El te és una cultura xinesa de 5.000 anys d'antiguitat i una cosa de la qual els xinesos estan orgullosos. No obstant això, hi ha molt poques persones que poden practicar realment la cultura del te, i no saben com preparar el te per reflectir les habilitats que hem de tenir com a lloc de naixement del te. Quins són els passos correctes per fer el te? 1. Mètode d'elaboració del te Bullir les fulles de te directament en una olla era la manera més comuna de beure te al meu país abans de la dinastia Tang. El procés va ser presentat en detall per Lu Yu a The Classic of Tea. En general, el pastís de te s'ha de triturar primer en pols i després reservar. A continuació, comença a bullir aigua. Col·loqueu aigua d'alta qualitat seleccionada en una olla i deixeu-ho bullir a foc de carbó. Però no ho bullis tot, afegiu-hi les fulles de te. Quan el te i l'aigua es barregen, apareix l'escuma quan bullen per segona vegada. L'escuma és de petites flors de camèlia i l'escuma és de flors grans, totes dues són l'essència del te. En aquest moment, traieu l'escuma i col·loqueu-la en un bol cuit per al seu ús posterior. Continueu bullint i el te i l'aigua es barrejaran encara més, rodant i augmentant, que s'anomena tercer bull. En aquest moment, aboqueu l'escuma del segon bull a l'aigua i el te per fer el te, i afegiu-hi prou aigua segons el nombre de persones. Després de cuinar el te, s'aboca uniformement al bol de tothom, la qual cosa implica que tothom comparteix les alegries i les tristeses de la vida per igual. 2. Mètode d'elaboració del te Aquest mètode es va utilitzar en competicions de te a la dinastia Song, i també és utilitzat pels coneixedors del te per al seu propi consum. En aquest moment, el te ja no es bull directament, sinó que primer es tritura el pastís de te i es col·loca en un bol per utilitzar-lo posteriorment. Bulliu l'aigua en una olla i aboqueu una mica d'aigua al bol quan comenci a bullir. Però les fulles de te i l'aigua també s'han de barrejar en una. Així que es va inventar una eina anomenada "bateta de te". El batedor de te és una eina per fer te. Pot ser d'or, plata, ferro, però la majoria d'ells són de bambú. Quan aboqueu aigua al bol de te, heu de colpejar-lo amb una batedora de te amb totes les vostres forces. En aquest moment, l'aigua i la llet es barrejaran i apareixerà escuma, com els núvols i la neu. La qualitat del te es jutja per la rapidesa amb què apareix l'escuma i la lentitud amb què apareixen les ondulacions de l'aigua. La millor escuma és la blanca, i la que té aigua al fons que no es dispersa al vespre és la millor. Com que el te i la llet es barregen, l'aigua es torna espessa i s'enganxa a la tassa després de beure-la, que s'anomena naturalment "mossegar la tassa". Com a lloc de naixement del te, és essencial entendre el mètode d'elaboració del te No necessitem arribar al nivell d'un mestre, però hauríem d'entendre la cultura de la cervesa del te millor que els estrangers normals i portar endavant els 5.000 anys d'història de la cultura xinesa. |
<<: Quins són els efectes de les píndoles de wolfberry i rehmannia?
>>: Per què els alls mullats amb vinagre es tornen verds?
Avui en dia, moltes persones pateixen diabetis se...
Què és Cartoon Network? Cartoon Network (CN) és un...
La tinea capitis és una malaltia de la pell freqü...
Els refredats i les febres són habituals a la vid...
La sinusitis crònica té un gran impacte en la sal...
Les venes varicoses lleus són una malaltia comuna...
Si apareix un quist de glàndules mucoses al cos, ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tòquio? L...
Què és el lloc web de Jingshili? Kienzle és una fa...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional d...
El blanqueig sempre ha estat perseguit per moltes...
Què és el lloc web del British Open Golf Champions...
Hi ha moltes amigues que no poden donar a llum am...
Les ungles apareixen als extrems de les extremita...
La tos amb flegma és el símptoma més comú a la vi...