El meu país té una llarga història de vinagre comestible es poden trobar registres des de les dinasties Shang i Zhou. La Xina és un dels principals llocs de naixement del vinagre. En general, es creu que el meu país va començar la producció massiva de vinagre al segle VIII aC. Durant el període de primavera i tardor del meu país, el vinagre s'havia estès a tots els racons de la vida de la gent. El vinagre és un condiment àcid produït per diversos ferments. La seva fórmula química és CH3COOH i és un electròlit feble. L'arròs o el sorgo s'utilitza principalment com a matèria primera per a l'elaboració de vinagre. Els enzims adequats poden convertir els líquids que contenen hidrats de carboni (sucre, midó) en alcohol i diòxid de carboni. L'alcohol és després actuat per certs bacteris i es combina amb l'oxigen de l'aire per produir àcid acètic i aigua. Per tant, el procés d'elaboració de vinagre és el procés d'oxidació addicional de l'alcohol en àcid acètic. El vinagre té un gust àcid i suau, i un líquid fragant i suau. És un condiment indispensable en la cuina. Els seus principals ingredients són l'àcid acètic, els alcohols superiors, etc. Els principals tipus de vinagre que s'utilitzen actualment són "vinagre d'arròs", "vinagre fumat", "vinagre especial", "agredolç", "vinagre de vi", "vinagre blanc", etc. Depenent de l'origen i la varietat, la quantitat d'àcid acètic contingut en el vinagre també és diferent, generalment entre el 5 i el 8 La intensitat de l'acidesa del vinagre està determinada principalment per la quantitat d'àcid que conté. Greix i sucre digeribles: el vinagre conté substàncies com els aminoàcids i els àcids orgànics que poden afavorir la conversió de l'excés de greix del cos en consum d'energia, i també poden digerir el sucre i les proteïnes absorbides pel cos, permetent que el metabolisme es desenvolupi sense problemes. Es pot dir que beure vinagre adequadament no només us pot ajudar a perdre pes, sinó que també afavoreix la crema de nutrients al cos, millora la taxa d'utilització de l'energia tèrmica i promou la salut física. Si us plau, digueu-me més concretament. Hi ha moltes classificacions de vinagre. Per exemple, segons el seu ús, es pot dividir en vinagre de cuina, vinagre de begudes, etc. El tipus més comú és el vinagre de cuina. Aquest tipus de vinagre té un sabor ric i suau i pot eliminar eficaçment l'olor a peix dels aliments. |
<<: Com menjar Cordyceps sinensis
>>: Com utilitzar la copa de moxibustió
Es pot dir que el quist és un creixement, i també...
Els estudis han trobat que la genètica, els facto...
Des de l'antiguitat fins a l'actualitat, ...
No menjar després del migdia s'ha convertit g...
En termes generals, els peus dels homes són molt ...
A la vida, moltes persones experimenten dolor al ...
Els pacients amb disfunció tarsal han de prestar ...
L'aparició del mal alè no només ens fa sentir...
El dolor abdominal i la diarrea en general no es ...
Quin és el lloc web de la Universitat Tokai al Jap...
Què és Quicken Loans Inc.? Quicken Loans Inc. és l...
És inevitable que la gent tingui el coll rígid a ...
Com a petita unitat més bàsica de la societat, l&...
Els medicaments són molt comuns a la vida. A l...