A molta gent els agrada menjar ous d'ànec salats, sobretot el rovell és oliós i té un gust molt deliciós, de vegades, quan comprem ous d'ànec salats i els obrim, trobem que hi ha molt poc oli, i el rovell és relativament sec i el sabor és molt dolent Poseu els ous en un licor d'alta resistència durant una estona i, a continuació, escabeu-los per assegurar-vos que el rovell sigui oliós. Aquests són els passos : Pas 1 : Remullar amb vi blanc i aigua durant 5 minuts Tot i que els ous d'ànec salats comprats al mercat semblen més nets, encara hi ha bacteris als porus invisibles dels ous. Remullar els ous d'ànec salats en aigua neta amb vi blanc durant 5 minuts. Pas 2 : netejar els ous El remull i després el rentat no només poden eliminar les taques a la superfície dels ous d'ànec, sinó també eliminar fàcilment els bacteris amagats als porus de l'ou. Pas 3 : Mantingueu la superfície dels ous d'ànec seca Després de netejar els ous d'ànec, a més d'utilitzar tovalloles de paper per netejar la humitat de la superfície dels ous d'ànec, també podeu utilitzar una arma secreta, un assecador de cabells, per assecar els ous d'ànec. Mantenir seca la superfície dels ous d'ànec pot evitar eficaçment que els ous d'ànec es deteriorin durant el procés de decapat. Pas 4 : Remull amb vi blanc Remull els ous d'ànec salats rentats i secs en vi blanc d'alta concentració sense aigua durant 26 a 30 minuts. Això no només desinfecta de nou els ous d'ànec, sinó que també accelera la coagulació de la proteïna i permet que el rovell de l'ou flueixi ràpidament. Pas 5 : Saleu els ous d'ànec Mentre els ous d'ànec estan en remull amb alcohol, prepareu un plat de sal Després que els ous d'ànec estiguin en remull, traieu-los i enrotlleu-los al plat de sal sense assecar-los perquè els ous d'ànec quedin uniformement coberts de sal. Pas 6 : torneu a salar els ous d'ànec Què heu de fer si els ous d'ànec no es poden submergir en sal després d'una certa quantitat de sal, emboliqueu els ous d'ànec amb una tovallola de paper, i torneu-los a enrotllar al plat de sal per tornar-los a salar. D'aquesta manera, els ous d'ànec poden absorbir el sabor de manera ràpida i uniforme. Pas 7 : cobreix els ous d'ànec amb un embolcall de plàstic i exposa'ls al sol durant 1 dia Emboliqueu els ous d'ànec recoberts de sal en una capa d'embolcall de plàstic i exposau-los al sol durant un dia. La calor del sol també pot solidificar la proteïna dels ous d'ànec i convertir el greix del rovell d'ou en mantega i d'aquesta manera, podeu assegurar-vos que els ous d'ànec salats es poden escabejar ràpidament. Pas 8 : marinar durant 7 dies Poseu els ous d'ànec salats que han estat exposats al sol en una bossa de plàstic tancada i col·loqueu la bossa de plàstic en un lloc fresc i ventilat durant 7 dies. Consells clau: utilitzeu un assecador de cabells per assecar els ous d'ànec salats, utilitzeu vi blanc pur d'alta concentració per remullar els ous d'ànec salats, emboliqueu els ous d'ànec salats amb tovalloles de paper per a una distribució més uniforme i emboliqueu els ous d'ànec salats amb embolcall de plàstic i exposau-los al sol perquè el rovell alliberi oli. |
<<: Per a què serveix el glutamat monosòdic?
>>: Què fa que l'orina faci olor de menjar?
Què és Aldrich Chemical? Sigma-Aldrich és un dels ...
Es pot dir que tenir el nas tapat quan dorm és un...
Què és la Universitat de Durham? La Universitat de...
El cavallet de mar és un material medicinal amb u...
Com tots sabem, la colitis té un impacte molt gre...
Què és Automotive Media? Automedia és un portal d&...
Per practicar ioga, has de començar amb alguns de...
Per què algunes persones només tenen mal de coll ...
L'esofagitis per fongs és un tipus especial d...
Tota amiga arriba als 25 anys. El tema més preocu...
Avui en dia, moltes persones tenen una mala circu...
Amb la millora dels nivells de vida, la gent està...
Els hiverns són cada cop més freds, sobretot al s...
Totes les dones que s'han maquillat saben que...
A molta gent els agrada fer immersió a l'esti...