Càncer gàstric i càncer d'esòfag: menjar aliments rancis o contaminats, en vinagre, fumats o fregits, menjar aliments durs, escalfats, escaldats o picants (licor, all, vinagre, xile) i el xucrut; Entre ells, els aliments en vinagre contenen massa sal i una gran quantitat de nitrits, que poden induir-lo fàcilment al càncer d'estómac i l'aflatoxina (aliment amb floridura) i el benzopirè (en els cigarrets) són els tres carcinògens més reconeguts del món. Càncer colorrectal: dieta a llarg termini alta en greixos i baixa en fibra. L'aliment bàsic es menja massa fi i la ingesta de cereals secundaris i integrals és massa escassa. Avui dia, cada cop més gent li agrada menjar menjar occidental i carn vermella, la qual cosa fa que cada vegada hi hagi més pacients amb càncer colorectal al nostre país. Càncer de fetge: alcohòlics i pacients amb hepatitis viral i fetge gras. El seu risc de desenvolupar càncer de fetge és 150 vegades superior al de les persones normals, i una quarta part dels homes de mitjana edat i joves d'entre 30 i 40 anys al meu país són diagnosticats de fetge gras. Càncer de pròstata: beure grans quantitats d'alcohol provoca congestió pèlvica, la qual cosa augmenta la pressió sobre la pròstata. Un estil de vida occidental com menjar més carn vermella, treballar irregularment i descansar i quedar-se despert fins a tard també pot augmentar el risc de càncer de pròstata. Càncer de pulmó: fumar. Entre els tumors malignes, el càncer de pulmó ocupa el primer lloc en incidència i mortalitat, amb un de cada quatre pacients homes amb càncer que pateixen càncer de pulmó. La taxa d'incidència és més alta entre els homes amb antecedents de tabaquisme d'entre 30 i 40 anys. Altres estils de vida, com viatjar amb freqüència en cotxe o ascensor, i la manca d'exercici són "amics" del càncer colorectal, respirar els fums dels cotxes als carrers concorreguts és una causa de càncer de pulmó, a més, amb la pressió social cada cop més severa, una actitud alegre i pacífica també és molt important, i la investigació científica ha demostrat una certa correlació entre les emocions humanes; Les persones amb personalitats deprimides i aquelles que sovint s'enfonsen després dels àpats són propenses a patir càncer d'estómac, i les persones amb mal geni són propenses al càncer de fetge. |
<<: 10 consells de salut estranys que funcionen
>>: Quines fruites i verdures tenen menys pesticides?
L'embaràs i el part és un procés molt llarg, ...
L'aigua és l'origen de la vida humana. Se...
Molta gent es pregunta si la pulpitis pot curar-s...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a l&...
A mesura que les condicions econòmiques milloren ...
En general, no es recomana menjar mango quan es t...
Quan les persones es sotmeten a exàmens gastroint...
Hi ha molts mètodes de tractament que es poden ut...
El ritme de vida de les persones en la societat a...
Algunes persones senten que estan sent gasades de...
La fibrosi pulmonar és una malaltia respiratòria ...
Tothom sap que el massatge del cuir cabellut és m...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia física ...
El septe nasal és un teixit estructural important...
A molta gent li encanta beure llet Prendre un got...