La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor nutritiu relativament alt. Generalment, no hi ha molta diferència entre les guaiaves de cor vermell, mentre que les guaibes de cor blanc es conreen en la seva majoria de manera artificial. La diferència entre la guaiaba vermella i la blanca Guaiava vermella : majoritàriament silvestre. Guaiava de cor blanc : modificada i conreada artificialment. Quina és més deliciosa, la guaiaba vermella o la guaiaba blanca? El gust és similar, però la guaiaba vermella té una olor més forta. Per als diabètics, és millor menjar guaiaba vermella. La guaiaba vermella és una fruita especialment indicada per als diabètics. No només conté una gran quantitat de vitamina C, sinó també un ingredient similar a la insulina, que pot accelerar la secreció d'insulina i reduir el sucre en la sang. Com menjar guaiaba vermella 1. Menja'l en el seu sabor original ; també es pot menjar com a verdura o fruita. És la millor fruita antioxidant i pot retardar eficaçment l'envelliment de la pell i blanquejar la pell. 2. Tallar-lo a rodanxes o grànuls el pots tallar a trossets irregulars i menjar-lo un trosset a la vegada. També pots afegir-hi sal fina, prunes salades, etc., si ho poses a la nevera. 3. Per fer suc (suc de bellesa: 100 ml de suc conté 98 mg de vitamina C), afegiu-hi una quantitat adequada d'aigua bullida freda i afegiu-hi sucre de roca, llet o mel segons el gust personal i les necessitats del cos. És fragant i deliciós i és una de les begudes de gamma alta. Nodreix la pell i li retorna lluminositat. Què passa si menges massa guaiaba? 1. Inflor fàcil Menjar guaiaba pot causar sensació de sacietat. A més, la guaiaba és un aliment calent, que no és fàcil de digerir, s'acumula al sistema digestiu i provoca gastritis, colecistitis i altres malalties. 2. Propens a la diarrea La guaiaba pot promoure la salivació i humitejar els intestins al mateix temps. La gran quantitat de pectina de la guaiaba pot augmentar definitivament la motilitat gastrointestinal, alleujant així els problemes de restrenyiment. Tanmateix, per a persones amb melsa i estómac dèbils, menjar guaiaba pot causar diarrea, per la qual cosa és millor consumir-la amb moderació per no carregar l'estómac i els intestins. 3. Al·lèrgies Menjar guaiaba pot causar fàcilment al·lèrgies, descamació, envermelliment a les cantonades de la boca o picor. Per tant, si teniu reaccions al·lèrgiques a la guaiaba, deixeu de menjar-la i renteu-vos la cara i les mans immediatament. Si menjar guaiaba causa edema, busqueu atenció mèdica immediatament i presteu-hi atenció. |
<<: Es poden menjar junts la fruita del drac i la magrana?
>>: Com eliminar les taques de magrana
El tambor Huangpi és l'aliment principal de l...
Els bombers són admirats per moltes persones, aix...
Què és Dreamwiz? Dreamwiz és un lloc web de portal...
La tensió muscular lumbar és causada per una mala...
Durant les festes, reunions amb familiars i amics...
La febre és molt freqüent. Moltes persones també ...
Moltes persones opten per fer ventoses o raspar-s...
Què és Willy Global Finance? Wiley Global Finance ...
Es pot dir que la infecció pulmonar vírica és un ...
Què és el lloc web del New Saints Football Club? E...
Els plats d'autor són més cars Els plats d...
Quin és el lloc web oficial de Crayon Shin-chan? &...
Potser cadascú de nosaltres tindrem cicatrius al ...
Quin és el lloc web del Groningen Football Club? E...
Crec que molts dels meus amics no saben gaire de ...