Moltes persones no saben gaire sobre el glutamat monosòdic, però quan es tracta de MSG, moltes persones estan més familiaritzades amb ell. De fet, l'ingredient principal del glutamat monosòdic és un condiment que té l'efecte de potenciar el sabor i afavorir la fermentació. El glutamat monosòdic té molts àmbits d'aplicació a la nostra vida diària, l'aplicació més habitual és com a condiment. Àrees d'aplicació 1. Aromatització El glutamat monosòdic té un fort sabor carnós Fins i tot quan el MSG es dilueix 3000 vegades amb aigua, el sabor encara és molt utilitzat a les llars, la indústria de la restauració i la indústria de processament d'aliments (sopes, embotits, pastissos de peix, salsa de soja picant, etc.). El guanilat de sodi i el glutamat de sodi utilitzats simultàniament tenen un efecte sinèrgic i poden millorar el gust de l'umami. També s'anomenen potenciadors de l'umami o MSG fort. 2. Reactius bioquímics per a la medicina L'àcid glutàmic és àmpliament present en els cossos dels animals i les plantes i és un nutrient natural en els aliments. Després de consumir glutamat, el 96% s'absorbeix al cos i la resta s'excreta a l'orina després de l'oxidació. Tot i que el glutamat no és un aminoàcid essencial per al cos humà, pot sintetitzar altres aminoàcids mitjançant la transferència d'aminoàcids amb els cetoàcids durant el metabolisme del nitrogen. L'àcid glutàmic té l'efecte de reduir les toxines a la sang. Quan la funció hepàtica està deteriorada, el contingut d'amoníac a la sang augmenta, provocant greus trastorns del metabolisme del nitrogen i provocant un coma hepàtic. L'àcid glutàmic pot reaccionar amb l'amoníac per reduir el contingut d'amoníac a la sang. 3. Intermedis de síntesi orgànica Es pot utilitzar com a intermedi de síntesi orgànica a la indústria, però aquest ús representa una proporció molt petita de la producció anual mundial. S'utilitza en diversos camps com ara additius, membranes permeables, modificació de proteïnes de la seda, additius de cuir, materials biomèdics, fibres de col·lagen regenerat modificades, etc. Indicacions S'utilitza per a l'encefalopatia hepàtica i altres símptomes mentals causats per un excés d'amoníac en sang. Com que el glutamat de sodi és alcalí, també es pot utilitzar per tractar l'acidemia. S'utilitza en combinació amb fàrmacs antiepilèptics, pot tractar convulsions epilèptiques lleus. S'utilitza per prevenir i tractar el coma elevat d'amoníac, convulsions epilèptiques, esquizofrènia, acidèmia i per complementar el sodi sanguini. |
<<: Quina és la recepta del sabó fet a mà?
>>: Com poden produir oli els ous d'ànec en escabetx?
Les genives inflamatòries no només poden provocar...
En la societat actual, amb el desenvolupament de ...
El te és una cultura xinesa de 5.000 anys d'a...
El virus de l'herpes és un virus relativament...
Què és el lloc web del govern de Corea del Sud? La...
No podem prescindir de regular la funció estomaca...
Quan tossiu, la majoria de la gent triarà antiinf...
Si una persona està infectada amb Salmonella, el ...
L'acne a la cara és un fenomen que ningú vol ...
No podem evitar algunes malalties del nostre cos,...
Els treballadors de coll blanc estan ocupats tot ...
L'al·lèrgia a la pell és una reacció al·lèrgi...
Les malalties del cor suposen una gran amenaça pe...
Si alguns amics no es preocupen per la seva salut...
Els nòduls tiroïdals són una malaltia freqüent en...