Els ous en conserva són una delicadesa tradicional el seu sabor únic fa que la gent s'atreveixi. Els ous en conserva tenen un gust molt suau, bon color i aroma. Es fan principalment a base de cal viva i sal, els ous conservats tindran uns dibuixos blancs a la pell i un aroma únic. Fem una ullada a com triar els ous de Songhua. Els ous conservats no només tenen un valor comestible, sinó que també tenen un cert valor medicinal. També poden alleujar malalties com el dolor d'ulls, el mal de queixal i la pressió arterial alta. Com triar els ous de Songhua? Peseu-los: poseu els ous de Songhua al palmell i peseu-los suaument. Els ous de Songhua de bona qualitat vibraran molt, mentre que els ous de Songhua sense vibració són de mala qualitat. Segon batut: Agafeu els ous de Songhua a mà, poseu-los al costat de les orelles i agiteu-los. Els ous de Songhua de bona qualitat no faran cap so, però els de mala qualitat faran un so, pitjor serà la qualitat, i fins i tot pot ser un ou podrit. En tercer lloc, mireu la closca: és a dir, peleu el fang adherit a l'ou de Songhua i mireu la seva closca. La closca d'ou que està intacta, de color blanc grisenc i sense taques negres és de millor qualitat, és probable que hagi penetrat massa alcali durant el processament, afectant així el sabor de la clara de l'ou, que també s'envaeix la clara de l'ou . Quatre gustos: si els ous conservats estan en vinagre, la clara serà òbviament més elàstica, de color marró amb patrons de branques de pi, el rovell serà de color verd fosc o blau-negre a l'exterior i de color vermell ataronjat al centre. Un ou conservat de bona qualitat està solidificat, no s'enganxa a la closca, és net i elàstic, és de color marró-groc translúcid i té una textura semblant al pi Si talleu l'ou longitudinalment, es pot veure que el rovell és marró clar o groc clar i és més prim al centre. Els ous conservats de mala qualitat tenen una olor picant, feixuga o a humitat. El contingut anterior és una introducció sobre com triar ous en conserva, espero que us sigui d'ajuda. Els ous en conserva tenen un alt valor nutricional i per a la salut, però no podem menjar-ne massa a la nostra vida, perquè els ous en conserva contenen una certa quantitat de plom durant el procés de producció és perjudicial per a l'organisme. |
>>: Com ajustar les teves emocions
Quin és el lloc web de Tokyo Star Bank? Tokyo Star...
Què és SinoDefense? SinoDefense és el lloc web mil...
Els enzims s'han tornat més comuns en la indú...
A l'hivern fred, la gent s'alimenta const...
Un entorn sec pot fer que les comissures de la bo...
Què és el lloc web d'Ogilvy & Mather? Ogil...
Els pits són un teixit molt màgic per a les dones...
1. Cuida bé els teus peus. Mantenir els peus cale...
L'aparició de bosses d'ulls fa que moltes...
Els desmais són molt habituals quan surts de comp...
El te Oolong és un te semifermentat molt caracter...
Què és el lloc web d'EA? Electronic Arts (EA) ...
Què és el lloc web del govern de Zàmbia? Aquest ll...
Per a les dones embarassades, ningú pot entendre ...
Què és Studio Pierrot? Studio Pierrot és una produ...