Moltes persones creuen que la mel és l'únic aliment que mai no anirà malament. De fet, això depèn de com s'emmagatzemi, sempre que s'emmagatzemi correctament, no es farà malbé. Tanmateix, si no s'emmagatzema correctament, pot fermentar i deteriorar-se en pocs dies. Algunes persones compren mel i la guarden a casa, però s'obliden de menjar-la i caduca. Però la caducitat no vol dir que hagi anat malament, així que ens la podem menjar si no ha anat malament? L'editor següent us ajudarà a resoldre els vostres dubtes. Si la mel ha passat la vida útil marcada, primer heu d'observar si la mel s'ha deteriorat. La mel sol anar malament a causa de la fermentació, perquè l'alta concentració de la mel no permet que els bacteris que no siguin els llevats tolerants al sucre sobrevisquin i es multipliquin i té moltes bombolles, llavors demostra que la mel ha fermentat i s'ha fet malbé i ja no es pot menjar. Si tot és normal, encara que hagi passat la vida útil, encara podeu menjar-lo amb normalitat sense cap problema. Si la mel caducada no ha fermentat i s'ha deteriorat, encara es pot menjar. Si ha fermentat, què es pot fer amb ella, hi ha gent que es pregunta si es pot utilitzar per a finalitats no alimentaries, com ara màscares facials, cura de la bellesa i cura del cabell. Si la fermentació no és especialment greu, podeu escalfar la mel a uns 60 graus per matar el llevat de la mel, filtrar l'escuma de la mel, eliminar el gust àcid i continuar menjant-la o utilitzar-la per a altres finalitats, es recomana abocar-la directament. El més important de la mel és que es mantingui tancada i preferiblement en un lloc fresc, sec i ventilat. De vegades, la mel cristal·litza a baixes temperatures, de manera que no us haureu de preocupar per problemes de seguretat i podreu continuar menjant-la. El millor és menjar el menjar que compreu el més aviat possible. Al cap i a la fi, la mel no és barata avui dia, i seria una llàstima llençar-la, tot i que es pot utilitzar per a altres finalitats si no es pot menjar, sens dubte no és més beneficiosa que menjar-la. |
<<: Quin tipus de tassa és millor?
>>: Encara pots beure mel caducada?
El contingut nutricional dels ous és relativament...
Si la paràlisi facial inicial es pot descobrir a ...
La cirurgia de reparació de la membrana cardíaca ...
Quan el nadó a casa tingui 8 mesos, podeu comença...
Les opacitats vítries són una malaltia ocular amb...
Córrer és un molt bon exercici de fitness, sobret...
Els científics han descobert que el son profund d...
Gairebé tothom sap que beure és perjudicial per a...
Amb l'avís d'alta temperatura, els conduc...
La cloïssa de la neu és un aliment relativament c...
La pell clara no és només una moda, sinó també un...
L'enverinament per plom és relativament freqü...
La vida és com una barreja de cinc sabors, dolç, ...
El VIH és un virus molt greu pel qual molta gent ...
Si volem prevenir eficaçment els quists sebacis, ...