Com triar els bolets

Com triar els bolets

Com diu la dita, el menjar és la primera necessitat de la gent. A la vida real, tothom ha sentit profundament el veritable significat d'aquesta frase, especialment les mestresses de casa l'han experimentat personalment. Totes les dones volen oferir els millors àpats a les seves famílies, així que cada vegada que van a comprar han de passar mig dia escollint. Sempre no saben quin tipus de menjar es considera bo i no saben si el menjar fresc és deliciós.

Avui en dia, les dones són majoritàries en diverses indústries, per la qual cosa els seus horaris són molt ajustats per tal d'estalviar temps i deixar que les dones escullin el millor menjar en el menor temps possible, aquí teniu una introducció detallada sobre com triar els bolets:

1. Maduresa. No compreu bolets molt madurs, ja que són de mala qualitat. És millor quan està entre un 70% i un 80% madur.

2. Mira el color. El casquet d'un bon bolet és blanc o gris, i la tija és blanca. Si els bolets són grocs, no és bo. Els motius del groguenc són que els bolets són vells, s'han ruixat amb aigua o han estat contaminats per bacteris.

3. Mira l'aparença. Excepte els bolets nameko i enoki, el millor és comprar-ne els que no tinguin podridura a la superfície, una forma relativament completa, sense taques d'aigua i sense enganxós. Les de tiges curtes i gruixudes, de capes rodones, d'uns 4cm de diàmetre, de capes llises i planes, de vora gruixuda i de creixement agrupat són bones les de capes primes i arrugues, de tiges esveltes i de pèls blancs a la part inferior; Si el diàmetre de la tapa és massa gran, és vell.

4. Olorar l'olor. Trieu bolets que no siguin àcids ni facin olor.

A més, els bolets frescos tenen el valor nutricional més alt, els productes secs tenen pitjor gust i els productes en vinagre i en conserva són inferiors tant en nutrició com en sabor. Quan compreu productes de bolets secs, en vinagre i en conserva, el millor és triar un fabricant gran i de confiança.

Els anteriors són tots els mètodes per seleccionar bons bolets. Espero que puguin ajudar realment a totes les mestresses de casa perquè tothom pugui escollir els bolets més deliciosos d'un cop d'ull. D'aquesta manera, tothom no s'ha de preocupar per comprar queviures, i el temps estalviat es pot utilitzar per fer altres coses.

<<:  Com calmar l'ansietat

>>:  Com triar els ous en conserva

Recomanar articles

El dejuni massa temps fa que augmenti el sucre en la sang? No ha de ser diabetis!

A la vida diària, les proves de sucre en la sang ...

Per què em poso vermell quan suo durant l'exercici?

En general, la sudoració i el rubor després de l&...

Com resoldre l'olor dels peus? Aquí hi ha set maneres de resoldre'l.

Tot i que l'olor dels peus no és una malaltia...

Com diluir la pasta de mostassa

Normalment, algunes persones compraran mostassa e...

Quedar-se despert tard engreixarà?

Ser gras és un tema comú avui en dia Moltes perso...

Les funcions i efectes del jade, l'has fet servir?

Als ulls d'algunes persones, el jade és només...

Què tal els LG Twins? Revisió i informació del lloc web de LG Twins

Què és el lloc web de LG Twins? LG Twins (LG 트윈스프로...

Com utilitzar les bosses d'oxigen

La majoria de les bosses d'oxigen encara es m...

Com tractar la pèrdua auditiva a les orelles

Hi ha moltes raons per a la pèrdua d'audició....

Com prevenir la intoxicació per Aconitum

Aconitum kusnezoffii és un material medicinal xin...

Per què fan mal els dos costats de les natges, en realitat, hi ha tres raons?

El dolor als dos costats de les natges és una con...

Causes de la pell seca, descamada i vermella

Avui en dia, són molts els motius que poden provo...

Les ungles són propenses a trencar-se, així que estigueu més vigilants

Les ungles es consideren un baròmetre de la salut...

Quins són els tractaments per al corticotropinoma?

Moltes persones no saben gaire sobre els tumors d...