Com triar els ous en conserva

Com triar els ous en conserva

Els ous en conserva són una delicadesa tradicional el seu sabor únic fa que la gent s'atreveixi. Els ous en conserva tenen un gust molt suau, bon color i aroma. Es fan principalment a base de cal viva i sal, els ous conservats tindran uns dibuixos blancs a la pell i un aroma únic. Fem una ullada a com triar els ous de Songhua.

Els ous conservats no només tenen un valor comestible, sinó que també tenen un cert valor medicinal. També poden alleujar malalties com el dolor d'ulls, el mal de queixal i la pressió arterial alta.

Com triar els ous de Songhua? Peseu-los: poseu els ous de Songhua al palmell i peseu-los suaument. Els ous de Songhua de bona qualitat vibraran molt, mentre que els ous de Songhua sense vibració són de mala qualitat.

Segon batut: Agafeu els ous de Songhua a mà, poseu-los al costat de les orelles i agiteu-los. Els ous de Songhua de bona qualitat no faran cap so, però els de mala qualitat faran un so, pitjor serà la qualitat, i fins i tot pot ser un ou podrit.

En tercer lloc, mireu la closca: és a dir, peleu el fang adherit a l'ou de Songhua i mireu la seva closca. La closca d'ou que està intacta, de color blanc grisenc i sense taques negres és de millor qualitat, és probable que hagi penetrat massa alcali durant el processament, afectant així el sabor de la clara de l'ou, que també s'envaeix la clara de l'ou .

Quatre gustos: si els ous conservats estan en vinagre, la clara serà òbviament més elàstica, de color marró amb patrons de branques de pi, el rovell serà de color verd fosc o blau-negre a l'exterior i de color vermell ataronjat al centre. Un ou conservat de bona qualitat està solidificat, no s'enganxa a la closca, és net i elàstic, és de color marró-groc translúcid i té una textura semblant al pi Si talleu l'ou longitudinalment, es pot veure que el rovell és marró clar o groc clar i és més prim al centre. Els ous conservats de mala qualitat tenen una olor picant, feixuga o a humitat.

El contingut anterior és una introducció sobre com triar ous en conserva, espero que us sigui d'ajuda. Els ous en conserva tenen un alt valor nutricional i per a la salut, però no podem menjar-ne massa a la nostra vida, perquè els ous en conserva contenen una certa quantitat de plom durant el procés de producció és perjudicial per a l'organisme.

<<:  Com triar els bolets

>>:  Com ajustar les teves emocions

Recomanar articles

Com exercitar l'esfínter uretral i prestar atenció al mètode

L'esfínter uretral és el principal múscul que...

El bany de peus Sophora flavescens té aquests efectes i funcions

El temps és cada cop més fred. El cos de la gent ...

Com utilitzar la medicació tòpica per a les hemorroides?

En realitat, patir hemorroides és molt incòmode p...

Què fer amb la depressió durant l'embaràs? 7 consells per ajudar-vos a resoldre

Moltes dones embarassades estan aïllades del món ...

Quina és la millor manera de tractar les hemorroides?

Les hemorroides són una malaltia anorectal comuna...

És contagiosa la faringitis estreptococi?

Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la m...

Els nadons haurien de prendre oli de peix o oli de fetge de bacallà?

Tots sabem sobre l'oli de fetge de bacallà, i...

El consum excessiu de iogurt afecta la funció de la digestió

A moltes persones els agrada beure iogurts ajuda ...

Com nodrir eficaçment l'estómac quan l'estómac està fred

Per descomptat, les persones amb estómac fred hau...

És eficaç la infusió intravenosa per tractar el mal de queixal?

El mal de queixal és una cosa molt problemàtica. ...