Avui en dia, amb el ràpid desenvolupament de la vida social, la qualitat de vida de la gent ha millorat, i han començat a buscar una millor qualitat dels aliments i a tractar de menjar més delicioses, sobretot, a moltes persones els agrada menjar cervesa i gambes junts. 1. No barregis cervesa i gambes. Beure molta cervesa mentre es menja marisc pot causar gota i fer que es produeixin càlculs urinaris més probable. El motiu és que el marisc és ric en purines i àcids de glicòsids. La vitamina B1 rica en cervesa és un important catalitzador per a la descomposició i el metabolisme d'aquests dos components, que augmentarà el contingut d'àcid úric a la sang. Un cop l'àcid úric no es pot excretar de l'organisme a temps, es dipositarà en forma de sal sòdica, provocant gota o càlculs. 2. El millor és no beure molta cervesa quan mengeu gambes, perquè produirà massa àcid úric i provocarà gota. El marisc ha d'anar acompanyat de vi blanc sec, perquè l'àcid de la fruita té efectes bactericides i eliminadors de peixos. Les gambes mortes i malmeses no es poden menjar. Una vegada que la gambeta mor, la histidina del seu cos és degradada pels bacteris en substàncies nocives per al cos humà. A més, els intestins i l'estómac de les gambes sovint contenen bacteris patògens i substàncies tòxiques, i els seus cossos són molt fàcils de podrir i deteriorar-se després de la mort. Sobretot a mesura que augmenta el temps transcorregut des de la mort de les gambes, s'acumulen més toxines al cos de les gambes, causant intoxicació si es mengen. Cuini i mengeu immediatament, i mengeu fins que estigui completament cuit. Això es deu al fet que les gambes contenen moltes metacercàries de la trematosa pulmonar i Vibrio parahaemolyticus. Si mengeu gambes crues, és probable que us infecteu amb la malaltia pulmonar i patiu una intoxicació gastrointestinal. Les gambes fresques no s'han d'emmagatzemar i s'han de tornar a escalfar i bullir quan es mengen per segona vegada. Les gambes són un aliment al·lèrgic i els pacients amb malalties al·lèrgiques no haurien de menjar gambes. Com ara dermatitis al·lèrgica, asma bronquial, dermatitis al·lèrgica recurrent, diarrea al·lèrgica, etc. Per tant, les persones al·lèrgiques a les gambes no haurien de menjar-ne durant el període de remissió o el període d'atac. Al mateix temps, les gambes tenen un alt contingut en proteïnes, de manera que les persones amb urèmia i malaltia renal crònica no haurien de menjar-les, en cas contrari, el seu estat empitjorarà. Saber més sobre les precaucions de beure cervesa i menjar gambes ens pot ajudar a evitar causar altres danys innecessaris al nostre cos. Al mateix temps, hem d'entendre alguns altres tabús dietètics que ens ajudin a aconseguir una dieta raonable, que pugui complementar millor els nutrients que necessita el nostre organisme sense perjudicar el nostre organisme. |
<<: És bo orinar ràpidament després de beure cervesa A què cal parar atenció?
>>: Pot la llet millorar la funció sexual i a què cal prestar atenció?
La fruita és un aliment molt comú a la nostra vid...
Tots sabem que la forma física de cada nadó no és...
Les dones necessiten un cert període d'adapta...
L'aparició de l'epilèpsia tindrà un gran ...
A alguns de vosaltres us agradarà tenyir-vos el c...
La columna lumbar és una part molt important del ...
L'herpes és una de les malalties més freqüent...
Els pals de fil dental poden ser un element de re...
De fet, moltes de les necessitats diàries que uti...
Què és el lloc web del Patronat de Turisme de Letò...
La ventosa té l'efecte de relaxar els músculs...
Per a aquells que us dediqueu a la pintura o a l&...
Què és SPAR? SPAR és una marca de franquícies de c...
Què és BonPrix? BonPrix és un lloc alemany de comp...
En l'actualitat, el nombre de pacients amb ma...