Els ous en conserva són una delicadesa tradicional el seu sabor únic fa que la gent s'atreveixi. Els ous en conserva tenen un gust molt suau, bon color i aroma. Es fan principalment a base de cal viva i sal, els ous conservats tindran uns dibuixos blancs a la pell i un aroma únic. Fem una ullada a com triar els ous de Songhua. Els ous conservats no només tenen un valor comestible, sinó que també tenen un cert valor medicinal. També poden alleujar malalties com el dolor d'ulls, el mal de queixal i la pressió arterial alta. Com triar els ous de Songhua? Peseu-los: poseu els ous de Songhua al palmell i peseu-los suaument. Els ous de Songhua de bona qualitat vibraran molt, mentre que els ous de Songhua sense vibració són de mala qualitat. Segon batut: Agafeu els ous de Songhua a mà, poseu-los al costat de les orelles i agiteu-los. Els ous de Songhua de bona qualitat no faran cap so, però els de mala qualitat faran un so, pitjor serà la qualitat, i fins i tot pot ser un ou podrit. En tercer lloc, mireu la closca: és a dir, peleu el fang adherit a l'ou de Songhua i mireu la seva closca. La closca d'ou que està intacta, de color blanc grisenc i sense taques negres és de millor qualitat, és probable que hagi penetrat massa alcali durant el processament, afectant així el sabor de la clara de l'ou, que també s'envaeix la clara de l'ou . Quatre gustos: si els ous conservats estan en vinagre, la clara serà òbviament més elàstica, de color marró amb patrons de branques de pi, el rovell serà de color verd fosc o blau-negre a l'exterior i de color vermell ataronjat al centre. Un ou conservat de bona qualitat està solidificat, no s'enganxa a la closca, és net i elàstic, és de color marró-groc translúcid i té una textura semblant al pi Si talleu l'ou longitudinalment, es pot veure que el rovell és marró clar o groc clar i és més prim al centre. Els ous conservats de mala qualitat tenen una olor picant, feixuga o a humitat. El contingut anterior és una introducció sobre com triar ous en conserva, espero que us sigui d'ajuda. Els ous en conserva tenen un alt valor nutricional i per a la salut, però no podem menjar-ne massa a la nostra vida, perquè els ous en conserva contenen una certa quantitat de plom durant el procés de producció és perjudicial per a l'organisme. |
>>: Com ajustar les teves emocions
Les ombres pulmonars es poden detectar mitjançant...
Organitzar l'esmorzar de manera raonable i te...
El tractament de la isquèmia del miocardi de la p...
Qualsevol malaltia pot causar danys greus a la sa...
Hi ha qui diu que els cabells grisos són un símbo...
Una nit, la meva dona es va posar una màscara fac...
El siringoma és un tumor benigne comú a la vida d...
La carambola és una fruita relativament comuna. T...
Quan neix una persona, un metge portàtil ja s'...
Què és Midway Car Rental? Midway Car Rental és la ...
Encara que ens rentem els cabells amb freqüència,...
La pèrdua de cabell a la part superior del cap d&...
Tenir flegma a la gola és un símptoma molt molest...
Què és Maastricht School of Management? Maastricht...
Les dones d'avui intenten tot tipus de trucs ...