El te és una cultura xinesa de 5.000 anys d'antiguitat i una cosa de la qual els xinesos estan orgullosos. No obstant això, hi ha molt poques persones que poden practicar realment la cultura del te, i no saben com preparar el te per reflectir les habilitats que hem de tenir com a lloc de naixement del te. Quins són els passos correctes per fer el te? 1. Mètode d'elaboració del te Bullir les fulles de te directament en una olla era la manera més comuna de beure te al meu país abans de la dinastia Tang. El procés va ser presentat en detall per Lu Yu a The Classic of Tea. En general, el pastís de te s'ha de triturar primer en pols i després reservar. A continuació, comença a bullir aigua. Col·loqueu aigua d'alta qualitat seleccionada en una olla i deixeu-ho bullir a foc de carbó. Però no ho bullis tot, afegiu-hi les fulles de te. Quan el te i l'aigua es barregen, apareix l'escuma quan bullen per segona vegada. L'escuma és de petites flors de camèlia i l'escuma és de flors grans, totes dues són l'essència del te. En aquest moment, traieu l'escuma i col·loqueu-la en un bol cuit per al seu ús posterior. Continueu bullint i el te i l'aigua es barrejaran encara més, rodant i augmentant, que s'anomena tercer bull. En aquest moment, aboqueu l'escuma del segon bull a l'aigua i el te per fer el te, i afegiu-hi prou aigua segons el nombre de persones. Després de cuinar el te, s'aboca uniformement al bol de tothom, la qual cosa implica que tothom comparteix les alegries i les tristeses de la vida per igual. 2. Mètode d'elaboració del te Aquest mètode es va utilitzar en competicions de te a la dinastia Song, i també és utilitzat pels coneixedors del te per al seu propi consum. En aquest moment, el te ja no es bull directament, sinó que primer es tritura el pastís de te i es col·loca en un bol per utilitzar-lo posteriorment. Bulliu l'aigua en una olla i aboqueu una mica d'aigua al bol quan comenci a bullir. Però les fulles de te i l'aigua també s'han de barrejar en una. Així que es va inventar una eina anomenada "bateta de te". El batedor de te és una eina per fer te. Pot ser d'or, plata, ferro, però la majoria d'ells són de bambú. Quan aboqueu aigua al bol de te, heu de colpejar-lo amb una batedora de te amb totes les vostres forces. En aquest moment, l'aigua i la llet es barrejaran i apareixerà escuma, com els núvols i la neu. La qualitat del te es jutja per la rapidesa amb què apareix l'escuma i la lentitud amb què apareixen les ondulacions de l'aigua. La millor escuma és la blanca, i la que té aigua al fons que no es dispersa al vespre és la millor. Com que el te i la llet es barregen, l'aigua es torna espessa i s'enganxa a la tassa després de beure-la, que s'anomena naturalment "mossegar la tassa". Com a lloc de naixement del te, és essencial entendre el mètode d'elaboració del te No necessitem arribar al nivell d'un mestre, però hauríem d'entendre la cultura de la cervesa del te millor que els estrangers normals i portar endavant els 5.000 anys d'història de la cultura xinesa. |
<<: Quins són els efectes de les píndoles de wolfberry i rehmannia?
>>: Per què els alls mullats amb vinagre es tornen verds?
El període menstrual és una etapa necessària en e...
Avui en dia, molta gent ho fa a casa després de d...
L'eritema nodós és una malaltia de la pell qu...
A la vida, podem trobar-nos amb alguns esdevenime...
Les dones faran qualsevol cosa per buscar la bell...
Quan es tracta de refredats i congestió nasal, la...
La càpsula de Zhiling és un medicament d'ús h...
Moltes persones de tant en tant se senten inexpli...
La lactància materna és un problema que preocupa ...
Quin és el lloc web de l'Associació Marítima d...
En el procés de cria de gambes, la gent té més po...
El lapislàtzuli és una pedra preciosa relativamen...
El cervell té una memòria molt potent, però la ge...
Em pregunto si mai heu sentit parlar de la malalt...
Quin és el lloc web de JR Shikoku Railway Company?...