Quins són els perills de l'escalfament del microones?

Quins són els perills de l'escalfament del microones?

No sé quan va començar, però aquesta notícia va començar a circular pel nostre cercle d'amics: els perills de l'escalfament del microones. Crec que molta gent es sentirà confusa i escèptica a primera vista Per què un forn de microones que s'ha utilitzat durant molts anys es convertiria en un element nociu d'un dia per l'altre? És cert tot això? Avui, fem una ullada als perills de l'escalfament del microones.

Percepcions negatives dels forns de microones

Les microones són un tipus d'ona electromagnètica que pot travessar el vidre, el paper, el plàstic i materials similars, el tub electromagnètic dins del forn de microones emet microones, que es reflecteixen d'anada i tornada a l'interior del forn de microones, fan que les molècules d'aigua vibrin i escalfen els aliments. Però les microones es reflecteixen quan troben metall, per això no es poden posar utensilis metàl·lics al microones.

Hi ha dues raons principals per a opinions negatives o objeccions a l'ús de forns de microones:

Primer: cuinar o escalfar aliments en un forn de microones destruirà la nutrició dels aliments, reduint molt el valor nutricional dels aliments, perquè la radiació electromagnètica canvia i destrueix l'estructura molecular dels aliments.

Els informes indiquen que el valor nutricional dels aliments al microones es redueix entre un 60% i un 90%, inclosos els minerals i els enzims bioquímics, les vitamines B, C i E, i fins i tot el contingut nutricional de proteïnes.

Segon: Produirà carcinògens: Els aliments cuinats al microones produiran additius tòxics i cancerígens. Perquè la prolina (un tipus d'aminoàcid) dels aliments es converteix en alquil prolina després d'estar exposada a la radiació de microones, que és cancerigen.

Els aliments al microones són inofensius

L'Administració d'Aliments i Medicaments dels Estats Units creu que cuinar en un forn de microones no provoca més pèrdues nutricionals en els aliments que els mètodes de cocció tradicionals. Al contrari, escalfar aliments en un forn de microones reté més vitamines i minerals en els aliments perquè s'escalfa ràpidament i no es necessita aigua. A més, els microones del forn de microones estan dissenyats perquè els aliments es puguin absorbir el més ràpidament possible, de manera que els aliments no es contaminin ni es tornin radioactius.

D'altra banda, escalfar aliments al microones no produeix carcinògens. Com que els microones són raigs tèrmics, transfereixen energia tèrmica als aliments sense afectar l'essència dels aliments.

Els experts creuen que, com que els microones generen energia tèrmica mitjançant el moviment violent de les molècules dels aliments per aconseguir el propòsit de cuinar els aliments, no hi ha residus de microones en els aliments en si, sempre que s'utilitzin correctament, els forns de microones són segurs i fiables durant l'ús.

Per evitar fuites de microones, podeu prestar atenció als punts següents:

No copeu mai la porta del forn amb violència i presteu atenció a si la porta del forn està danyada. Si es detecta que la porta del forn està danyada, no s'ha d'utilitzar.

Comproveu les diferents parts de la porta del forn i el marc de la porta regularment. Si n'hi ha que estan soltes o danyades, repara-les immediatament per evitar fuites del microones.

No sé si el contingut preparat anteriorment t'ha calmat. De fet, si bé el desenvolupament de la tecnologia aporta comoditat a les persones, també pot generar inconvenients a les nostres vides. Com diu la dita: la tecnologia és una arma de doble tall. Per descomptat, quan ens enfrontem a aquests problemes, no només hem de seguir la multitud, sinó tenir les nostres pròpies opinions i punts de vista.

<<:  Què és la intoxicació alimentària microbiana?

>>:  Quins aliments contenen alts nivells de DHA?

Recomanar articles

Com prevenir i tractar l'infart cerebral de manera més eficaç?

Hem de prestar més atenció a la prevenció de l...

Símptomes d'alts nivells d'andrògens

Crec que tothom sap que hi ha dos tipus d'hor...

Què tal VakifBank? Revisions i informació del lloc web de VakifBank

Què és el lloc web de VakifBank? VakıfBank és un d...

Què fer si tens sequedat i calor

Moltes persones pateixen sovint sequedat i calor,...

Com diagnosticar la malaltia mental? Diagnòstic de la malaltia mental

La malaltia mental ha estat catalogada des de fa ...

Què causa les galtes vermelles?

Des d'un punt de vista mèdic, les galtes verm...

Puc rebre una vacuna de reforç de la vacuna contra la ràbia?

Algunes persones poden haver perdut l'hora de...

Quina és la raó de la femta negra?

El color normal de les femtes representa la salut...

Què tal Gamesa? Revisió de Gamesa_Gamesa i informació del lloc web

Gamesa_Què és Gamesa? Gamesa Corporación Tecnológi...

Pot l'insomni causar malalties? Quines són les malalties causants?

El son és l'activitat més important de la vid...

Menjar raïm provoca calor interna?

Els raïms creixen en raïms, de color morat, verds...

Gestió de reaccions a la infusió

Moltes persones experimentaran algunes reaccions ...

Què tal el Doxa_Timer? Revisions i informació del lloc web de Doxa_Time Watch

Què és el lloc web de Doxa_Time Table? Doxa és una...