El meu país té una llarga història de vinagre comestible es poden trobar registres des de les dinasties Shang i Zhou. La Xina és un dels principals llocs de naixement del vinagre. En general, es creu que el meu país va començar la producció massiva de vinagre al segle VIII aC. Durant el període de primavera i tardor del meu país, el vinagre s'havia estès a tots els racons de la vida de la gent. El vinagre és un condiment àcid produït per diversos ferments. La seva fórmula química és CH3COOH i és un electròlit feble. L'arròs o el sorgo s'utilitza principalment com a matèria primera per a l'elaboració de vinagre. Els enzims adequats poden convertir els líquids que contenen hidrats de carboni (sucre, midó) en alcohol i diòxid de carboni. L'alcohol és després actuat per certs bacteris i es combina amb l'oxigen de l'aire per produir àcid acètic i aigua. Per tant, el procés d'elaboració de vinagre és el procés d'oxidació addicional de l'alcohol en àcid acètic. El vinagre té un gust àcid i suau, i un líquid fragant i suau. És un condiment indispensable en la cuina. Els seus principals ingredients són l'àcid acètic, els alcohols superiors, etc. Els principals tipus de vinagre que s'utilitzen actualment són "vinagre d'arròs", "vinagre fumat", "vinagre especial", "agredolç", "vinagre de vi", "vinagre blanc", etc. Depenent de l'origen i la varietat, la quantitat d'àcid acètic contingut en el vinagre també és diferent, generalment entre el 5 i el 8 La intensitat de l'acidesa del vinagre està determinada principalment per la quantitat d'àcid que conté. Greix i sucre digeribles: el vinagre conté substàncies com els aminoàcids i els àcids orgànics que poden afavorir la conversió de l'excés de greix del cos en consum d'energia, i també poden digerir el sucre i les proteïnes absorbides pel cos, permetent que el metabolisme es desenvolupi sense problemes. Es pot dir que beure vinagre adequadament no només us pot ajudar a perdre pes, sinó que també afavoreix la crema de nutrients al cos, millora la taxa d'utilització de l'energia tèrmica i promou la salut física. Si us plau, digueu-me més concretament. Hi ha moltes classificacions de vinagre. Per exemple, segons el seu ús, es pot dividir en vinagre de cuina, vinagre de begudes, etc. El tipus més comú és el vinagre de cuina. Aquest tipus de vinagre té un sabor ric i suau i pot eliminar eficaçment l'olor a peix dels aliments. |
<<: Com menjar Cordyceps sinensis
>>: Com utilitzar la copa de moxibustió
A mesura que la varietat i l'origen de les fr...
S'acosta l'estiu calent i moltes noies ha...
En general, la dermatitis relacionada amb el dia ...
Què és el lloc web d'ADM? ADM (Archer Daniels ...
El carcinoma nasofaríngi es pot tractar amb la me...
Què és MATLAB? MATLAB (Matrix Laboratory) és un pr...
Quin és el lloc web de Bursa Malàisia? Bursa Malài...
Moltes persones odien la seva pell grassa perquè ...
Si sues molt mentre dorms, hem de tenir en compte...
Hem de parar atenció als símptomes clínics de la ...
Què és Longchamp? Longchamp és una famosa marca de...
Els aparells per blanquejar les dents van ser mol...
Quin és el lloc web de Boishong? Boiron és un fabr...
L'estenosi esofàgica no només és dolorosa fís...
La viscositat de la sang és generalment l'abr...