Està bé menjar cacauets si tens sucre en la sang alt?

Està bé menjar cacauets si tens sucre en la sang alt?

Alguns pacients amb sucre en sang elevat creuen que els cacauets són perjudicials per a la seva condició, de manera que no s'atreveixen a menjar cacauets. Moltes de les funcions dels cacauets són beneficioses per al cos humà. Una quantitat moderada de cacauets pot estabilitzar el sucre en la sang del cos, però no consumeix massa.

1. Estabilitzar el sucre en sang

L'estudi va trobar que si les persones substituïssin una porció de carn vermella a la seva dieta per cacauets, el risc de patir diabetis es reduiria en un 21%. Els cacauets frenen l'absorció dels hidrats de carboni. Si menges cacauets al matí, el teu nivell de sucre en sang no serà massa alt durant el dia.

2. Mantingueu el cor sa

Un article assenyalava que les persones que mengen més cacauets poden reduir el risc de patir malalties coronàries en un 35%. Els investigadors creuen que la composició d'àcids grassos dels cacauets, combinada amb els efectes d'altres ingredients, pot reduir el nivell de lipoproteïnes de baixa densitat (colesterol dolent) i fer que el cor sigui més saludable.

3. Redueix el risc de càncer de còlon

Els estudis han descobert que les dones que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el risc de càncer de còlon en un 58%, mentre que els homes que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el seu risc en un 27%. Els científics van analitzar que l'àcid fòlic i altres nutrients anticancerígens dels cacauets poden haver tingut un paper important.

4. Ajuda a reduir la ingesta de sal

Els aperitius salats solen tenir un alt contingut de sal. Però els cacauets salats contenen menys sal que el mateix pes de pa a rodanxes o gofres congelades. Per tant, els cacauets salats no només poden satisfer la vostra preferència pel menjar salat, sinó que tampoc condueixen fàcilment a una ingesta excessiva de sal.

5. Controla la gana

Els cacauets són aliments de "alta sacietat" que poden fer-te sentir més ple o mantenir-te més llarg. Les persones que van berenar cacauets menjaven encara menys. L'alta sacietat dels cacauets no es deu només al contingut en greixos, fibra dietètica i proteïnes, sinó que és el resultat de l'efecte sinèrgic de tots els factors.

1. Estabilitzar el sucre en sang

L'estudi va trobar que si les persones substituïssin una porció de carn vermella a la seva dieta per cacauets, el risc de patir diabetis es reduiria en un 21%. Els cacauets frenen l'absorció dels hidrats de carboni. Si menges cacauets al matí, el teu nivell de sucre en sang no serà massa alt durant el dia.

2. Mantingueu el cor sa

Un article assenyalava que les persones que mengen més cacauets poden reduir el risc de patir malalties coronàries en un 35%. Els investigadors creuen que la composició d'àcids grassos dels cacauets, combinada amb els efectes d'altres ingredients, pot reduir el nivell de lipoproteïnes de baixa densitat (colesterol dolent) i fer que el cor sigui més saludable.

3. Redueix el risc de càncer de còlon

Els estudis han descobert que les dones que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el risc de càncer de còlon en un 58%, mentre que els homes que mengen cacauets almenys dues vegades per setmana poden reduir el seu risc en un 27%. Els científics van analitzar que l'àcid fòlic i altres nutrients anticancerígens dels cacauets poden haver tingut un paper important.

4. Ajuda a reduir la ingesta de sal

Els aperitius salats solen tenir un alt contingut de sal. Però els cacauets salats contenen menys sal que el mateix pes de pa a rodanxes o gofres congelades. Per tant, els cacauets salats no només poden satisfer la vostra preferència pel menjar salat, sinó que tampoc condueixen fàcilment a una ingesta excessiva de sal.

5. Controla la gana

Els cacauets són aliments de "alta sacietat" que poden fer-te sentir més ple o mantenir-te més llarg. Les persones que van berenar cacauets menjaven encara menys. L'alta sacietat dels cacauets no es deu només al contingut de greixos, fibra dietètica i proteïnes, sinó que és el resultat de l'efecte sinèrgic de tots els factors.

<<:  Quins són els tractaments per a l'alopècia seborreica?

>>:  Quins són els 10 tipus d'aliments que haurien d'evitar les persones amb alts lípids en sang?

Recomanar articles

Quins són els efectes secundaris de rentar-se la cara amb vinagre blanc?

Si es diu que el vinagre blanc pot tenir efectes ...

Quina és la funció de la corna de cérvol?

La cornamenta de cérvol té un gran valor medicina...

Com beure te de fruita monjo per al mal de coll?

Tots mengem fruita amb freqüència, però tenim men...

Les venes del meu cos són cada cop més evidents.

Les venes blaves són molt normals per a moltes pe...

Dolor de mieloma, les millors maneres de tractar-lo

El mieloma és una malaltia comuna entre la gent g...

Què tal TV Asahi? Comentaris de TV Asahi i informació del lloc web

Què és el lloc web de TV Asahi? TV Asahi Corporati...

Per què tinc els peus freds a causa del baix nivell de calci en sang?

No és estrany que els pacients amb hipocalcèmia m...

Huangqi és el mateix que Beiqi?

L'astràgal pot millorar la immunitat humana i...

Quan madura el meló?

És possible que no sàpigues molt sobre la síndria...