Quan escollim aliments que conserven la salut, hem de prestar atenció a un tema, és a dir, el principi de la preservació de la salut és no suplementar massa. Crec que tothom ha de saber que massa és tan dolent com massa poc ous d'ànec per preservar la salut?
Quan mengem ous d'ànec de mar, algunes persones tindran símptomes d'al·lèrgia a causa de diferents constitucions físiques Com que som al·lèrgics, hem de triar seguir menjant ous d'ànec de mar per reomplir el cos o deixar de prendre ous d'ànec de mar per preservar la salut, és a dir, si ens trobem amb una al·lèrgia als ous d'ànec de mar, hi ha alguna manera de tractar-ho? Els ous d'ànec de mar són ous posats pels ànecs de mar als manglars de la costa del golf de Beibu a Guangxi. Cada vegada que baixa la marea, sempre hi ha molts peixos petits, gambes, crancs, cargols i altres criatures marines encallats als manglars. Aquests esquers naturals rics en proteïnes es converteixen en menjars deliciosos per als ànecs marins, engreixant-los i posant molts ous amb rovells vermells cristal·lins deliciosos i fragants. Els ous d'ànec marí són rics en nutrients. Cada 100 grams d'ous d'ànec marí conté 4056 mg de lecitina, que és 50 vegades més gran que la lecitina continguda en 100 grams de llet. La lecitina pot retardar l'envelliment, suavitzar, netejar els vasos sanguinis i millorar la memòria. A més, 100 grams d'ous contenen 12,84 grams de proteïnes i 11,53 grams de 18 aminoàcids essencials per al cos humà. També conté diversos oligoelements beneficiosos per al cos humà, com ara calci, fòsfor, ferro, zinc, iode, magnesi, potassi, seleni i més de 10 vitamines. Tenim una gran base de cria d'ànecs marins als manglars de la costa del golf de Beibu. Els manglars són arbusts de fulla perenne i arbres petits que creixen als fangs costaners tropicals i subtropicals. Els manglars són plantes rares i en perill d'extinció al món. La reserva natural ecològica del manglar de Shankou a la ciutat de Beihai, Guangxi, és una de les reserves naturals marines nacionals designades pel Consell d'Estat el 1990. Si alguns amics són al·lèrgics als ous d'ànec marí, poden prendre antihistamínics per via oral, els que s'utilitzen habitualment són la clorfeniramina i la ciproheptadina, i també poden prendre pastilles de vitamina C o pastilles de gluconat de calci per via oral. Combina amb una loció de calamina o un ungüent relaxant per a la pell i aplica a la zona afectada. L'article anterior presenta el valor nutricional dels ous d'ànec de mar i suggereix que podem triar els ous d'ànec de mar com a opció per a la nostra preservació de la salut. |
<<: La millor manera de tractar el peu d'atleta
>>: Els principals efectes i funcions de la vinya vermella i els seus efectes secundaris
El nyam és un aliment nutritiu i també és força c...
Quan es produeix una infecció del tracte urinari,...
El refredat és una malaltia comuna a la nostra vi...
En la vida social d'avui, amb la millora del ...
Com tots sabem, la carn de peix és tendra i té le...
Tothom sap que l'hivern és una temporada alta...
Les lents de contacte i les ulleres de montura só...
A la nostra vida diària, cada vegada més persones...
Tots sabem que el cos humà absorbeix nutrients me...
Què és Yandex Search? Yandex és un famós motor de ...
Els telèfons mòbils són eines essencials a la vid...
Es pot dir que el ronyó és un dels òrgans més imp...
La llet materna es refereix generalment a la llet...
La sang és la substància més important del cos hu...
Els sufocs i la sudoració són un símptoma molt fr...