Per què els alls mullats amb vinagre es tornen verds?

Per què els alls mullats amb vinagre es tornen verds?

La vida sempre ens porta moltes sorpreses, i el mateix passa amb la dieta, no només ens omple l'estómac, sinó que també ens permet millorar molt les malalties a través de la dieta l'all sucat amb vinagre es torna verd.

El pigment verd es produeix durant el procés de remull de l'all en vinagre i es torna verd. 1. Moltes famílies del meu país tenen la tradició de fer "All de Laba" Al dotzè mes lunar, es pela, es renta i es pela, i s'aboca vinagre d'arròs a la gerrota i s'obre la nit de Cap d'Any per fer l'"All de Laba". El procés de producció de "Laba Garlic" no implica la llum solar, i el color verd produït no és la clorofil·la, sinó el pigment verd d'all. 2. Tant si es tracta de productes d'all processats tradicionals, com l'all de Laba, l'all de sucre, etc., o els productes d'all processats moderns, com ara l'all en pols, llesques d'all, suc d'all, pasta d'all, oli essencial d'all, etc., és inevitable enfrontar-se al problema de l'enverdiment de l'all durant el processament. 3. A través d'investigacions recents, l'equip d'investigació va descobrir que el pigment verd de "Laba Garlic" està compost en realitat per un pigment blau que es genera primer i un pigment groc que es genera després. El procés de transformació de la producció de pigments és que l'alliina es produeix primer i després es converteix en alicina. El temps de producció de l'alicina és molt curt i es converteix en alicina. Durant el procés de processament de l'all, s'han informat tant a casa com a l'estranger que la pasta d'all es torna verda. El pigment verd produït no és la clorofil·la comuna, sinó el mateix component de pigment verd que el menjar tradicional xinès "Laba Garlic". 4. A partir de l'anàlisi dels canvis materials, les substàncies bioactives de les cèl·lules d'all, com el sulfòxid de cisteïna tioalifàtica i el sulfòxid de tioalilcisteïna, generen tiosulfinat, aliltiosulfinat i aliltiosulfinat sota l'acció de l'aliinasa, que serveixen com a precursors de l'all verd i fan que les substàncies de l'all es tornin més verd. 5. La baixa temperatura és la condició per trencar la latència de l'all, activar l'allinasa i provocar l'enverdiment. La γ-glutamiltransferasa és essencial en el procés de formació del pigment. La formació del pigment verd de "Laba Garlic" té certes similituds amb el canvi vermell de les cebes Quan existeixen al mateix temps els òxids de sulfur d'alil i de propenil, es produeix un canvi verd quan existeix l'òxid de sulfur d'alil, però no es produeix un canvi vermell.

En entendre per què l'all mullat en vinagre es torna verd, tenim menys preocupacions. El mètode de fer all mullat amb vinagre és relativament senzill i té moltes funcions i és bo per al nostre cos.

<<:  Quins són els mètodes per fer el te?

>>:  Quan és el millor moment per utilitzar un pal de prova d'embaràs?

Recomanar articles

Quins són els avantatges de la depilació làser?

Tots estem familiaritzats amb el terme depilació ...

Quin medicament és eficaç per a les úlceres orals?

Les úlceres orals són una malaltia oral habitual ...

Com deixar de fumar

Ara és el moment que tothom deixi de fumar Algune...

Què he de fer si tinc la cara torta? Mètodes de correcció de cara torta

Una cara torta és una causa d'angoixa per a m...

Què causa el sagnat entre les dents?

El fenomen del sagnat entre dents s'ha de pre...

Quina diferència hi ha entre xiprer i arborvitae?

A la vida real, moltes persones no entenen la dif...

Criteris diagnòstics i precaucions per a la gastritis eritematosa

La malaltia gàstrica s'ha convertit gradualme...

Quins són els símptomes de l'angioedema?

L'angioedema, conegut comunament com a urticà...