor, ferro, iode i una gran quantitat d'àcids grassos omega-3, i té un alt valor medicinal. 3. Com identificar si el croaker groc és fresc La part frontal de la corvina groga també és una habilitat. Trobareu que els globus oculars de la corvina groga estan plens, la còrnia és transparent i clara, la carn és ferma i elàstica, el cap i la cua no estan doblegats i la depressió es pot restaurar immediatament després de prémer amb els dits. La diferència més gran entre els peixos i els peixos marins és el seu entorn de creixement. De fet, en sentit estricte, els peixos de riu s'han d'anomenar peixos d'aigua dolça: carpa, carpa, carpa d'herba, carpa platejada, peix de Wuchang, tilàpia, anguila, etc.; Després de saber si el croaker groc és un peix marí, de fet, pel que fa al grau d'absorció per part del cos humà, no hi ha molta diferència en els nutrients absorbits pel cos humà, tant si es tracta de peixos d'aigües profundes com de peixos de riu, és que el gust d'algunes espècies de peixos diferents pot ser diferent, per tant, podeu prestar-li una atenció especial segons la vostra preferència. El croaker groc és un aliment aquàtic comú a les nostres vides. |
<<: Tinc un dolor sord a la caixa toràcica esquerra, què està passant?
>>: La rinitis al·lèrgica pot causar asma?
Què és el Consell Peruà de Promoció d'Exportac...
Quin és el lloc web de la Universitat Metropolitan...
Què és Animal Jam? Animal Jam és un lloc web de jo...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ta...
Si hi ha massa cerumen al conducte auditiu i no e...
L'estiu és la temporada molesta de Yu Ge. La ...
Les dones sempre es troben amb una vergonya d'...
La tetera que utilitzem habitualment per fer el t...
L'anestèsia espinal total no significa anestè...
Hem de prestar atenció al dolor de l'omòplata...
Les taques d'oli a la roba sempre fan que la ...
Quin és el lloc web del Deutsche Bundesbank? El De...
Els pulmons són un òrgan molt important en el cos...
Quan pateix pòlips de la vesícula biliar, la majo...
Crec que molta gent ha tingut aquesta experiència...