Quins són els beneficis d'utilitzar vinagre

Quins són els beneficis d'utilitzar vinagre

El meu país té una llarga història de vinagre comestible es poden trobar registres des de les dinasties Shang i Zhou. La Xina és un dels principals llocs de naixement del vinagre. En general, es creu que el meu país va començar la producció massiva de vinagre al segle VIII aC. Durant el període de primavera i tardor del meu país, el vinagre s'havia estès a tots els racons de la vida de la gent.

El vinagre és un condiment àcid produït per diversos ferments. La seva fórmula química és CH3COOH i és un electròlit feble. L'arròs o el sorgo s'utilitza principalment com a matèria primera per a l'elaboració de vinagre. Els enzims adequats poden convertir els líquids que contenen hidrats de carboni (sucre, midó) en alcohol i diòxid de carboni. L'alcohol és després actuat per certs bacteris i es combina amb l'oxigen de l'aire per produir àcid acètic i aigua. Per tant, el procés d'elaboració de vinagre és el procés d'oxidació addicional de l'alcohol en àcid acètic.

El vinagre té un gust àcid i suau, i un líquid fragant i suau. És un condiment indispensable en la cuina. Els seus principals ingredients són l'àcid acètic, els alcohols superiors, etc. Els principals tipus de vinagre que s'utilitzen actualment són "vinagre d'arròs", "vinagre fumat", "vinagre especial", "agredolç", "vinagre de vi", "vinagre blanc", etc. Depenent de l'origen i la varietat, la quantitat d'àcid acètic contingut en el vinagre també és diferent, generalment entre el 5 i el 8 La intensitat de l'acidesa del vinagre està determinada principalment per la quantitat d'àcid que conté.

Greix i sucre digeribles: el vinagre conté substàncies com els aminoàcids i els àcids orgànics que poden afavorir la conversió de l'excés de greix del cos en consum d'energia, i també poden digerir el sucre i les proteïnes absorbides pel cos, permetent que el metabolisme es desenvolupi sense problemes. Es pot dir que beure vinagre adequadament no només us pot ajudar a perdre pes, sinó que també afavoreix la crema de nutrients al cos, millora la taxa d'utilització de l'energia tèrmica i promou la salut física.

Si us plau, digueu-me més concretament. Hi ha moltes classificacions de vinagre. Per exemple, segons el seu ús, es pot dividir en vinagre de cuina, vinagre de begudes, etc. El tipus més comú és el vinagre de cuina. Aquest tipus de vinagre té un sabor ric i suau i pot eliminar eficaçment l'olor a peix dels aliments.

<<:  Com menjar Cordyceps sinensis

>>:  Com utilitzar la copa de moxibustió

Recomanar articles

Quines fruites i verdures tenen menys pesticides?

A mesura que la varietat i l'origen de les fr...

Quines són les causes de la dermatitis solar?

En general, la dermatitis relacionada amb el dia ...

Què tal ADM? Revisions de l'empresa ADM i informació del lloc web

Què és el lloc web d'ADM? ADM (Archer Daniels ...

Quin és el tractament del càncer de nasofarínge?

El carcinoma nasofaríngi es pot tractar amb la me...

Què passa amb MATLAB? Revisions de MATLAB i informació del lloc web

Què és MATLAB? MATLAB (Matrix Laboratory) és un pr...

Què tal Bursa Malàisia? Revisió de Bursa Malàisia i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Bursa Malàisia? Bursa Malài...

Quins són els nou beneficis de la pell greixosa?

Moltes persones odien la seva pell grassa perquè ...

Què causa la sudoració excessiva mentre dorms?

Si sues molt mentre dorms, hem de tenir en compte...

Quines són les manifestacions clíniques de la tuberculosi renal?

Hem de parar atenció als símptomes clínics de la ...

Què tal Longchamp? Revisions de Longchamp i informació del lloc web

Què és Longchamp? Longchamp és una famosa marca de...

És realment útil el dispositiu per blanquejar les dents?

Els aparells per blanquejar les dents van ser mol...

Què tal Boishon? Comentaris de Boishong i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Boishong? Boiron és un fabr...

És bo el tractament intervencionista per a l'estenositat esofàgica?

L'estenosi esofàgica no només és dolorosa fís...

Quins són els símptomes de la viscositat sanguínia elevada?

La viscositat de la sang és generalment l'abr...