Amb el desenvolupament de la nostra economia, el treball extraordinària a llarg termini s'ha convertit en un fenomen molt comú, i a molts treballadors d'oficina els agrada menjar fora a la llarga, és fàcil desenvolupar gastritis crònica, especialment si el menjar no és adequat, agreujarà els símptomes de la gastritis crònica. Fem-hi una breu ullada! Els pacients amb gastritis crònica han de prestar més atenció a la regularitat de la seva dieta Han de seguir el principi de menjar àpats petits i freqüents en la seva vida diària. A la vida diària, cal seguir el principi dietètic de "menja un esmorzar complet, un bon dinar i un petit sopar". A més, abans d'anar a dormir, els pacients amb gastritis crònica han de prestar atenció a menjar el menys possible, i el millor és fer un passeig uns 30 minuts després del sopar, que pot afavorir la digestió. Com diu el refrany: "Fes cent passes després d'un àpat i viuràs fins als noranta-nou anys". A la vida diària, les persones amb gastritis crònica han de parar atenció i intentar menjar aliments més fàcils de digerir, rics en proteïnes, baixos en greixos i pocs en sal. No només això, sinó que també hauríeu de prestar atenció a evitar alguns aliments poc saludables, especialment alguns aliments irritants, com els aliments àcids, picants, rancis, pudents i malmesos. A més, intenteu menjar aliments menys difícils de digerir, com ara carbassa, patata, arròs glutinós i fruits secs. Pel que fa a la qüestió de quins aliments són bo per a la gastritis crònica, la dietoteràpia és sens dubte el millor mètode de tractament En temps normals, podem triar diferents mètodes de dietoteràpia segons les nostres pròpies condicions físiques. Per exemple, els pacients amb melsa i estómac febles poden utilitzar Codonopsis pilosula, Poria cocos, Atractylodes macrocephala i carn magra per fer sopa una o dues vegades a la setmana, les persones amb molta humitat poden utilitzar les llàgrimes de Job, el ñame xinès i el meló d'hivern per fer sopa de carn magra una o dues vegades per setmana; . L'esmorzar no només consisteix en menjar bé, sinó també en menjar-lo en el moment adequat. Bàsicament, l'esmorzar s'ha de prendre 30 minuts després d'aixecar-se i moure's, i l'aliment principal ha de ser cereals, com ara farinetes calentes, farina de civada calenta, amb una petita quantitat de verdures, pa i fruita, però sense carn. Si us plau, recordeu: saltar-se l'esmorzar o fer un esmorzar de mala qualitat comportarà falta d'energia, complexió pobre i fins i tot qi i sang insuficients al meridià de l'estómac. Els pacients amb gastritis crònica poden menjar alguns dels aliments anteriors a la vida diària, que poden alleujar eficaçment els símptomes de la gastritis crònica. |
<<: És realment difícil de tractar la vesiculitis seminal?
>>: La masturbació realment provoca ejaculació precoç?
Què és el lloc web del Partit Liberal d'Austrà...
Moltes persones pateixen de restrenyiment a la no...
Una alimentació saludable i científica és una cos...
Què és MetLife? Metropolitan Life Insurance Compan...
A la vida, tant homes com dones poden experimenta...
Aquest tipus de vergonya es produeix sovint a la ...
El matí marca el to del dia Si vols estar enèrgic...
No hi ha una línia divisòria absoluta entre la sa...
La vida rau en l'exercici. Tothom hauria de t...
Les malalties infeccioses són una malaltia que co...
Els tumors de la hipòfisi són actualment una mala...
Quin és el lloc web de FOX, l'American Broadca...
Quan es tracta de la cura del cabell, crec que aq...
En fer exercici i perdre pes, els experts mencion...
Els ous de guatlla són els aliments d'ou més ...