Com diu la dita, el menjar és la primera necessitat de la gent. A la vida real, tothom ha sentit profundament el veritable significat d'aquesta frase, especialment les mestresses de casa l'han experimentat personalment. Totes les dones volen oferir els millors àpats a les seves famílies, així que cada vegada que van a comprar han de passar mig dia escollint. Sempre no saben quin tipus de menjar es considera bo i no saben si el menjar fresc és deliciós. Avui en dia, les dones són majoritàries en diverses indústries, per la qual cosa els seus horaris són molt ajustats per tal d'estalviar temps i deixar que les dones escullin el millor menjar en el menor temps possible, aquí teniu una introducció detallada sobre com triar els bolets: 1. Maduresa. No compreu bolets molt madurs, ja que són de mala qualitat. És millor quan està entre un 70% i un 80% madur. 2. Mira el color. El casquet d'un bon bolet és blanc o gris, i la tija és blanca. Si els bolets són grocs, no és bo. Els motius del groguenc són que els bolets són vells, s'han ruixat amb aigua o han estat contaminats per bacteris. 3. Mira l'aparença. Excepte els bolets nameko i enoki, el millor és comprar-ne els que no tinguin podridura a la superfície, una forma relativament completa, sense taques d'aigua i sense enganxós. Les de tiges curtes i gruixudes, de capes rodones, d'uns 4cm de diàmetre, de capes llises i planes, de vora gruixuda i de creixement agrupat són bones les de capes primes i arrugues, de tiges esveltes i de pèls blancs a la part inferior; Si el diàmetre de la tapa és massa gran, és vell. 4. Olorar l'olor. Trieu bolets que no siguin àcids ni facin olor. A més, els bolets frescos tenen el valor nutricional més alt, els productes secs tenen pitjor gust i els productes en vinagre i en conserva són inferiors tant en nutrició com en sabor. Quan compreu productes de bolets secs, en vinagre i en conserva, el millor és triar un fabricant gran i de confiança. Els anteriors són tots els mètodes per seleccionar bons bolets. Espero que puguin ajudar realment a totes les mestresses de casa perquè tothom pugui escollir els bolets més deliciosos d'un cop d'ull. D'aquesta manera, tothom no s'ha de preocupar per comprar queviures, i el temps estalviat es pot utilitzar per fer altres coses. |
>>: Com triar els ous en conserva
A la vida diària, les proves de sucre en la sang ...
En general, la sudoració i el rubor després de l&...
Tot i que l'olor dels peus no és una malaltia...
Normalment, algunes persones compraran mostassa e...
Ser gras és un tema comú avui en dia Moltes perso...
Als ulls d'algunes persones, el jade és només...
Què és el lloc web de LG Twins? LG Twins (LG 트윈스프로...
La majoria de les bosses d'oxigen encara es m...
Hi ha moltes raons per a la pèrdua d'audició....
Aconitum kusnezoffii és un material medicinal xin...
El dolor als dos costats de les natges és una con...
Avui en dia, són molts els motius que poden provo...
Els joves d'avui sovint pateixen mal d'es...
Les ungles es consideren un baròmetre de la salut...
Moltes persones no saben gaire sobre els tumors d...