Està bé menjar cacauets si tens sucre en la sang alt?

Està bé menjar cacauets si tens sucre en la sang alt?

Alguns pacients amb sucre en sang elevat creuen que els cacauets són perjudicials per a la seva condició, de manera que no s'atreveixen a menjar cacauets. Moltes de les funcions dels cacauets són beneficioses per al cos humà. Una quantitat moderada de cacauets pot estabilitzar el sucre en la sang del cos, però no consumeix massa.

1. Estabilitzar el sucre en sang

L'estudi va trobar que si les persones substituïssin una porció de carn vermella a la seva dieta per cacauets, el risc de patir diabetis es reduiria en un 21%. Els cacauets frenen l'absorció dels hidrats de carboni. Si menges cacauets al matí, el teu nivell de sucre en sang no serà massa alt durant el dia.

2. Mantingueu el cor sa

Un article assenyalava que les persones que mengen més cacauets poden reduir el risc de patir malalties coronàries en un 35%. Els investigadors creuen que la composició d'àcids grassos dels cacauets, combinada amb els efectes d'altres ingredients, pot reduir el nivell de lipoproteïnes de baixa densitat (colesterol dolent) i fer que el cor sigui més saludable.

3. Redueix el risc de càncer de còlon

Els estudis han descobert que les dones que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el risc de càncer de còlon en un 58%, mentre que els homes que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el seu risc en un 27%. Els científics van analitzar que l'àcid fòlic i altres nutrients anticancerígens dels cacauets poden haver tingut un paper important.

4. Ajuda a reduir la ingesta de sal

Els aperitius salats solen tenir un alt contingut de sal. Però els cacauets salats contenen menys sal que el mateix pes de pa a rodanxes o gofres congelades. Per tant, els cacauets salats no només poden satisfer la vostra preferència pel menjar salat, sinó que tampoc condueixen fàcilment a una ingesta excessiva de sal.

5. Controla la gana

Els cacauets són aliments de "alta sacietat" que poden fer-te sentir més ple o mantenir-te més llarg. Les persones que van berenar cacauets menjaven encara menys. L'alta sacietat dels cacauets no es deu només al contingut en greixos, fibra dietètica i proteïnes, sinó que és el resultat de l'efecte sinèrgic de tots els factors.

1. Estabilitzar el sucre en sang

L'estudi va trobar que si les persones substituïssin una porció de carn vermella a la seva dieta per cacauets, el risc de patir diabetis es reduiria en un 21%. Els cacauets frenen l'absorció dels hidrats de carboni. Si menges cacauets al matí, el teu nivell de sucre en sang no serà massa alt durant el dia.

2. Mantingueu el cor sa

Un article assenyalava que les persones que mengen més cacauets poden reduir el risc de patir malalties coronàries en un 35%. Els investigadors creuen que la composició d'àcids grassos dels cacauets, combinada amb els efectes d'altres ingredients, pot reduir el nivell de lipoproteïnes de baixa densitat (colesterol dolent) i fer que el cor sigui més saludable.

3. Redueix el risc de càncer de còlon

Els estudis han descobert que les dones que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el risc de càncer de còlon en un 58%, mentre que els homes que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el seu risc en un 27%. Els científics van analitzar que l'àcid fòlic i altres nutrients anticancerígens dels cacauets poden haver tingut un paper important.

4. Ajuda a reduir la ingesta de sal

Els aperitius salats solen tenir un alt contingut de sal. Però els cacauets salats contenen menys sal que el mateix pes de pa a rodanxes o gofres congelades. Per tant, els cacauets salats no només poden satisfer la vostra preferència pel menjar salat, sinó que tampoc condueixen fàcilment a una ingesta excessiva de sal.

5. Controla la gana

Els cacauets són aliments de "alta sacietat" que poden fer-te sentir més ple o mantenir-te més llarg. Les persones que van berenar cacauets menjaven encara menys. L'alta sacietat dels cacauets no es deu només al contingut de greixos, fibra dietètica i proteïnes, sinó que és el resultat de l'efecte sinèrgic de tots els factors.

<<:  Quins són els tractaments per a l'alopècia seborreica?

>>:  Quins són els 10 tipus d'aliments que haurien d'evitar les persones amb alts lípids en sang?

Recomanar articles

Quin mal fa dormir tard a la teva salut?

La medicina tradicional xinesa presta atenció a l...

8 advertències sanitàries per mantenir-se allunyat de la subsalut

No obstant això, és difícil que el nostre cos sup...

Quant de temps triguen a créixer les celles?

El creixement de les celles també és regular i cí...

Compte amb aquestes quatre malalties menors que juguen mala sort amb el càncer

El càncer és com el diable, la gent no hi vol ten...

Quina és la solució als problemes?

Quan les persones arriben a una certa edat, s'...

Es pot curar el mieloma precoç és necessari un tractament científic

Avui en dia, la contaminació ambiental és molt gr...

Com eliminar les taques a les galtes

Tothom vol mantenir una imatge facial impecable, ...

Quins són els símptomes de l'efusió del genoll?

Moltes persones tindran símptomes de vessament de...

Símptomes de les ETS

Alguna vegada has sentit parlar de malalties de t...

Què és la síndrome de Tourette

La síndrome de Tourette és una malaltia relativam...

Quins són els símptomes de l'esclerosi lateral amiotròfica

L'esclerosi lateral miastènica és un tipus de...