Quines fruites i verdures tenen menys pesticides?

Quines fruites i verdures tenen menys pesticides?

A mesura que la varietat i l'origen de les fruites i verdures a les nostres taules es va fent cada cop més divers, el problema dels residus de pesticides no s'ha aturat mai. "Quines fruites i verdures poden contenir més pesticides i quines contenen menys pesticides?" i ​​"Com podem minimitzar la quantitat de pesticides que mengem?" Algunes persones també van prendre això com una oportunitat de negoci i van començar a vendre desintoxicants de fruites i verdures i degradadors de pesticides.

Així que anem a descobrir quines verdures i fruites tenen menys pesticides.



1. El caudi i el porro contenen molts pesticides

Els cogombres i els tomàquets contenen molts fungicides. Els caupí són més propensos als insectes, per la qual cosa s'utilitzen una gran quantitat de pesticides a l'hora de plantar-los. Igual que les cebes i els porros, les arrels de les cebes són propenses a plagues com ara els porros, i sovint es ruixen amb pesticides concentrats. Alguns pesticides són altament tòxics i deixen residus fàcilment. Els cogombres i els tomàquets creixen en un ambient humit i són propensos a patir malalties, per la qual cosa solen requerir grans quantitats de medicaments, especialment fungicides. Tanmateix, en comparació amb els pesticides, els fungicides són menys nocius per al cos humà.



2. La col xinesa és en realitat una verdura segura

La col xinesa se sol plantar a la tardor, i només s'utilitzen alguns pesticides en l'etapa de plàntules per controlar els pugons i les arnes de l'esquena del diamant El temps des del moment en què la col es posa al mercat, és a dir, el moment en què tothom menja la col, és relativament llunyà, de manera que hi ha menys residus de pesticides. El mateix passa amb la col i l'enciam.

3. Les fruites i verdures d'hivernacle utilitzen menys pesticides

En els hivernacles, es poden utilitzar mètodes físics com les xarxes antiverí per controlar les plagues, de manera que s'utilitzen menys pesticides. A diferència de les verdures d'hivernacle, les hortalisses de camp obert poden semblar més naturals, però és més difícil controlar les plagues i les malalties, i s'utilitzen més pesticides que les hortalisses d'hivernacle.



4. El més segur és menjar verdures de fulla a l'hivern

Les verdures de fulla són segures a l'hivern i la primavera i la tardor perquè hi ha menys insectes i gairebé no s'utilitzen pesticides. No obstant això, cal anar amb compte a l'hora de menjar verdures a l'estiu, perquè no només hi ha molts insectes en aquesta època, sinó que les hortalisses d'hivernacle s'han collit la majoria de les hortalisses que es venen al mercat d'hortalisses són hortalisses d'exterior, que tenen més residus de pesticides.

5. Menja plats més fragants

Les tiges d'artemisia, la col xinesa, el coriandre, etc. tenen una forta olor picant i són repel·lents d'insectes naturals. Com que hi ha menys insectes, aquestes verdures, naturalment, no necessiten ser ruixades amb pesticides.



6. Entre les verdures silvestres, només la falguera és la més natural

No hi ha residus de pesticides a les hortalisses silvestres. Tanmateix, només el bracken és un vegetal salvatge natural que realment creix a les muntanyes. L'amaranto requereix menys pesticides, mentre que la bossa del pastor és propensa als pugons i requereix més pesticides.

7. No siguis supersticiós amb fruites i verdures amb forats de cuc

Si només hi ha forats d'insectes a les verdures i fruites, però no hi ha insectes, vol dir que els insectes han estat assassinats pels pesticides. A més, les verdures amb forats d'insectes es ruixen més a prop de la collita, de manera que el pesticida es descomposa menys i el residu és més gran.



8. Les fruites amb cicles de creixement curts utilitzen menys pesticides

Per exemple, per a les cireres, només triguen més de dos mesos des de la germinació fins a la maduració de la fruita, per la qual cosa és impossible utilitzar massa pesticida.

9. Les fruites de zones de producció famoses tenen menys pesticides

Xinjiang té un clima sec, de manera que hi ha menys plagues en fruites i verdures i s'utilitzen menys pesticides. Les pomes i les peres de Shaanxi i Shanxi també tenen menys residus de pesticides que les del sud.


<<:  Els 5 càncers més comuns són en realitat autoinfligits

>>:  No bullis els ous a l'aigua, són tan deliciosos que et penediràs si no aprens això!

Recomanar articles

Quins són els mètodes d'infermeria per a la cirrosi?

Per als pacients amb cirrosi, l'atenció a la ...

Com eliminar les taques de les fulles de caqui?

El caqui és una fruita molt comuna amb un alt val...

La diferència entre fish maw i fish maw, la recepta és millor

Moltes persones no saben gaire sobre les fausses ...

Què causa el tinnitus i els marejos?

La salut és una cosa que mereix l'atenció de ...

Caiguda del cabell després del rentat

A la nostra vida, rentar-nos el cabell és gairebé...

Solució a la rigidesa corporal

Les persones que no fan exercici regularment tind...

Quins són alguns consells per netejar la vostra campana extractora?

Es produeix molt de fum d'oli durant la cocci...

Com eliminar l'acne

Quan les persones arriben a la pubertat, apareixe...

Les cebes poden eliminar el formaldehid?

A mesura que la consciència de la gent sobre la s...

Quin és el principi de l'ozonoteràpia?

El càncer és una malaltia terrible. Molts pacient...

Les serps verdes són verinoses?

Les serps es veuen sovint a les nostres vides, pe...