La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor nutritiu relativament alt. Generalment, no hi ha molta diferència entre les guaiaves de cor vermell, mentre que les guaibes de cor blanc es conreen en la seva majoria de manera artificial. La diferència entre la guaiaba vermella i la blanca Guaiava vermella : majoritàriament silvestre. Guaiava de cor blanc : modificada i conreada artificialment. Quina és més deliciosa, la guaiaba vermella o la guaiaba blanca? El gust és similar, però la guaiaba vermella té una olor més forta. Per als diabètics, és millor menjar guaiaba vermella. La guaiaba vermella és una fruita especialment indicada per als diabètics. No només conté una gran quantitat de vitamina C, sinó també un ingredient similar a la insulina, que pot accelerar la secreció d'insulina i reduir el sucre en la sang. Com menjar guaiaba vermella 1. Menja'l en el seu sabor original ; també es pot menjar com a verdura o fruita. És la millor fruita antioxidant i pot retardar eficaçment l'envelliment de la pell i blanquejar la pell. 2. Tallar-lo a rodanxes o grànuls el pots tallar a trossets irregulars i menjar-lo un trosset a la vegada. També pots afegir-hi sal fina, prunes salades, etc., si ho poses a la nevera. 3. Per fer suc (suc de bellesa: 100 ml de suc conté 98 mg de vitamina C), afegiu-hi una quantitat adequada d'aigua bullida freda i afegiu-hi sucre de roca, llet o mel segons el gust personal i les necessitats del cos. És fragant i deliciós i és una de les begudes de gamma alta. Nodreix la pell i li retorna lluminositat. Què passa si menges massa guaiaba? 1. Inflor fàcil Menjar guaiaba pot causar sensació de sacietat. A més, la guaiaba és un aliment calent, que no és fàcil de digerir, s'acumula al sistema digestiu i provoca gastritis, colecistitis i altres malalties. 2. Propens a la diarrea La guaiaba pot promoure la salivació i humitejar els intestins al mateix temps. La gran quantitat de pectina de la guaiaba pot augmentar definitivament la motilitat gastrointestinal, alleujant així els problemes de restrenyiment. Tanmateix, per a persones amb melsa i estómac dèbils, menjar guaiaba pot causar diarrea, per la qual cosa és millor consumir-la amb moderació per no carregar l'estómac i els intestins. 3. Al·lèrgies Menjar guaiaba pot causar fàcilment al·lèrgies, descamació, envermelliment a les cantonades de la boca o picor. Per tant, si teniu reaccions al·lèrgiques a la guaiaba, deixeu de menjar-la i renteu-vos la cara i les mans immediatament. Si menjar guaiaba causa edema, busqueu atenció mèdica immediatament i presteu-hi atenció. |
<<: Es poden menjar junts la fruita del drac i la magrana?
>>: Com eliminar les taques de magrana
Què és el lloc web de la Universitat Biola? La Uni...
És possible que moltes persones no hagin sentit p...
La gent sempre diu que si es viu a la muntanya, e...
La majoria de la gent pensa que el te no té altre...
El gastrinoma és similar a la malaltia de l'ú...
Què és CNBC Europe? CNBC Europe és el canal europe...
Ara que el nivell de vida ha millorat, les nevere...
Quina és la pàgina web del Genk Football Club? KRC...
Crec que moltes persones han fet flexions, cosa q...
En els darrers anys, la incidència de la rinitis ...
Què és Alamo Car Rental (Argentina)? Alamo Car Ren...
Si les persones amb dolor a l'articulació del...
L'agar en pols és una mena de substància semb...
Hem de prestar atenció a si tenim un foc excessiu...
Quin és el lloc web de New Zealand National Cricke...